reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dowikluś dawaj szczypiory do mnie gwarantuję ci że sie z moją szarańczą dogadają:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a ja zaliczyłam super sprzątanie jak ja lubie jak jest tak czysto:tak:zakupy w biedronce i tym sposobem obiad dziś na szybko toniek słoiczek a my biedronkowe pierogi:-):-):-):-)
bosz jak mi dziś ten dzień zleciał zaraz pietruszka wraca potem obiadek kawulec chwilę pogadamy i ja do pracy a potem to juz noc i tylko sex ewentualnie i wstanę rano znów o dzień starsza:-D:-D:-Dale zawsze to dzień bliżej do emerytury:cool2::cool2::cool2:a wtedy zaatakuję o lasce jakiś sklep bo będą akuratnie promocje:-D:-D:-Dboziu jaką ja mam głupawkę i to skąd:confused::cool2::cool2::cool2:

reklama
Ja juz sie wykapalam:tak:Kawke wlasnei dopilam i zjadłam bombe:-)
Zupa konczy sie gotowac:-)
A mnie wkurzyla moja siora Patyczak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Miala mi w niedziele zajac sie dziewczynkami jak pojde na chrzciny(bo w niedziele ida tylko chrzestni a reszta rodziny w pon-ale niewazne)a mi wlasnie zadzwonila ze nie wroci do tego czasu z wakacji:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Sama mi zaproponowala ze sie Nimi zajmie i ze wrocic w sobote wieczorem a teraz nagle najwczesniej wroci w niedziele o 16:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I teraz musze na szybcika szukac opiekunki lub wziasc Je do kosciola ale tego to sobie akurat nie wyobrazam:no:Tym bardzije ze chrzcny sa na 14 a One o 13 chodza spac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oj to nie dziwie Ci się że się wkurzyłaś,ja tez bym była mega wkurzona :tak::tak::tak::tak::tak: i co teraz zrobisz????? masz kogoś kto mógłby się nimi zająć?
podeslij je do mnie :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

Witam ponownie! :-)

Jestem mamą 3 letniego Sebastiana, obecnie mieszkamy w jednym domu z litwinami ktorzy maja 2 dzieciakow w wieku 2 i 5 lat wiec synek ma sie z kim pobawic.
Wczoraj sie dowiedzialam ze meza nie bedzie przez 2 dni w domu(wroci w srodku nocy) stawiaja scene na jakis koncert kolo Bergen...robota od 7 rano do 1 lub 2 w nocy... :-(
Jestem zalamana...nie mam sie nawet do kogo tu odezwac i nawet auto maz zabral i nie mamy sie jak ruszyc z domu...:-(

Pozdrawiam i dzieki za mile powitanie
Hej my się jeszcze nie znamy. Witaj serdecznie.

ciesze sie ze Ci sie udalo a ja juz zrobiłam tiramisu teraz siedzi w lodowce może wieczorkiem sprobuje idę grzac zupkę bo sie dzieciaki upomniaja:-D
A mogę się wprosić??? :-):-):-)Coś ostatnio mam większa ochotę na słodkie.:-D

A mnie wkurzyla moja siora Patyczak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Miala mi w niedziele zajac sie dziewczynkami jak pojde na chrzciny(bo w niedziele ida tylko chrzestni a reszta rodziny w pon-ale niewazne)a mi wlasnie zadzwonila ze nie wroci do tego czasu z wakacji:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Sama mi zaproponowala ze sie Nimi zajmie i ze wrocic w sobote wieczorem a teraz nagle najwczesniej wroci w niedziele o 16:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I teraz musze na szybcika szukac opiekunki lub wziasc Je do kosciola ale tego to sobie akurat nie wyobrazam:no:Tym bardzije ze chrzcny sa na 14 a One o 13 chodza spac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Oj to naprawdę nieładnie się zachowała... Współczuję...

A ja byłam w niedzielę cały dzień na Mazurach....:-):-):-)
Byliśmy w Kadzidłowie,w parku dzikich zwierząt. Szło się ponad 2 km. Dzieci wykończone , my z resztą też.... A potem wielkie kąpanie w jeziorku...:tak::tak::tak:Było suuuper !!!
Musimy powtórzyć taki wypad :tak:

Wczoraj miałam cały dzień kumpelę z dzidziusiem, a dziś staram się coś zrobić w domku. Obiad prawie gotowy...Dzieci po drzemce... Może potem pojedziemy na lody....:tak:

Ostatnia edycja:
Dziewczynki mam pytanie do tych co już mają dzieci w szkole...
Napiszcie proszę choć w skrócie co muszę kupić dla mojego synka na wyprawkę do zerówki???
Bo ja niestety nie wiem dokładnie .:no: Wiem tylko, że nie będzie książek itp.

dowikluś dawaj szczypiory do mnie gwarantuję ci że sie z moją szarańczą dogadają:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a ja zaliczyłam super sprzątanie jak ja lubie jak jest tak czysto:tak:zakupy w biedronce i tym sposobem obiad dziś na szybko toniek słoiczek a my biedronkowe pierogi:-):-):-):-)
bosz jak mi dziś ten dzień zleciał zaraz pietruszka wraca potem obiadek kawulec chwilę pogadamy i ja do pracy a potem to juz noc i tylko sex ewentualnie i wstanę rano znów o dzień starsza:-D:-D:-Dale zawsze to dzień bliżej do emerytury:cool2::cool2::cool2:a wtedy zaatakuję o lasce jakiś sklep bo będą akuratnie promocje:-D:-D:-Dboziu jaką ja mam głupawkę i to skąd:confused::cool2::cool2::cool2:
W to akurat nie watpie ze nasze gady by sie dogadaly:-D:-D:-D
Nie ma innej opcji;-)
Kochana skad Ty bierzesz takie genialne:szok::szok::szok::-D:-D:-D
Jestes poprostu boooska

oj to nie dziwie Ci się że się wkurzyłaś,ja tez bym była mega wkurzona :tak::tak::tak::tak::tak: i co teraz zrobisz????? masz kogoś kto mógłby się nimi zająć?
podeslij je do mnie :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
Nie no widze ze Wy wsyzstkie chetne jestescie na moje szczypiorki:-D:-D:-D;-)
Ale milusio:-):tak:
Hej my się jeszcze nie znamy. Witaj serdecznie.

A mogę się wprosić??? :-):-):-)Coś ostatnio mam większa ochotę na słodkie.:-D

Oj to naprawdę nieładnie się zachowała... Współczuję...

A ja byłam w niedzielę cały dzień na Mazurach....:-):-):-)
Byliśmy w Kadzidłowie,w parku dzikich zwierząt. Szło się ponad 2 km. Dzieci wykończone , my z resztą też.... A potem wielkie kąpanie w jeziorku...:tak::tak::tak:Było suuuper !!!
Musimy powtórzyć taki wypad :tak:

Wczoraj miałam cały dzień kumpelę z dzidziusiem, a dziś staram się coś zrobić w domku. Obiad prawie gotowy...Dzieci po drzemce... Może potem pojedziemy na lody....:tak:
No fajny taki wypad:tak::tak::tak:
Na lody to ja tez sie wpraszam:-p

Napiszcie proszę choć w skrócie co muszę kupić dla mojego synka na wyprawkę do zerówki???
A nie ma wywieszonej kartki na szkole:confused:
Mi tutaj dziewczyny pisały co musze kupic ale jak to znalesc:confused::cool:nie mam pojecia-ale duzo tego jest

kochana no więc:
bloki rysunkowe 2
bloki techniczne2
papier kolorowy2
blok techniczny kolorowy2
kredki bambino
kredki ołówkowe
kredki świecowe
pisaki
ołówki2
bibuła 5 kolorów
klej w tubece2
farby plakatowe
frby akwarele
plastelina
pędzelki duży i mały
kubek do malowania
fartuszek
2 małe ręczniczki
teczka na prace
gumka
temoerówka
nozyczki
zeszyt w kratkę
no to chyba wsio:tak:
W to akurat nie watpie ze nasze gady by sie dogadaly:-D:-D:-D
Nie ma innej opcji;-)
Kochana skad Ty bierzesz takie genialne:szok::szok::szok::-D:-D:-D
Jestes poprostu boooska

Nie no widze ze Wy wsyzstkie chetne jestescie na moje szczypiorki:-D:-D:-D;-)
Ale milusio:-):tak:

No fajny taki wypad:tak::tak::tak:
Na lody to ja tez sie wpraszam:-p

A nie ma wywieszonej kartki na szkole:confused:
Mi tutaj dziewczyny pisały co musze kupic ale jak to znalesc:confused::cool:nie mam pojecia-ale duzo tego jest
kochana bo ja głupawi to często miewam u mnie sąsiadka to się śmieje że ja to chyba nigdy problemów nie mam bo ja zawsze z uśmiechem i w domu też często śmiech:tak::tak:
My juz po obiadku i zaraz wychodze po mojego brata bo pierwszy raz przyjezdza do nas od kiedy sie wyprowadzilismy:szok::szok::szok::-D:-D:-D
no kochana to sie brat spieszy:-D:-D:-D:-D
dobra laski zbieram się do pracy ale deszcz pada a ja mam parasol połamany no i chyba muszę od antka pożyczyć jego parasol z spder menem jak ja będe wyglądać:confused::confused:a co tam przynajmniej nie zmoknę:-D:-D:-D

Wpadam na chwilkę się przywitac bo zaraz A. z pracki wraca. Tata zaczął dzisiaj mówic pojedyncze słowa i wygląda troszke lepiej na buźce ale nadal słaby:baffled:

nie wiedziałam że tak robią :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

ból zęba najgorsze co może człowieka spotkać :tak::tak::tak::tak:

my mamy ten sam problem :tak::tak::tak::tak:
mamy takiego ksiedza ze szok, wyobrazcie sobie ze przyjechal teraz z wakacji :tak::tak::tak::tak: i powsadzał przez listonosza w kazda skrzynke kartke świateczną (bożonarodzeniową) w kopertę ostęplowaną pieczątką pt: ofiara na kościół :no::no::no::no: a jak sprzatamy kościół to w ksiedze w ktorej sie zapisuje sa tez koperty pt: ofiara od sprzątaczek
i tak na kazdym kroku :tak::tak::tak::tak::szok::szok::szok::szok::szok:
a ja juz tak kombinuję że może jak sie zalatwi nauki przedmałżeńskie pójdzie łatwiej, wiesz to nie bedzie małżeństwo ale zawsze jakiś poważny krok w tę stronę :tak::tak::tak::tak::tak:

faceci :-:)-:)-:)-:)no::no::no::no:
mój wie ze jak przegnie to spi na wersalce w duzym pokoju a ze nie lubi spac sam wiec probuje pic jak najmniej :tak::tak::tak::tak::tak:

swoja droga kościół nie jest instytucją opodatkowaną tak więc żadnych opłat pobierać nie powinien moim zdaniem
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mmmm szykuje sie niezla nocka :tak::tak:;-);-);-):-D:-D

jakie słodziaki zdjęcie przecudne :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Widzę te ten ksiądz jeszcze lepszy Model:-D:szok:

To niezaciekawie masz:no: Jak jestes chrzestna i nie będzie nikogo więcej z rodziny to nie ma szans z trójka dzieciaków w Kościele-tak mi sie wydaje:confused:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

kochana no więc:
bloki rysunkowe 2
bloki techniczne2
papier kolorowy2
blok techniczny kolorowy2
kredki bambino
kredki ołówkowe
kredki świecowe
pisaki
ołówki2
bibuła 5 kolorów