Natalineczka555
kocham kochać :)
ok dzis ja stawiam tak na te trzysta a co!!!
zbieram zamówienia

zbieram zamówienia

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobre!Perfekcyjna Pani Domu;-).
....
...
rano byłam juz na drugim badaniu beta hcgdostałam pierwszy wynik z którego wnioskuje że to jest 2 tydz ciazy
w związku z tym mam pytanie w którym tyg zarodek sie zagnieżdża
i jak mialam usg we wtorek to mozliwe ze nie widział zarodka
a i co bede miec jesli zaszłam przed sama miesiaczką
bo to na to wychodzi 1 lub 2 dni przed![]()
Pyszotki!zgodnie z obietnica dzisiejsze tiramisubo degustacja juz sie zaczęla wyszło pycha
;-)
Solenizantka z tiramisu na pierwszym zdjeciu i Gabrysia pierwsza do próbowania
prosimy sie częstowac![]()
Ja poproszę soczek dla siebie i fasolki!ok dzis ja stawiam tak na te trzysta a co!!!
zbieram zamówienia![]()
a jaki soczek sobie panstwo zycza??Dobre!Muszę sobie zapamiętać
Gratulacje!!!!
Pyszotki!Zresztą fotka Gabi mówi sama za siebie - musiało smakować
Ja poproszę soczek dla siebie i fasolki!![]()
a jaki soczek sobie panstwo zycza??
Oj, coś dziś kiepściutko z tymi postami, niedużo do czytania.Gdzie wy???
Piotruś właśnie zasypia. Awanturny był dziś, że ho ho!Najpierw była awantura jak mieliśmy wyjść z placu zabaw - to go wzięłam pod pachę i wyniosłam
Później się zezłościł przy jedzeniu i rzucił miseczką o podłogę.
Pech chciał, że tym razem dostał brzoskwinię w szklanej miseczce - i poszła w drobny mak
Cały dzień zbieram kawałki szkła z podłogi, a mój m już 2 razy skaleczył się w stopę. :-(
Obiad też mu nie pasował - zjadł tylko ziemniaki i marchewkę, mięsa nie ruszyłTuż przed snem też go nerwy poniosły - nie spodobało mu się, że nie chciałam mu przeczytać trzeciej bajki na dobranoc, więc chwycił świnkę - skarbonkę, która stała na komodzie i cisnął na podłogę. Zgadnijcie co się ze świnką stało
Ja już nie mam siły do tego dzieckaTłumaczenie nie pomaga, siedzenie w kącie działa na krótko, po prostu nie wiem jak opanować tą złość. Jak się zdenerwuje to rzuca o ziemię tym co akurat ma pod ręką. Doskonale wie, że źle robi, bo jak oglądał filmik ze sobą w takiej akcji, to kiwał paluszkiem i kręcił główką, że tak nie wolno.
I co z tego...
![]()
Dobry wieczur drogie panie czy ktos tu jest
już sie robiMoże być pomarańczowy dla mnie, a dla fasolki jabłuszkowy!;-)