reklama
Natalineczka555
kocham kochać :)
mam pytanko jak wy wstawiacie zdjęcie że takie duze wychodzą 

próbuje na wszystkie mozliwe sposoby i nie wychodzi

próbuje na wszystkie mozliwe sposoby i nie wychodzi

dowiklusia nie mów hop pociągi szczecin-poznań są częstoMALINUS
Wpadaj do mnieZapraszam:-)
Jutro wieczorkiem robie grilla![]()

dziękuję bardzo:-)proszę malinka
oj to sie u Dowiklusi imprezka kroi:-)ale dowiklusiia wszystko z garderoby wyprasowała to się prześpimy w tych wanienkach i już mamy miejsceBEZ KOMETARZA!!!!!!!!!!!!!!!!
ja tez ja tez!!!!!!!!!!11

daj frytkęanabubka dla ciebie

o proszę jaka natali kochana jak kobiete zrozumie widzisz anabubka a ja mam taką co się 40 minut smazycezarek ma 11 miesiecy
wiesz zależy też jak duża ma patelnię
jak by tak patrzec to mam taka w domku ze moge jeden kawalek schabu smazyc 30 min![]()

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
daj frytkę
o proszę jaka natali kochana jak kobiete zrozumie widzisz anabubka a ja mam taką co się 40 minut smazy![]()
jk bedziesz grzeczna do moze dam Ci frytke....

Ty mi tu oczu nie zamydlaj,.wrzucanie schabu na patelnie to wrzucamie a nie smazenie

Natalineczka555
dowiklusia nie mów hop pociągi szczecin-poznań są częstokiedyś często byłam w poznaniu jak moja sis cioteczna tam mieszkała
a zresztą jak poznałam mojeg pietruszkę to on był w poznamiu i jakiś sentymeny mam do tego miasta a teraz TY i SZCZYPIORY to już wogóle
dziękuję bardzo:-)
oj to sie u Dowiklusi imprezka kroi:-)ale dowiklusiia wszystko z garderoby wyprasowała to się prześpimy w tych wanienkach i już mamy miejsce
o proszę jaka natali kochana jak kobiete zrozumie widzisz anabubka a ja mam taką co się 40 minut smazy![]()
no bo ja wszystkich rozumiem ;-);-);-);-)

Dowikluś zapomniałś ja wrózka jestemMALINUS
A skad wiesz ze ja prasowanie trzymam w wanienkach
Zostalo mi jakies pol wanienki do wyprasownia wiec luzik-sa do Waszej dyspozycji
A wiem ze pociagi czesto jezdza ba mam rodzine w Szczecinie![]()

Natalineczka555
jk bedziesz grzeczna do moze dam Ci frytke....
Ty mi tu oczu nie zamydlaj,.wrzucanie schabu na patelnie to wrzucamie a nie smazenie![]()
a wiesz jak sie ma za duzo siły na przykład to schab mo zna wrzucic na sciane albo na sufit

wiesz patelnia jest pod nosem i trzeba mierzyc sily na zamiary

wiktoria12
Mama i żona :)
Natalineczka555 to ty kochana jednak jestes w ciązy Gratuluje ja dopiero teraz zauważyłam
reklama
No fakt;-):-)Dowikluś zapomniałś ja wrózka jestem![]()
To prosze mi podac numery w toto-lotka jak bedzie kumulacja

Ja zmykam dziewczyny bo Dominik cos mi zaczyna wydziwiac

Dobranoc:-)
Podziel się: