reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A dziękować,jakos dorabiać trzeba :-)
ALe mam nadzieje ze od wrzesnia mąż pójdzie do pracy juz "normalnej" bo nie wiem jak Wy ale ja w domu 24h na dobe przez 8 miesiecy nie wytrzymuje juz,tak jak siedział za granica 6 tygodni to sie tęskniło a przyjeżdzał na 2 tygodnie a teraz jakos inaczej całkiem.

Ewelinka, no widać, że rękę to on ma, gdyby nie tak daleko ten Stargard to jeszcze dwóch klientów co najmniej dodatkowych by mu wisiało, szkoda.

Zakupy razy 2 zaliczone, mała słyszę spać nie chce, a ja planowałam posprzatac i za obiad sie wziac, przy niej to dzis nie robota. Nic, moze zmeczy sie i zasnie, a tak leciała do domu na aaaz muminkiem, ech

hejka dziewczyny.

dzieki że trzymaliście kciuki :tak::tak::tak::tak::tak:

nie było tak strasznie jak mi się zdsawało.zabieg trwał może z 10,góra 15minut przy miejscowym znieczuleniu :tak::tak::tak::tak: nic nie bolało,aż się zdziwiłam ze już skończyli bo dobrze mi sie leżało :-D:-D:-D:-D:-D

tylko teraz mnie rwie przy tych szwach,zwłaszcza jak się zginam bo to akurat w takim miejscu przy lężwiach gdzie najgorzej się goi.

ale dam radę.:-)

hejka dziewczyny.

dzieki że trzymaliście kciuki :tak::tak::tak::tak::tak:

nie było tak strasznie jak mi się zdsawało.zabieg trwał może z 10,góra 15minut przy miejscowym znieczuleniu :tak::tak::tak::tak: nic nie bolało,aż się zdziwiłam ze już skończyli bo dobrze mi sie leżało :-D:-D:-D:-D:-D

tylko teraz mnie rwie przy tych szwach,zwłaszcza jak się zginam bo to akurat w takim miejscu przy lężwiach gdzie najgorzej się goi.

ale dam radę.:-)
to dobrze ze nie bolało:-):-):-):-):-)

reklama
Tesciowa miała ostatnio usowany taki dosc duzy z twarzy, ble, i tez nie bolało, nie wiedziała kiedy skonczyl, za to policzyl sobie, ze hoho, mimo ze po znajomosci, no ale
Dobrze ze juz po wszystkim, ja teraz jeszcze mojefo musze namowic na pozbycie sie czegos takiegos z karku

Do góry