reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wpadłam na chwilkę. Łóżka pościeliłam, firanki się piorą i okno umyte a i w między czasie Sebek butlę dostał i myślałam że będzie spał i nic z tego. Zaraz poodkurzam i rozcielę mu na podłodze kołdrę.

ja się żegnam, zaraz wybywam z pracy:-D a swoją drogą ale się dzisiaj spracowałam:-D:-D:-D:-D:-D
jakiś mały ruch tu dzisiaj był, więcej się dzieje wieczorami jak ja nie mogę się do Was dostać, jak już się zaloguję to nie mogę dodać odpowiedzi (jakiś błąd:baffled:) i zostaje mi tylko czytanie w ukryciu;-);-);-);-)

Pozdrawiam i życzę miłego, choć u niektórych deszczowego dnia;-)

A ja wysprzatalam prawie cała chate:szok::szok::szok::-DNic mi sie nie chcialo ale zaczełam myc umywalke w ubikacji bo Dominik mi popryskal i tak pomyłam wszystkie sanitariaty i poodkurzałam podłogi:tak:Jak mlode usna a juz leza to planuje pomyc podłogi:-)No i obiad mam juz prawie gotowy
Nie wiem jakim cudem mi sie to udalo-ale jak widac cuda sie zdarzaja;-):-D:-D:-D
Cholernie boli mnie brzech i plecy:no::no::no:

reklama
:no::no::no:
To tez jest logowanie

Sprobuj skopiowac ten pasek na samej gorze jak bedziesz w Waszej galerii:tak:
A nie masz zablokowanej galerii dla osob ktore nie sa znajomymi:confused:
kochana zawse wyskakuje logowanie:tak: jak wpiszsz login i hasło to Cie przekieruje na ta stronke która ona podala:-):-):-):-)
bo bez zalogowania nic nie obejrzysz na nk:-)

Do góry