reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
I jak slysze gadke męza ze jeszcze mu daleko do 1 drzemki w ciagu dnia to mi sie noz otwiera. Bo to ja wstaje do niego w nocy a on smacznie spi.
Bo on tylko umie kase wyliczac ile to nie wydalam wrr ale jestem zla.

Ostatnia edycja:
I jak slysze gadke męza ze jeszcze mu daleko do 1 drzemki w ciagu dnia to mi sie noz otwiera. Bo to ja wstaje do niego w nocy a on smacznie spi.
oj ewelinka bo tacy są faceci:tak::tak::tak::tak::tak:
bosz jakie szczęście że mnie piotrek nie wylicza bo bym tego ie zniosła o nie:no::no::no:sam wie ile co kosztuje wie ile mamy kasy i wie jak nieraz muszę się nakombinować co by starczyło na wszysko:tak:

jak byl za granica to mnie tez nie kontrolowal az tak a teraz stal sie taki,wrocil bo pracy nie bylo i zawsze tweirdzil mimo ze siedzial na zwolnieniu ze to on zarabia w tym domu,a ja jestem od robot domowych,,eh... dlugo by pisac.....

a ile takie cos kosztuje? jest rozica czy pieprzyk czy cos innego?
Medea nie wiem, ale skoro ona twierdzi ze drogo zaplacila, to musiało byc sporo:tak:. Ale ona prywatnie byla.

Gangrenka moja kochana nic nie pospała, to też robota ciągła mi się i ciągła, Piora jeszcze nie ma, a miał być najpóźniej o 16, dzwonie i nie odbiera. Trochę sie juz denerwuje, abo albo co s sie stalo, alebo ma taki zapiernicz, ze nawet nie slyszy.
Czekam z obiadem, padam z glodu; mala juz po, nawet dwa razy:-D. teraz troche marudzi, no ba, nic nie spala.Generalnie czekam wieczoru zeby lec i spac!

No w końcu oddzwonił, zaraz będzie!

A ja jeszcze raz wzięłam się za przeliczanie stanu konta i rachunków i dojszłam o ja biedna, że mam zaległy rachunek za prąd-no masakra, i tak już skrobać zamierzałam, ale lipa!

Cześć Lasencje;-);-)
Byłam u Taty do 13,30. Teraz dopiero obiad wstawiłam, Zuzka śpi. Tata lepiej dziś wygląda, ale ma odleżynę ogromna i bardzo cierpi. Poznał mnie ale nie mówi tylko kiwa głową:baffled:
Wiecie co Sebek ma leżaczek z frisher-price i się nauczył że jak macha sobie nogą to leżaczek się buja i potrafi tak rozbujać że zgroza ale chłopak sam sobie radzi
Zuch Chłopak:-):-):-)

ups..

to moze tak:

Logowanie do nasza-klasa.pl

tu tez jest logowanie.
Pozwoliłam sobvie zajrzeć i są naprawde super-dopracowane ;-):-)
Jak tak dobrze robi tatuaże i lubi to -to może w salonie tatuażu mieliby etat, albo otwórzcie swój salon jak tylko jeden u Was;-)
hejka dziewczyny.

dzieki że trzymaliście kciuki :tak::tak::tak::tak::tak:

nie było tak strasznie jak mi się zdsawało.zabieg trwał może z 10,góra 15minut przy miejscowym znieczuleniu :tak::tak::tak::tak: nic nie bolało,aż się zdziwiłam ze już skończyli bo dobrze mi sie leżało :-D:-D:-D:-D:-D

tylko teraz mnie rwie przy tych szwach,zwłaszcza jak się zginam bo to akurat w takim miejscu przy lężwiach gdzie najgorzej się goi.

ale dam radę.:-)
trzymaliśmy kciuki:-)Szwy to 2-3 dni i przestaną boleć;-):tak:

Dowikluś trzeba sobie radzić ja na uszch dżem leci to spacer i świat jakiś piękniejszy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
antek padł na siedząco z nogami za lóżeczkiem jupi mogę rybkę smażyć:-D

U nas też dzisiaj rybka:-)

Mój na szczęście nie wylicza ale jak z tydzien przed wypłatą mówię że kasy nie ma to on mówi że taaaaka pensję przyniósł i gdzie te pieniądze:no::baffled:
Ale teraz wie że wszystko drogie bo wczoraj byliśmy razem na zakupach i przy kasie 200zł naliczyło a nic na obiady jeszcze nie kupiłam tylko kuraka jednego:no::baffled:

cześć, piszę odpowiedź ale pewności, że mi wskoczy to jakoś nie mam:baffled::baffled::baffled:zobaczymy, może się uda:happy2:
hejka dziewczyny.

dzieki że trzymaliście kciuki :tak::tak::tak::tak::tak:

nie było tak strasznie jak mi się zdsawało.zabieg trwał może z 10,góra 15minut przy miejscowym znieczuleniu :tak::tak::tak::tak: nic nie bolało,aż się zdziwiłam ze już skończyli bo dobrze mi sie leżało :-D:-D:-D:-D:-D

tylko teraz mnie rwie przy tych szwach,zwłaszcza jak się zginam bo to akurat w takim miejscu przy lężwiach gdzie najgorzej się goi.

ale dam radę.:-)
super, że już po zabiegu,teraz m musi Cię pielęgnować;-);-);-)bo jakby nie patrzeć jestes rekonwalescentką:tak::tak:;-);-);-)

ja sobie m tak wychowałam że on zarabia a ja trzymam w domu kasę:tak::tak::tak:i to ja go wyliczam, czasem coś tam bąknie, że jak to już nie mamy pieniędzy:szok:ale go sprowadzam na ziemię i wysyłam na zakupy, wtedy widzi ile co kosztuje i jak się dzisiaj wydaje pieniądze praktycznie nic nie przynosząc do domu:baffled::baffled::baffled:

u Was już dawno po obiedzie i zostało tylko wspomnienie:sorry2: a ja dopiero gotuję obiadek, ale Misia je w przedszkolu więc w domu już za bardzo nie chce a m dopiero wrócił z pracy:tak:dlatego u nas są takie obiado-kolacje:tak:

reklama
Do góry