Jadźka
mama 2 synów
Ale się naczytałam aż mnie oczęta bolą

Dobra skączyłam z tym odpisywaniem. Ja dzisiaj tak puźno bo za mieszkanie się wziełam porządnie. Seweryn już dobrze ale jeszcze mu dietę lekko strawną stosuje. Wczoraj jak usnoł ok 17 to spał do 8 rano

. Ja właśnie drugą kawkę piję i poproszę te tiramisu smakowicie wygląda
WspółczujęJa juz sie wykapalamKawke wlasnei dopilam i zjadłam bombe:-)
Zupa konczy sie gotowac:-)
A mnie wkurzyla moja siora PatyczakMiala mi w niedziele zajac sie dziewczynkami jak pojde na chrzciny(bo w niedziele ida tylko chrzestni a reszta rodziny w pon-ale niewazne)a mi wlasnie zadzwonila ze nie wroci do tego czasu z wakacji
Sama mi zaproponowala ze sie Nimi zajmie i ze wrocic w sobote wieczorem a teraz nagle najwczesniej wroci w niedziele o 16
I teraz musze na szybcika szukac opiekunki lub wziasc Je do kosciola ale tego to sobie akurat nie wyobrazamTym bardzije ze chrzcny sa na 14 a One o 13 chodza spac
![]()
My też kupowaliśmy dla babci, bo w tych szpitalach to nic niema.Wyobraźcie sobie że pampers dla dorosłej osoby kosztuje 4zł 1sztA na recepte grosze. Więc mama poszła do przychodni po recepte i nie chcieli jej wypisac bo skoro tata jest w szpitalu to powienien miec od nich pampersy ale oni nie mają. A w aptece powiedzieli że musi byc zgoda z NFZ na darmowe pampersy,a najbliższa jednostka nfz jest 80km od nas
Masakra jakaś.
Jutro musze auto do mechanika odstawic bo coś mi dzisiaj szwankowało-aż się boję kosztów![]()
Sewerun idzie do przeczkola i muszę kupować wszystko. Wczoraj kupiłam mu książki 41 złu nas nc poza oplata nie trzeba kup[owac do przedszkola.robi sie zrzutke i panie kupuja to co potrzeba,reczniki wszytsko tez.tylko paste i szczoteczke i kubejk do zebow.dobra teraz juz iode.pogadam z mama troche.pa
Zapomniałam sie pochwalić Oliwce przebiły się 2 dolne trójkijuż widać dwa małe szpiczaste kiełki
![]()
GRATULACJĘ
Super że codzienniehelo helo moje kochane))))))))))))))))
Pati kochana dziekuje za smskal
laski konbinowalam kombinowalam i cos wymyslilalm.
nie bede z wami od rana do nocy ale bede codziennie:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
mam drugi numer od siory i z reguly z niego dzownie jak jest cos na koncie.w mixplusie.i tam internet jest tanszy=pakiet 100mb jest za 10zl a w orange za 10zł jest 20mb.wiec troche sobie posiedze.nie bede sciagac filmow czy cos ale zawsze to dobre
bo normalnie 2tyg bez was to koszmar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie ma z kim pogadac i z czego sie posmiac a wy jestescie lkiem na wszytskie smutki:-):-):-):-):-):-):-)
mala placze wie zaraz wracam.nie uciekajcie
Dołanczam się STO LATwszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla zuzi córeczki joanny zdrówka super 6 w szkole i mase śmiechu na codzień
wszystkiego najlepszego w dniu wczorajszych urodzin dla emily córeczki a&e kochana emily pierwszy roczek życia za tobą dużo zdrówka uśmiechu i miłości![]()
No niestety takie wypadki się zdażająmusiałam prać dywan bo mi syn kupsko zgubił z pampersamoja wina źle założyłam pampka gdyby to pietruszka to bym miała na kogo zgonić a tak no moja wina jak nic
toni sobie znalał zabawę otwiera szafki i wywala ubrania na podłogę no wkurza mnie tym ja mu pokazuję nu nu nie wolno on kręci głową nie patzry mi w oczy a łapką z tyłu wyciąga no cwaniur mój:-)
Mój Sewery niebył jeszcze wkinie a o tetrze niewspomne. Ale do kina mamy zamiar ale trzeba jechać na wrocłam bo u nas lipakurcze bilety troszku drogie
ja w cyrku byłam 2 razy jako dziecko i mi się nie podobało wcale potem adaś jak miał 4 lata poszedł z chrzesną do cyrku i w połowie musiała z nim wyjśc bo krzyczał że biedne zwierzaczki płakał ii od tej pory oboecałam sobie że to chyba nie dla nas i nie chodzę z nimi do cyrku
za to chce iść z nimi do kina pietruszka zostanie z Tońkiem a ja wybiorę się do kina z nimi bo aż wstyd prawie rok nie byłam z nimi w kinie ostatnio to byłam w lutym w ferie z julią w teatrze normalnie zeRo kultury![]()
no to superu nas dzisiaj zaczyna się Jarmark Jagielloński, to coś na wzór Dominikańskiego w Gdańsku tylko na znacznie mniejszą skalęchciałam pójść połazić z Misią ale pogoda jakaś mało zachęcająca do spacerów
pochmurno i co chwila pada deszcz
a i jeszcze muszę się Wam pochwalić, że moje stosunki z teściową są coraz lepszenie spodziewałam się tego
i z moją mamą teraz też są wręcz idealne, ciągle dzwoni i się dopytuje kiedy przyjedziemy, a to rosołek zrobiła bo Misia lubi a to coś tam innego, normalnie sielanka
nie ma to jak wyprowadzić się na swoje i świat od razu staje się piękniejszy
![]()
dobrze ze z małą okjestem laski wreszcie zsie udalo
nocka spokojna.mala spala do 8 nie ma goraczki.czyzby jednak po infanrixie?
apetyt i humor ma wiec chyba ok.
moj dzis dluzje w pracy bo z racji sobotniego swieta jutro i w sobote maja wolne.chlop 2 dni w domu
chyba tego nie zniese
ale ile razy mam powtarzac ze mozesz mi smsy z gg wysylac bo mam ta opcje:-)
u mnie dzis slonce ale chlodno
dolaczma sie i ja do zyczen
a gdzie jest A&E???????????????????????????????????????????
hehheheheh maly lobuz rosnie
oj Wiki pokrecilas.mialy byc pozdrowienia od AS bo gadlam z nia wczoraj.kazala was wszytskie mocno usciskac:-)
jeszcze tylko 30km do czestochowy maja
no i ja sie wybieralam i wybrac sie nie moglam
no wlasnie i znow sie mijamy
ciesz sie.bo ja miala was na codzien to bylo co innego.zobaczysz ze bedzie dobrze![]()
al;e szok ale muszę ci powiedzieć że sisiaki lubią się chować. Ja bardzo chciałam córcie ale od początku czułam że syn.Fuck!!!!!!!!!!!!!!!!
wlasnie sie dowiedziałam że bede miała chłopca
ja juz ***** w nic nie wierze i sram-czekam do padziernika- 2 razy mowila ze dziewczynka raz ze nie jest pewna na poccztku ze dziewczynka potem ze moze jednak chlopiec a dzisiaj ze chlopiec- to nic ze ja mam polowe rzeczy na dziewczynke
powiedzialam jej e i tak bedzie dziewczynka i ze zobaczy w pazdzierniku
bo tak szczere mowiac to ja na tym usg nic nie widzialam co by wyglądało mi na chlopca
\tyle ze z malowaniem pokoju sie wstrzymamy do porodu i jak bed w szpitalu to m pomaluje na szybko:-)
tylko nei wiem w co ja go będe ubierac jesli to bedzie chlopiec
ale zonk
a tak marzylam o dziołszce.....
ode mnie tez wszystkiego naj!!!!!!!!!!!!!!!!
bidulkaCo do suwaczka to już Beacie pomogłam;-) a co do przedszkola to opłata stała 100zł i stawka 4,4zł za wyżywienie/dzień.A składki są jak jakieś święto czy choinka ale to 3 grupowa organizuje(czyli przez 2 lata to wyło na mojej głowie
) a teraz ze względu na pracę podziękuję
.
Ale to Agnes powinna coś postawić;-).
I my również się podczepiamy do życzeń urodzinowych
![]()
Pewnie to Cyrk Zalewski był;-),ja w sobotę opisywałam relację z cyrku
.
Ale pychotka,mniamniuśne;-).
U mnie też leje i gardło mnie boli i chłopaki rano skakali po łóżku i na stopę mi naskoczylii chodzić nie mogę
,bo staw koło małego paluszka mnie boli:-(.
A tak to wogóle DZIEŃ DOBRY BARDZO,bo się nie przywitałam.
wyrodna matkamyszunia mnie dzieci wcale nie drażnią no wcale ba gdzież by mogły dzieci to skarb są kchane spokojne grzeczne wcale nie pyskują no może zaczne je sama uczyć wtedy nawet na chwile sie nie będziemy rozstawać no moje słoneczka ukochanei jak to przeczytam ze sto rzy to może zacznę w to wierzyć
no poprostu mają dzisiaj jakiś nadmiar energi a ja po mało spanej nocy mam jej braki jakos tak nerwowa jestem cosik
ale już im zaplanowałam super zabawe na wyładowanie energi sprzątaja swój pokój zrobiłam im klasyczny samolocik (czytać wszystko z półek na podłogę) i tak spalają swą energię a jak im będzie mało to jeszcze pranie ręczne jest do zrobienia schody do umycia może okno![]()

Ależ mnie rozbawiłaśkochana CHŁOP W DOM BÓG W DOM![]()

Dobra skączyłam z tym odpisywaniem. Ja dzisiaj tak puźno bo za mieszkanie się wziełam porządnie. Seweryn już dobrze ale jeszcze mu dietę lekko strawną stosuje. Wczoraj jak usnoł ok 17 to spał do 8 rano