reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
On mi tez oddaje całą kase,ale wg niego wydaje za duzo a jak on pije piwko (a nie malo)i zamawia jedzonko co 2 dzien (pizze,kebab) i mu mowie o tym to on ze to za jego i mu sie nalezy.

dlatego ja swojemu nic nie mówię jak kupuje piwo, na szczęście nie pje dużo bo pracuje jako kierowca:-D:-D:-D

i dotarł do mnie ten deszcz:baffled::baffled::baffled:zaczyna nieźle lać:szok:

byla u mnie kolezanka- obejrzalysmy filmika teraz m wrocil i chce sobie obejrzec swój serial za chwile na kompie to niech sobie ogląda a ja sie wezmę za prasowanko:-):tak::tak:

Uff,przebrnęłąm:-p;-):tak::-D:-D:-D.
Dziś o czwartej dzoniła do mnie babka, z restauracji i pyta sie czy nadal jestem zainteresowana ofertą (wczesniej dzwonila i mowila ze chciala kogos na wesela na weekendy:szok::szok::szok:) ja jeje powiedzialam ze szukam pracy w ktorej nie bedzie nocek, tak wiec ona powiedziala ze ma juz osoby na wesela wiec raczej nocek nie bedzie:-D:-D:-D
powiedzialam jej ze mam dziecko i ze nie mam go z kim na noc zostawić, powiedziala ze rozumie:tak::tak::tak::tak:
w środe mam isć na 8 godzin zobaczeć czy mi będzie ta praca pasowała :tak::tak::tak:
a jak jutro sie okaże na badaniu ze mam fasolinke to ta praca będzie mi pasowała jak cholera a nawet bardziej :tak::tak::tak::tak::tak:wow super gratki widzisz będzie ok:tak:
no a jak ty pieczesz ten chlebek masz to urzązenie do pieczenia chleba??czy tak jakoś inaczej????
:dry:
Super wiadomość o pracy:tak: ,nie mogę doczekać się wyników wyników od gina;-):tak: i &&& oby wszystko było po Twojej myśli.A co do pieczenia chleba to piekę w piekarniku elektrycznym kuchenki,tyle,że nastawiam na max. nim ciasto włożę:tak:.

kochana powoli powoli okno umyjesz jak wypijesz z nami spokojnie kawkę pracę jak przyjemności trzeba sobie dozować bo inaczej stanie się przykrym obowiązkiem więc:najpierw kwka potem relax potem powiedzmu=y okna potem relax i kawusia z nami potem obiadek po obiadku deserek z nami potem sacerek potem wieczór z nami i dzień zleci bardzo przyjemnie:tak:
:cool2::-D:-D:-D:-D Malinka,znowu leżę i kwiczę;-):tak::-D:-D:-D:-D.
ja tu z kawa i samiusieńka siedzę:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

gdziescie wybyły :confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Ja w pracy byłam :tak: i dopiero w piątek idę:cool2:.

U nas tez pada.
A moj maz w domku robi tatuaze.
Narazie jest bez pracy - 8 miesiecy byl na zwolnieniu lekarskim (zagranicznym)wiec sie nam opłacało. Miesiac temu sie zwolnil bo i tak pracy nie mieli dla niego (kryzys) i robi badania do innej pracy. I tak sobie dorabia.
Ja po obejrzeniu Miami INK nabieram coraz większej chęci :tak: ale czy się odważę to jeszcze nie wiem:no:,może na 10 rocznice ślubu strzelę sobie:-p;-):tak::-D.

Dziewczyny zapomniałam jeszcze o najważniejszym-dzięki za wsparcie i dobre słowo:tak:
Na nas zawsze możesz liczyć;-):tak::tak:.Nie odbierz tego źle ale to już kwestia czasu:-:)-(.Niejedno przeżyłam,rok temu 18 sierpnia terściowej matka zmarła i pod koniec też poznawała ale głos odebrało i tylko oczami dawałą znać.Tulę mocno:tak:.
i dotarł do mnie ten deszcz:baffled::baffled::baffled:zaczyna nieźle lać:szok:
U mnie wiucha niesamowicie i czarne chmury i błyska - Olek doniósł;-):tak:.
Chlebek się piecze,bo M zjeżdża na jutro i za 2 godzinki w domciu będzie:tak:.

hejka dziewczyny.

dzieki że trzymaliście kciuki :tak::tak::tak::tak::tak:

nie było tak strasznie jak mi się zdsawało.zabieg trwał może z 10,góra 15minut przy miejscowym znieczuleniu :tak::tak::tak::tak: nic nie bolało,aż się zdziwiłam ze już skończyli bo dobrze mi sie leżało :-D:-D:-D:-D:-D

tylko teraz mnie rwie przy tych szwach,zwłaszcza jak się zginam bo to akurat w takim miejscu przy lężwiach gdzie najgorzej się goi.

ale dam radę.:-)

a tak się bałaś:tak::tak::tak:;-);-);-)

oj ewelinka bo tacy są faceci:tak::tak::tak::tak::tak:
bosz jakie szczęście że mnie piotrek nie wylicza bo bym tego ie zniosła o nie:no::no::no:sam wie ile co kosztuje wie ile mamy kasy i wie jak nieraz muszę się nakombinować co by starczyło na wszysko:tak:

mnie darek kiedys wyliczał ale ostatnio był dłuższy czas w domu i zobaczył na co pieniadze idą :tak::tak::tak::tak:
od tej pory cisza, no prawie bo czasem cos bąknie, ale zaraz wraca do pionu :-D:-D:-D:-D

Dziewczyny zapomniałam jeszcze o najważniejszym-dzięki za wsparcie i dobre słowo:tak:
czasem tak jest że potrzebne jest wsparcie i dobre słowo, na nas zawsze możesz liczyć :tak::tak::tak::tak:

a ja dziś wywaliłam M z Oliwka na spacer a ja sama wzięłam się za prasowanie.oj było ciężko.2 h prasowałam,już miałam dość.ale wszystko wyprasowane i ładniutko poukładane :-):-):-):-):-)

A ja mam totalnego doła :-:)-:)-(

nawet wieśc o tym ze bede ciocia bratanka mnie nie ucieszyla :no::no::no:

czarek rano zwymiotował, niedużo wiec zarzadzilam glodowke :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
do rana nic tylko suche wafle i pić :no::no::no::no:

a ja to juz wogole masakra:no::no::no::no:

bylam u gina zbadał mnie zrobił usg i pokazał że nie znalazł zadnego zarodka :no::no::no::no:
w dodatku znalazł jakies małe torbiele koło lewego jajnika (jak mnie badał właśnie tam mnie bolało)

zlecił mi badania beta hcg dzis mialam pierwsze za dwa dni drugie :baffled::baffled::baffled:
powiedział że to jest albo baaaaaaardzo wczesna ciąża że nie widać zarodka (no ale chyba dostałabym okres :confused::confused::confused::confused::confused: bo mowiac baardzo wczesna moim zdaniem mial na mysli 2-3 dni a to juz ponad tydzień ba 10 dni)
albo ciąza jest pozamaciczna ( wg mnie to właśnie będzie to dziś robilam kolejny test wyszedł pozytywnie pasek nie był aż tak wyraźny jak przy czarku ale nie był blady jak wcześniej poprostu był troszkę jaśniejszy od tego drugiego)
na necie znalazłam że przy ciąży pozamacicznej tak wlasnie wychodzą testy bo wolniej wytwarza sie hormon hcg :-:)-:)-:)-:)-(

ja juz naprawde nie mam sily, łzy cisną mi sie do oczu i rycze od kąd wyszłam od lekarza :angry::angry::angry::angry::angry::-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Do góry