reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kurcze bilety troszku drogie:szok::szok::szok:
ja w cyrku byłam 2 razy jako dziecko i mi się nie podobało wcale potem adaś jak miał 4 lata poszedł z chrzesną do cyrku i w połowie musiała z nim wyjśc bo krzyczał że biedne zwierzaczki płakał ii od tej pory oboecałam sobie że to chyba nie dla nas i nie chodzę z nimi do cyrku:no::no::no:
za to chce iść z nimi do kina pietruszka zostanie z Tońkiem a ja wybiorę się do kina z nimi bo aż wstyd prawie rok nie byłam z nimi w kinie ostatnio to byłam w lutym w ferie z julią w teatrze normalnie zeRo kultury:cool2:

No my byliśmy ok. 2 tyg. temu w kinie całą rodzinką na EPOCE LODOWCOWEJ 3 i nie wiem kto miał większy ubaw małe czy my hehe:-D:-D:-D

reklama

A to coś na tą okazję ( ja i tak nie mogę więc choć popatrzę :-D )
DO WYBORU
Zobacz załącznik 156265

a jak któraś woli gotowego
Zobacz załącznik 156266
Zobacz załącznik 156267

JA POPROSZĘ Z TYCH GOTOWYCH TEGO OSTATNIEGO :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-)

musiałam prać dywan bo mi syn kupsko zgubił z pampersa:szok::szok::szok:moja wina źle założyłam pampka gdyby to pietruszka to bym miała na kogo zgonić a tak no moja wina jak nic:confused::confused::cool::cool::cool::cool:
toni sobie znalał zabawę otwiera szafki i wywala ubrania na podłogę no wkurza mnie tym ja mu pokazuję nu nu nie wolno on kręci głową nie patzry mi w oczy a łapką z tyłu wyciąga no cwaniur mój:-)

no to miał wpadkę :-D:-D:-D:-D:-D

a z tym wyrzucaniem rzeczy z szafek to normalka u takich szkrabów.nie pamiętasz jak kiedys opisywałam że Oliwka robi mi to samo i się o to wkurzałam :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: chyba kazde dziecko to przechodzi :tak::tak::tak: trzeba przeczekac i tłumaczyć ze nie wolno i sam się tym znudzi :-)

Oj widać malutki wypadek hiihi:-D
A co do tych ubrań to chyba wszystkie dzieci uwielbiają taką zabawę hehehe:-D:-D:-D

A ja zapomniałam napisać, że był u nas cyrk i byliśmy z małymi... Bilet dla dorosłego 40 zł. Ale przynajmniej maluchy miały ubaw :tak::tak::tak::-D:-D:-D

no to się cenią,jakby tak pójśc cala rodzinką nawet w 3 osoby to wychodzi niezła sumka :tak::tak::tak::tak:

Witajcie:-)
U nas dzisija leje a ja sie wybieram na zakupy i wypowiedzenie złożyc w sprawie internetu bo rezygnujemy i bedziemy miec inny. Malinka wstaw mi zdjecie Antosia bo go dawno nie widziałam a macie pozdrowienia od Anabuby
my tez pozdrawiamy Anabubke :tak::tak::tak::tak:

a jaki bierzesz internet?

wikuś powklejam jakieś fotki mojej gromadki tylko pietruszk tak schował akumulatorki od aparatu że nikt nie może ich teraz znaleź:confused::confused::confused::confused:
moim zdaniem toniek się trochę zmienił:tak::tak::tak:
oj kochana na pewno się zmienil,to już duzy chłopak ,dawno nie wklejałaś żadnych fotek więc czekamy z niecierpliwością :-)

a tak przy okazji focie mojej modelki w rowie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla zuzi córeczki joanny zdrówka super 6 w szkole i mase śmiechu na codzień:happy2::happy2::happy2::happy2:

wszystkiego najlepszego w dniu wczorajszych urodzin dla emily córeczki a&e kochana emily pierwszy roczek życia za tobą dużo zdrówka uśmiechu i miłości:happy2::happy2::happy2::happy2:

DOŁĄCZAM SIĘ DO ŻYCZEŃ. STO LAT DLA JUBILATEK :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-)
DZIĘKUJEMY BARDZO ZA ZYCZENIA :-):-)
Zuzia zaprasza na tiramisu :-D:-D:-D:-D:-D
Witam deszczowo z Kielc leje okrutnie :shocked2:

Załączniki

• 021708143156.jpg
    021708143156.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 25
  • 021708144441.jpg
    021708144441.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 27
O Boziu, alem pospała. Obudziłam sie o 5 rano i nie mogłam zasnąć, no ale mówię sobie jeszcze godzinka, no bez przesady i pospałam do 8.30. Szok, Maą właśni si budzi chyba, bo cos tam słyszałam, nadrobiłam wczorajsze zaległości, już odpisuję

DZIĘKUJEMY BARDZO ZA ZYCZENIA :-):-)
Zuzia zaprasza na tiramisu :-D:-D:-D:-D:-D
Witam deszczowo z Kielc leje okrutnie :shocked2:
Oj już lecę :tak: Baaardzo apetycznie wygląda.:tak::-)
Dzięki kochana za pomysł, na weekend też zrobię.:-)

to oczywiscie wczesniejsze teraz robiłam z podluznych biszkoptów zdjecie pózniej bo po obidzie dopiero będzielmy dzielić :-D:-D:tak::tak::tak:ale niezle wyglada ;-)
Aż mi ślinka cieknie...Hehehee:-D:-D:-D Ja bym nie wytrzymała tyle hehehe:-)

Wielkie gratulacje dla Oliwki-my też czekamy za trójeczkami, coś jakby chciały a nie mogły, hihi. No i gratki dla Ciebie za te 5 tyś...postów:-)

No Anabubaka-świetne wieści, ciezymy się ogromnie, chyba mogę toza nas wszystki powiedzieć!!!

Anabubka, no niestety to nie ja( tak dokładniej) nad to morze, tylko psiapsiuła, mąż złamał wczoraj rękę, a na weekend mięli jechać na spływ kajakowy, rok czekali i dupa. On zalamany, a ona chce go pocieszyc i zabrac choc nad morze, bo je kochaja.

i teraz do gina z jednym zmytym paznokciem:-D:-D:-Dja sobie w dniu terminu jeszcze malowałam sama bo chciałam ładne do szpitala a że urodziłam po terminie to już nie były takie śliczne:cool2:

ty dzwonić do madziulintaszy ona ci załatwić:tak::tak::tak:albo pod numer 091 38 64 289;-)
Mi w ciąży-tej bardzoooo późnej, to Piciu malował pazury u stóp, kurcze pięnie mu to szło, dziś już nie chce:-D
A ten drugi numer to czyj???
wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla zuzi córeczki joanny zdrówka super 6 w szkole i mase śmiechu na codzień:happy2::happy2::happy2::happy2:

wszystkiego najlepszego w dniu wczorajszych urodzin dla emily córeczki a&e kochana emily pierwszy roczek życia za tobą dużo zdrówka uśmiechu i miłości:happy2::happy2::happy2::happy2:
Dołączam się serdecznie!!!

musiałam prać dywan bo mi syn kupsko zgubił z pampersa:szok::szok::szok:moja wina źle założyłam pampka gdyby to pietruszka to bym miała na kogo zgonić a tak no moja wina jak nic:confused::confused::cool::cool::cool::cool:
toni sobie znalał zabawę otwiera szafki i wywala ubrania na podłogę no wkurza mnie tym ja mu pokazuję nu nu nie wolno on kręci głową nie patzry mi w oczy a łapką z tyłu wyciąga no cwaniur mój:-)
Hihi, normalka, no nie ta kupa oczywiście, ale ostatnio moja jak bez pampka latała to stanęła sobie nad poduszką ( na podłodze na szczęście) i jak sryta pusciła, to jakby sie kociak zesrał, afuj:-D:-D:-D

No my byliśmy ok. 2 tyg. temu w kinie całą rodzinką na EPOCE LODOWCOWEJ 3 i nie wiem kto miał większy ubaw małe czy my hehe:-D:-D:-D
Słyszałam , że świetny film/bajka. Muszę się odkuć i moja starszą chrześniaczkę zabrać.

reklama
O Boziu, alem pospała. Obudziłam sie o 5 rano i nie mogłam zasnąć, no ale mówię sobie jeszcze godzinka, no bez przesady i pospałam do 8.30. Szok, Maą właśni si budzi chyba, bo cos tam słyszałam, nadrobiłam wczorajsze zaległości, już odpisuję
Oj tam przynajmniej się wyspałaś, dzień długi :tak::-)

Ja powoli uciekam bo na zakupy muszę ruszyć. Chociaż kilka rzeczy z listy dla małego do zerówki :tak: no i spożywka.
Do później kobitki :-) :biggrin2:

Do góry