Wielkie gratulacje dla Oliwki-my też czekamy za trójeczkami, coś jakby chciały a nie mogły, hihi. No i gratki dla Ciebie za te 5 tyś...postów:-)
No Anabubaka-świetne wieści, ciezymy się ogromnie, chyba mogę toza nas wszystki powiedzieć!!!
Anabubka, no niestety to nie ja( tak dokładniej) nad to morze, tylko psiapsiuła, mąż złamał wczoraj rękę, a na weekend mięli jechać na spływ kajakowy, rok czekali i dupa. On zalamany, a ona chce go pocieszyc i zabrac choc nad morze, bo je kochaja.
Mi w ciąży-tej bardzoooo późnej, to Piciu malował pazury u stóp, kurcze pięnie mu to szło, dziś już nie chce

A ten drugi numer to czyj???
wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla zuzi córeczki joanny zdrówka super 6 w szkole i mase śmiechu na codzień

wszystkiego najlepszego w dniu wczorajszych urodzin dla emily córeczki a&e kochana emily pierwszy roczek życia za tobą dużo zdrówka uśmiechu i miłości

Dołączam się serdecznie!!!
musiałam prać dywan bo mi syn kupsko zgubił z pampersa

moja wina źle założyłam pampka gdyby to pietruszka to bym miała na kogo zgonić a tak no moja wina jak nic

toni sobie znalał zabawę otwiera szafki i wywala ubrania na podłogę no wkurza mnie tym ja mu pokazuję nu nu nie wolno on kręci głową nie patzry mi w oczy a łapką z tyłu wyciąga no cwaniur mój:-)
Hihi, normalka, no nie ta kupa oczywiście, ale ostatnio moja jak bez pampka latała to stanęła sobie nad poduszką ( na podłodze na szczęście) i jak sryta pusciła, to jakby sie kociak zesrał, afuj

Słyszałam , że świetny film/bajka. Muszę się odkuć i moja starszą chrześniaczkę zabrać.