Natalineczka555
kocham kochać :)
jak mam znaleźć ten wątek???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez jestem:-)
Mlode juz spia a Dominik standardowo siedzi ze mna
Dzisiaj zrobilam mlodym i sobie gimnastyke:-)i stwierdzilam ze co dziennie rano i wieczorkiem bedziemy cwiczyli
Mlodzi mieli niezły ubaw a mi sie przyda troszke gimnastykiSzczegolnie brzuszki:-)
Ale mialam zadyszke jak skonczylismy
Pozniej przyjechali znajomi i jak zwykle było mega zabawnie![]()
tak wiec smacznego i dobrej nocki
korzystaj korzystaj
może cos podać![]()
usg mialam we wtorek , moje hcg ze wtorku wynosi 324 odpowiednio do drugiego i trzeciego mies ciażykochana co do siostry-oby to nie byl wyrostek czasami
a co do ciebie-jaki masz wynik hcg?
po suwaczku wnioskuje ze 6tyg ciazy.tygodnie to oni podaja od okresu choc faktycnzie do zaplodnienia doszlo jakies 2-3tyg pozniej.nie moglas zajsc przed miesiaczka.bo niby jak?owulacja wystepuje 2tyg przed miesiaczka.a 6tydz ciazy to jak jest mala ciaza(o czym wynik beta tez moze swiadczyc), to na usg moglo nie byc widac jeszcze.ja taka mialam
spokjniea usg kiedy mialas?
wiesz ja z tych wyrodnych robie dzieciom samolocik(czytaj wsio na podłogę)to potem mają ze 2 godziny co robićCześć dziewczyny!
U nas od rana pada deszcz więc z podwórka nici... Już nam się nudzi w domku, przed chwilą skończyliśmy robić obiadek.
Co robicie z dziećmi w domu jak nie ma możliwości wyjścia? Mi już się pomysły kończą...Bardzo proszę o jakieś pomysły :-)
gratuluję fasoliny będzie dziurka ja jakem czarownica ci mówię:-):-)wiecie co
zaspałam do roboty
a miałam na dwunastą
żartuje i tak miałam zadzwonic że nie przyjdę
wczoraj moja siostrę zabrało pogotowie, nagle dostała boleści brzucha i zaczęła wymiotować
wydaje mi sie ze to jelitowka tyle ze ona ciezarna to moze gorzej przechodzić
wczoraj jadła tez grzyby i dzis ma miec robioną biochemię
a ja jak sie wczoraj dowiedziałam że ja zabrali to od reki takiego scisku żołądka dostałam że szok, i nudności i ból brzucha mysłałam że to też jelitówka az musiałam ciocie wzywać zeby u małego spała bo w razie czego to ja nie dałabym sobie rady
dzis głoduję mam nadzieje że mi przejdzie
rano byłam juz na drugim badaniu beta hcgdostałam pierwszy wynik z którego wnioskuje że to jest 2 tydz ciazy
w związku z tym mam pytanie w którym tyg zarodek sie zagnieżdża
i jak mialam usg we wtorek to mozliwe ze nie widział zarodka
a i co bede miec jesli zaszłam przed sama miesiaczką
bo to na to wychodzi 1 lub 2 dni przed![]()
jejciu jaka ona słodzizna a w jwjwłosach to jestem zakochanazdjecia Gabi gdzie zginęlo w eterze![]()
ja teżWłaśnie szukałam przepisu ale chyba nie dodałaś:-(. Poproszę o przepis![]()
ja teadycyjnie czerwone wytrawne proszęok dzis ja stawiam tak na te trzysta a co!!!
zbieram zamówienia![]()
a tak sobie poszłam z nudów do pracyhalo hop hop jest tu kto???
gdziescie sie podzialy moje panie czyżbyście zaniechały nasze bb???![]()
jak by to ująć no kochana masz typowy bunt 2 latkaOj, coś dziś kiepściutko z tymi postami, niedużo do czytania.Gdzie wy???
Piotruś właśnie zasypia. Awanturny był dziś, że ho ho!Najpierw była awantura jak mieliśmy wyjść z placu zabaw - to go wzięłam pod pachę i wyniosłam
Później się zezłościł przy jedzeniu i rzucił miseczką o podłogę.
Pech chciał, że tym razem dostał brzoskwinię w szklanej miseczce - i poszła w drobny mak
Cały dzień zbieram kawałki szkła z podłogi, a mój m już 2 razy skaleczył się w stopę. :-(
Obiad też mu nie pasował - zjadł tylko ziemniaki i marchewkę, mięsa nie ruszyłTuż przed snem też go nerwy poniosły - nie spodobało mu się, że nie chciałam mu przeczytać trzeciej bajki na dobranoc, więc chwycił świnkę - skarbonkę, która stała na komodzie i cisnął na podłogę. Zgadnijcie co się ze świnką stało
Ja już nie mam siły do tego dzieckaTłumaczenie nie pomaga, siedzenie w kącie działa na krótko, po prostu nie wiem jak opanować tą złość. Jak się zdenerwuje to rzuca o ziemię tym co akurat ma pod ręką. Doskonale wie, że źle robi, bo jak oglądał filmik ze sobą w takiej akcji, to kiwał paluszkiem i kręcił główką, że tak nie wolno.
I co z tego...
![]()
kochana u ciebie wiecznie goście się normalnie zmobilizuję i cię też odwiedzę a coJa tez jestem:-)
Mlode juz spia a Dominik standardowo siedzi ze mna
Dzisiaj zrobilam mlodym i sobie gimnastyke:-)i stwierdzilam ze co dziennie rano i wieczorkiem bedziemy cwiczyli
Mlodzi mieli niezły ubaw a mi sie przyda troszke gimnastykiSzczegolnie brzuszki:-)
Ale mialam zadyszke jak skonczylismy
Pozniej przyjechali znajomi i jak zwykle było mega zabawnie![]()
co sie stało z moimi suwaczkamiNatalineczka slepota ze mnie i sklerotyk.widze ze masz napisane wesola mama,ale nie masz suwaczkow i sie pogubilam.wybacz![]()
sluchaj to od zaplodnienia moze byc 3-4tygodnie i to jest nmloda ciaza.uwierz mi ze moglo jeszcze nie byc widaxc.dobrze bedzieusg mialam we wtorek , moje hcg ze wtorku wynosi 324 odpowiednio do drugiego i trzeciego mies ciaży
a ten suwaczek to tak orientacyjnie tylko i tak wiem ze to nie jest szosty tydz bo przeciez znalazłby mi zarodek w brzuszku a nic nie znalazł
z czarkiem poszlam do lekarza w szostym tyg ciazy i od razu widac bylo yarodek a tu nic, no chyba ze to rzeczywiscie pozamaciczna
a z siostra juz w porzadku dzis robili jej biochemie ale wyniki jutro dopiero dzis juz tylko biegunka
anabubka a ty co tak w południe z fochem poszłaś cowpadłaś jak po zapałki wypadłaś jeszcze szybciej i że co że niby nas nie było????ja tylko poszłam schab na patelnie rzucić wracam a po tobie tylko echo....że niby cię unikamy????że niby nas nie ma?????kochan a kto mi te ponad 3000 postów napisał już mnie palce od stukania bolą a ty tu takie insynuacje
no prosze przemyśleć swoje zachowanie
i się poprawić
![]()
ja widzę twój suwaczek i to nie jedenco sie stało z moimi suwaczkami
nie widać ich
mam małego synka imieniem Cezary
witaj w gronie sklerotyków
ja jestem ten przodujący![]()
kochana kotlety sztuk 5 słownie pięćsluchaj to od zaplodnienia moze byc 3-4tygodnie i to jest nmloda ciaza.uwierz mi ze moglo jeszcze nie byc widaxc.dobrze bedzie
dobra dobra.to ile tego sachbu mialas ze go jakies 40minut na petelnie wrzucalas co??????????????:-)
co sie stało z moimi suwaczkami
nie widać ich
mam małego synka imieniem Cezary
witaj w gronie sklerotyków
ja jestem ten przodujący![]()