reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

agunia ja sama jeszcze nie rozbudzona:no::no::no:za to jakaś pobudzona bo toniek zsnoł a ci tak dokazywali że mi go obudzili bo mieli problem czy ogladać nie ma to jak hotel czy charli i lola i awanti zrobili takie że julka koniec końców pierdykła łapą w stół i powiedziała adamowi że jeszcze sie taki FACET nie urodził co by jej mówił co ma robić:szok::szok::szok::szok::szok:skąd ona to ma????feministka mi rośnie jak nic:tak::tak:ja to juz wiem że zięciów to ja będe mieć wielu bo jeden to długo z moją gwiazdą nie wyrobi:no::no: a mnie najpierw ubawiła julka a potem nerwa miałam bo Tośka obudzili:angry:

reklama
Hej Dziewczynki. Witam przy kawusi. Wybaczcie że nie po nadrabiam ale nie mam aż tyle czasu. Jak od soboty wydarzyło się coś ważnego to napiszcie jak możecie. Muszę dzisiaj umyć jeszcze jedno okno i wyprać firanki. Wczoraj dostałam w spadku od teściowej ale bardzo ładną. I niestety mam dużo ciuchów do składania:-(. I może jeszcze łazienkę posprzątam kafelki i takie tam. Pogoda u nas deszczowa
kochana powoli powoli okno umyjesz jak wypijesz z nami spokojnie kawkę pracę jak przyjemności trzeba sobie dozować bo inaczej stanie się przykrym obowiązkiem więc:najpierw kwka potem relax potem powiedzmu=y okna potem relax i kawusia z nami potem obiadek po obiadku deserek z nami potem sacerek potem wieczór z nami i dzień zleci bardzo przyjemnie:tak:

kochana powoli powoli okno umyjesz jak wypijesz z nami spokojnie kawkę pracę jak przyjemności trzeba sobie dozować bo inaczej stanie się przykrym obowiązkiem więc:najpierw kwka potem relax potem powiedzmu=y okna potem relax i kawusia z nami potem obiadek po obiadku deserek z nami potem sacerek potem wieczór z nami i dzień zleci bardzo przyjemnie:tak:
Super pomysł tylko że ja jak do was zasiadam to oderwać się ciężko?:tak::tak::tak:

Ja mieszkam bardzo blisko mojej mamy(daleko sie nie wyprowadzilam)bo to to samo podworko i tez jak potrzebuje to zostawiam jej malego.
A Miłosz juz 5 dzien przy 1 drzemce, wczoraj spal w dzien tylko 45minut i jak padl o 20-stej to spal do 8:30.

Hej dziewczęta
Jezdem i ja

Mała właśnie nasiusiała beszczelnie w spodnie i teraz tak będzie chodzić, a co!
A ja nadrobiłam zaległości, zjadłam śniadanko, mała wszamała 2 skibki okrągłe, to chyba wystarczy?

Oj tak, weekend miałam zabójczy, a mój taki jurny nie zawsze niestety, choć może i lepiej, bo na 7 piętrze ktoś stał i cos niecoś mógł zobaczyć, no ale ja schowana za P byłam przyciśnięta do ściany:-D:-D:-D. No i 2 w nocy to juz była, wiec mam nadzieje, że ten ktoś zaspany, albo cuś:-D:-D:-D

Mamita-wszytsko z nereczkami bedzie dobrze, a nawet jak cos ten teges to to pikuś bedzie i dasz rade. Ja zacisnę kciuki, tylko musisz mi przypomniec kiedy te badania.
Trzymaj sie kobieto, dobrze bedzie:tak:

Medeuska, u mnie zaczęło lać o 6 rano, z burzą, ale nie taką jak u Maliny, no ale nie to mnie obudziło, tylko sąsiad wrócił z połowu i same ryby w chacie, fuj, wszystkie wywietrzniki pozamykałam, bo to tędy leci, on piętro niżej mieszka, bleee
A kac vegas wlasnie sciagamy, moze na dzis bedzie. Wczoraj ogladalismy horror, a drugi mialam w nocy, bo najpierw samam zasnac nie moglam, pozniej mala sie budzila, bo bylo jej duszno, ( a nie chcialam otwierac jej okna i robic przeciagu, bo cos kicha a nie chce spac pod kołdrą tylko pod kocykiem), pózniej znow usnac nie moglam, pozniwej ten smród mnie obudzil, pozniej P dzwonil, ze leje i mam okna pozamykac, no i mialam juz pospane.
A Ty byłaś w rowie???

Agnes będzie wszystko ok

A ja teraz musze wziasc sie za jakas robote, podłogi i ogolny masakryczny burdel w małym pokoju

oj to prawda, ze ciężko się oderwać od bb i naszego wątku, jak się już siądzie to wciąga na maksa:-D:-D:-D:-D ja od 1,5 godziny nadrabiam spore zaległości i olewam robotę:-D:-D:-D:-Dbo podobno robota to głupota:-):-):-)

malinka oj feministka z tej Twojej Juli jak nic, jaki facet z nią wytrzyma na dłużej:-D:-D:-D:-Dbędzie ich zmieniać jak rękawiczki, strzeżcie się chłopaki bo Julcia nadchodzi:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
mamitka bardzo mi przykro.a ta lekarka jest jakas bezduszna :no::no::no:
jesteśmy z Tobą ale trzeba mieć nadzieję i wierzyć że Twój tato wyjdzie z tego :tak::tak::tak::tak::tak:

trzeba myslec pozytywnie i nie załamywać się :tak::tak::tak::tak:
trzymam kciuki aby nerki Zuzi były zdrowiutkie :tak::tak::tak::tak:

a ja jestem niewyspana.Oliwka jak na złość dała mi w nocy popalić.wstała sobie 2.30 i usnęła dopiero dobrze po 5.00 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: głowa mnie boli :tak::tak::tak:

a do tego nerwy mnie zrzeraja :tak::tak::tak::tak:brzuch mnie boli i chce mi sie wymiotowac :tak::tak::tak::tak: wiem jestem panikara ale ja tak zawsze miałam od małego.

wiem że to mały zabieg,ale mimo wszystko się boję nic na to nie poradze.

na dodatek pogoda się spierniczyła,leje od połowy nocy i przetsać nie mysli :tak::tak::tak::tak::tak:

ja spadam ide sie szykować:-)
trzymam kciuki :tak::tak::tak::tak::tak:

Wyraźnego powodu nie ma, bo byłam na USG genetycznym i wszystko było ok, ale myślę, że dostałam to skierowanie, bo w poprzedniej ciąży miałam robioną amniopunkcję ze względu na sporo podwyższony poziom AFP. Byłam na tym teście, ale nie stresuję się, bo wydaje mi się, że nie ma czym - dzidzia jest zdrowa i już! :tak::tak::tak:
i tak trzeba mysleć :tak::tak::tak::tak: POZYTYWNIE :tak::tak::tak:

agunia jak nic niedługo fan klub teściowej założysz:confused::cool2::cool2::-p:-D:-D:-D:-D
ja tam swoją przyszło niedoszłą teściową uwielbiam bo to kochany człowiek no i mieszka te 120 km dalej:-pchoć czasami bym wolała żeby mieszkała bliżej np w szczecinie to bym mogła dzieciaki jej czasami podrzucić:tak::tak:ale mieszkanie w takiej odległości m swoje plusy:tak::tak::tak:
natomiast moja była teściowa!!!!!nas dzieliło 500km niby taka milusia niby taka cacana ale oj pokazała na co ją stać!!!!!!oj jak ja się cieszę że nie mam z nią już kontaktu:tak::tak::tak:
o i to jest dobra teściowa, moja mieszka w niemczech, jakies 800 km od nas, choc czasem jej brak, to i czasem mame wyslalabym troszke dalej :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak::tak::tak::tak:
agunia ja sama jeszcze nie rozbudzona:no::no::no:za to jakaś pobudzona bo toniek zsnoł a ci tak dokazywali że mi go obudzili bo mieli problem czy ogladać nie ma to jak hotel czy charli i lola i awanti zrobili takie że julka koniec końców pierdykła łapą w stół i powiedziała adamowi że jeszcze sie taki FACET nie urodził co by jej mówił co ma robić:szok::szok::szok::szok::szok:skąd ona to ma????feministka mi rośnie jak nic:tak::tak:ja to juz wiem że zięciów to ja będe mieć wielu bo jeden to długo z moją gwiazdą nie wyrobi:no::no: a mnie najpierw ubawiła julka a potem nerwa miałam bo Tośka obudzili:angry:
dobra masz ta córcię :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ciekawe w kogo sie wrodziła :confused::confused::confused::confused::confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dobre, chyba tez skorzystam :tak::tak::tak::tak::tak:
Ja mieszkam bardzo blisko mojej mamy(daleko sie nie wyprowadzilam)bo to to samo podworko i tez jak potrzebuje to zostawiam jej malego.
A Miłosz juz 5 dzien przy 1 drzemce, wczoraj spal w dzien tylko 45minut i jak padl o 20-stej to spal do 8:30.
no to gratulacje :tak::tak::-D:-D:-D:-D
Wiecie co Sebek ma leżaczek z frisher-price i się nauczył że jak macha sobie nogą to leżaczek się buja i potrafi tak rozbujać że zgroza ale chłopak sam sobie radzi
zdolniacha chłopczyk :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

hej w ten deszczowy poranek :tak::tak::tak:
jak u nas wieczorem zaczelo lac to do tej pory pada i nie zanosi sie zeby przestało :no::no::no::no::no:
ja dzis mam rundke polekarzach, idę najpierw do pediatry z czarkiem później ja i siostra do gina, siostra moze dzis sie dowie czy bede ciocia czy wujkiem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
trzymajcie kciuki

Do góry