ewelinkaaa7
Fanka BB :)
Miłosz zastrajkowal po 1,5 snu przez remont sąsiadow obudzil sie z placzem i wył i wyl i wyl z niedospania,nic nie mozna bylo z nim zrobic.wrrrr...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj ewelinka bo tacy są faceciI jak slysze gadke męza ze jeszcze mu daleko do 1 drzemki w ciagu dnia to mi sie noz otwiera. Bo to ja wstaje do niego w nocy a on smacznie spi.
Bo on tylko umie kase wyliczac ile to nie wydalam wrr ale jestem zla.
Medea nie wiem, ale skoro ona twierdzi ze drogo zaplacila, to musiało byc sporoa ile takie cos kosztuje? jest rozica czy pieprzyk czy cos innego?
Zuch Chłopak:-):-):-)Wiecie co Sebek ma leżaczek z frisher-price i się nauczył że jak macha sobie nogą to leżaczek się buja i potrafi tak rozbujać że zgroza ale chłopak sam sobie radzi
Pozwoliłam sobvie zajrzeć i są naprawde super-dopracowane ;-):-)
trzymaliśmy kciuki:-)Szwy to 2-3 dni i przestaną boleć;-)hejka dziewczyny.
dzieki że trzymaliście kciuki
nie było tak strasznie jak mi się zdsawało.zabieg trwał może z 10,góra 15minut przy miejscowym znieczuleniunic nie bolało,aż się zdziwiłam ze już skończyli bo dobrze mi sie leżało
tylko teraz mnie rwie przy tych szwach,zwłaszcza jak się zginam bo to akurat w takim miejscu przy lężwiach gdzie najgorzej się goi.
ale dam radę.:-)
Dowikluś trzeba sobie radzić ja na uszch dżem leci to spacer i świat jakiś piękniejszy
antek padł na siedząco z nogami za lóżeczkiem jupi mogę rybkę smażyć![]()
I jak slysze gadke męza ze jeszcze mu daleko do 1 drzemki w ciagu dnia to mi sie noz otwiera. Bo to ja wstaje do niego w nocy a on smacznie spi.
Bo on tylko umie kase wyliczac ile to nie wydalam wrr ale jestem zla.
super, że już po zabiegu,teraz m musi Cię pielęgnować;-);-);-)bo jakby nie patrzeć jestes rekonwalescentkąhejka dziewczyny.
dzieki że trzymaliście kciuki
nie było tak strasznie jak mi się zdsawało.zabieg trwał może z 10,góra 15minut przy miejscowym znieczuleniunic nie bolało,aż się zdziwiłam ze już skończyli bo dobrze mi sie leżało
tylko teraz mnie rwie przy tych szwach,zwłaszcza jak się zginam bo to akurat w takim miejscu przy lężwiach gdzie najgorzej się goi.
ale dam radę.:-)
ja sobie m tak wychowałam że on zarabia a ja trzymam w domu kasęBo on tylko umie kase wyliczac ile to nie wydalam wrr ale jestem zla.