Mama Helenki
i Aniki :D
Cześć,
Próbuje poczytać od wczoraj bb ale coś mi czasu brak
Pozdrawiam

Pozdrawiam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bo t było 100 pytań do......Ale mnie zarzuciłaś pytaniami!
Za badania nie płaciłam - jako ciężarna, która przekroczyła trzydziestkę mam prawo do darmowych badań genetycznych
Ruchów jeszcze nie czuję, chociaż bardzo się skupiamAle mam nadzieję, że niedługo!
![]()
W nocy się nie budził, tylko zasypianie ciężko szło! Myślę, że trochę boleje nad stratą poprzedniego łóżeczkaMusieliśmy mu dokupić tylko materacyk, bo ten z jego łóżeczka był za mały, a kołderka i podusia zostały te same. Zresztą on tak kocha swoją podusię, że za żadne skarby by jej nie oddał.
A ja się czuję w miarę dobrze, chociaż zaczynają mnie boleć plecy. Wczoraj spieszyłam się na te badania, a że zaparkowałam daleko, bo w centrum ciężko o miejscówkę, to musiałam trochę ponieść Piotrusia na rękach. Wieczorem się to na mnie zemściłoMój m mówił do mnie "Toffik"
Taka byłam pokrzywiona.
![]()
kochana aleś ty zaganiana co ty małe dzieci w domu masz???Cześć,
Pozdrawiam![]()
Agnes wszystko będzie dobrze zobaczysz, a to że się stresujesz jest normalne, trzymam kciukasyja dzis dziewczyny jak po ogień.
trzymajcie za mnie kciuki bo jutro rano mam zabieg tego dużego pieprzyka co wam m mówiłam kiedyś co byłam w poradni onkologicznej,
także jutro mam sie stawić miedzy 9.00-11.00 w szpitalu i będą mnie ciąć
boje sie jak cholera,nawet sobie nie wyobrażacie
muszę więc nie ma odwrotu,nie wiem czy dziś usne w nocy.
Kochana strasznie Ci współczuję i życzę z całego serca żeby te wszystkie problemy już się pokończyły i teraz żeby było tylko dobrze, radośnie i szczęśliwieMama zadzwoniła właśnie i przyszła do niej lekarka i powiedziała, że Tata jest juz rośluna i mamy dać mu spokojnie umrzećWczoraj jeszcze z Nim rozmawiałam a dzis juz tylko śpi i śpi
![]()
malinka Ty to zawsze masz świetne pomysły, bez bb nie pracujęciekawe co by szef na to powiedział
a co do teściowej to nasze kontakty nigdy nie były jakieś szczególnie zażyłe a teraz mieszkamy baaaardzoblisko siebie i codziennie mi pilnuje dziecka jak wracam z pracy do samego wieczora
robię u niej pranie prawie codziennie (nie mamy jeszcze pralki), dostaję gratis różne warzywa z ogródka
i czasem stajemy na drodze na pogaduszki
co jest już zupełnie dla mnie szokujące
Natalineczka gratuluję pracy![]()
nieźle:-):-)a co do teściowej to nasze kontakty nigdy nie były jakieś szczególnie zażyłe a teraz mieszkamy baaaardzoblisko siebie i codziennie mi pilnuje dziecka jak wracam z pracy do samego wieczora
robię u niej pranie prawie codziennie (nie mamy jeszcze pralki), dostaję gratis różne warzywa z ogródka
![]()
agunia jak nic niedługo fan klub teściowej założyszCZEŚĆ WRÓCIŁAMmam wreszcie sprawny komp i mało pracy więc mogę go poświęcić na bb;-) nawet co nieco poczytałam
Agnes wszystko będzie dobrze zobaczysz, a to że się stresujesz jest normalne, trzymam kciukasy
Kochana strasznie Ci współczuję i życzę z całego serca żeby te wszystkie problemy już się pokończyły i teraz żeby było tylko dobrze, radośnie i szczęśliwie
malinka Ty to zawsze masz świetne pomysły, bez bb nie pracujęciekawe co by szef na to powiedział
a co do teściowej to nasze kontakty nigdy nie były jakieś szczególnie zażyłe a teraz mieszkamy baaaardzoblisko siebie i codziennie mi pilnuje dziecka jak wracam z pracy do samego wieczora
Natalineczka gratuluję pracy![]()
meduska no i mi przypomniałaś że mam tilpie wyciągnąć z zamrażaryno nic ja ide ogarnac mieszkanko i wyjac cos z zamrażalnika na obiad- nie mam pomysłu al moze w koncu cos mi wpadnie jak otworze zamrażalik;-)
do póżniej![]()