reklama
Marta1981
Rodzyneczka
A ja też przy drineczku,nawet swojego posłałam po szklanki do drinków,przyszedł,postawił na stole ZOBACZ ILE KOSZTOWAŁY 30,60złdzis troche swietuje zaczynam od drineczka![]()

No czekamy Aniu;-);-)Anka a mowilas dziewczynom cos palnela w USC
czy moze sie nie chwalilasheheh pochwal sie dziewczynom beda zesikane tak jak wszyscy tam
![]()

Jakbym rano nie była to jedziemy po kościółku na grilla do teściów

ewelinkaaa7
Fanka BB :)
A ja przy piwku,dziecko spi a mąż w 2 pokoju z kolegą.
Marta1981
Rodzyneczka
No to Ewelinko

reklama
Witam :-):-)
Ja dzisiaj zalatana. Byłam troche u Taty, troche prania zrobiłam, troche posprzatałam mieszkanko i gości miałam od 15-21
Zuzka zasnęła. A. pojechał do mechanika i od 21 go nie ma powiedziała że mam po niego przyjechać "Babcią'-ale ja po 2 piwach jestem więc nie wiem jak wróci
ale chyba nic nie pomaga
Trochę sudocremem smarujemy. Zaraz będę szukać w necie co to za plastry

Ja dzisiaj zalatana. Byłam troche u Taty, troche prania zrobiłam, troche posprzatałam mieszkanko i gości miałam od 15-21

Zuzka zasnęła. A. pojechał do mechanika i od 21 go nie ma powiedziała że mam po niego przyjechać "Babcią'-ale ja po 2 piwach jestem więc nie wiem jak wróci

Narazie ma maść od lekarza na recepte 2,50złkochana to rozmawiajcie z tatą dużo zmuszajci go w ten sposób do mówienia do ćwiczeniasłuchaj a czym wy tą odleżynę leczycie ???moja babcia miała maść robioną w aptece i odleżyna jej zeszła po 2 tygodniach a była naprawdę duża...są też bardzo dobre plastry na odleżyn z taki jakby żelem w środku do kupienia w aptece na receptę ale z tego co pmiętam to dosyć drogie bo jeden chba 30 zł ale nakleja się go na 3-4 dni i on ściąga i goi wszystko
kochana oj dobry dobry wiem co piszę:-):-):-)

Sudocremem od wczoraj smarujemy, ale cięzko schodzimniam
no bo jestes na tyłach ze wszyskim
zaniedbujesz nas
a moje wyśnione któr puściłam w dużego lotka były jakies nie tegesani jednego nuerka nie mialam
:-(
multi multi jak już
a m,oj szczesliwiy numerek to 17
wiesz co ja mialam ostatnio strasznie smirdzace siki i mialam liczner bakteri w moczu-moze epiej sprawdzic? albo kup mu herbatke z zurawiną i jak nie bedzie tak cuc to znacy ze to przez to- bo ja mam pic na te bakterie herbate z żurawiną
mamita słyszałam że sudocrem jest tez dobry na odlezyny![]()

Podziel się: