reklama
ewelinkaaa7
Fanka BB :)
my juz po sniadanku.A dzisiaj byla o 7 pobudka.
medeuska
październikowa mama'09
Anka a mowilas dziewczynom cos palnela w USC
czy moze sie nie chwalilasheheh pochwal sie dziewczynom beda zesikane tak jak wszyscy tam
no maly juz okapany spi ja juz zjadlam kolacje ale czuje sie nie dojedzonai mysle czy cos konsumowac czy nie
a tak ogolnie to troche zmeczona jestem tym bieganiem za Sewkiem![]()
mi sie chwalila

hm.. nie wiem ja słyszałam że sudocrem jest dobry- ale wies różnie to bywa....Witam :-):-)
Ja dzisiaj zalatana. Byłam troche u Taty, troche prania zrobiłam, troche posprzatałam mieszkanko i gości miałam od 15-21
Zuzka zasnęła. A. pojechał do mechanika i od 21 go nie ma powiedziała że mam po niego przyjechać "Babcią'-ale ja po 2 piwach jestem więc nie wiem jak wróci
Narazie ma maść od lekarza na recepte 2,50złale chyba nic nie pomaga
Trochę sudocremem smarujemy. Zaraz będę szukać w necie co to za plastry
Sudocremem od wczoraj smarujemy, ale cięzko schodzi![]()

mi tez muszki zaczely sie zlatywac jak mialam jabbłka na góre a tak na szcescie nie-i bie nam sposobu ale trzymam kciuki ze Ci sie uda ich pozbycCześć dziewczyny;-) Ja sobie wczoraj wziełam dzień wolny ale nawet nie miałam jak poleniuchowaćokna pomyte, pogłogi wymuskane, łazienka błyszczy, zakupy zrobione (kupiłam wreszcie garnek na zupę
) a dzisiaj teściowa robi grilla, gości sprosiła a ja mam jej pomagać w przygotowaniach
muszę stworzyć 3 sałatki. Ale wcześniej chcę pojechać na ten nasz jarmark bo jeszcze nie dojechałam
a swoją drogą ciekawe dlaczgo teściowa akurat do mnie przyszła po pomoc
skoro druga synowa siedzi za ścianą i nic nie robi
Nie mogę sobie pozaznaczać cytatów bo mi plusik nie chce się zamienić na -, a pamięc mam nieco zawodną
Mam pytanie, czy ktoś może mnie poratować i podpowiedzieć jak sobie poradzić z nalotem muszek owocówek???????? mam ich już dość, siedzą wszędzie, nie dość że w kuchni, na firankach, na oknach, pchają się do lodówki, są w szafkach ze szklankamito jeszcze w łazience się zadomowiły, już nic nie stoi na wierzchu, ale wystarczy, że kroję pomidora to mi sie pchają pod ręce
wczoraj pielgrzymowały po oknie do lepu na muchy
jak sie ich pozbyć bo pomysły mi się skończyły:-(
Życzę Wam miłego odpoczynku i pozdrawiam i czekam na pomoc w sprawie muszek;-)

Moj Dominik własnie robi sobie wlosy na zel bo stwierdzil ze musi sie zrobic na ladnego zeby poznal zone![]()

wcoraj wieczorem przyjechała moja mama to ją jeszcze na zakupy o 20.30 do Auchana wyciągnełam

i akurat nie bylo w auchanie zestawiku do obcinania paznokietków wieec tez nie kupiła:-(
ale i tak stówa poszła

medeuska
październikowa mama'09
dzisiaj do pracyM poszedł do pracy HURRA !!!!!no to my zmywamy na dwór bo cieputko już jest
![]()

Marta1981
Rodzyneczka
Francik-elegancik Ci rośnie;-)Moj Dominik własnie robi sobie wlosy na zel bo stwierdzil ze musi sie zrobic na ladnego zeby poznal zone![]()

No,niech stara się babcia - bardzo jej się to chwali;-);-)wcoraj wieczorem przyjechała moja mama to ją jeszcze na zakupy o 20.30 do Auchana wyciągnełam:-):-):-) kupiła mi pampersy, szczotke z grzebykiem, gruszke, myjke oliwke puder i herbatke z żurawiną którą musze pic na batkerie w moczu:-):-):-):-) chciala mi kupic jescze wanienke ale jej powidzialam ze juz mam
i akurat nie bylo w auchanie zestawiku do obcinania paznokietków wieec tez nie kupiła:-(
ale i tak stówa poszła

My zaraz wybywamy.Do wieczorka laseczki;-)

tak swięto dzis ale on pracuje w gastronomi a takich swięta nie obowiązujądzisiaj do pracyświeto dzisiaj
![]()

ANULA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI WCZORAJSZEJ 4 ROCZNICY ZAKOCHANIACiesz sie ze spi choc godzinke bo ja Laure mam non stop przez caly dzien i jakos musze sobie radzic
nie zamartwiaj sie Lali mi kiedys przez 5 dni prawie nic nie jadla
trzymam kciuki za kredyt
Agnieszka powinna juz byc w domku bo jutro ida na wesele,Laura ma sie swietnie, a jak chodzi o nazwisko to ciagle zapominam ze teraz juz Michalak
moje szczesliwe to 4,13,11,36,38,42
A ja bylam na placu zabawq i na zakupkach dzis troche swietuje zaczynam od drineczka![]()

anka jestę niemożliwaagnes powiedziala do swojego "te bieremy ten slub czy robimy tylko impre" badz cosik w tym stylu ale byly jaja![]()

budzić ???????tobie to dobrze mój o 5 wstaje wyspanyNo nic kobitki, musze zacząć hałasować i niecący obudzic moja księżniczkę. Buziaki-miłego dnia

ściereczki nasączone octem na parapecie i muszek nietCześć dziewczyny;-) Ja sobie wczoraj wziełam dzień wolny ale nawet nie miałam jak poleniuchowaćokna pomyte, pogłogi wymuskane, łazienka błyszczy, zakupy zrobione (kupiłam wreszcie garnek na zupę
) a dzisiaj teściowa robi grilla, gości sprosiła a ja mam jej pomagać w przygotowaniach
muszę stworzyć 3 sałatki. Ale wcześniej chcę pojechać na ten nasz jarmark bo jeszcze nie dojechałam
a swoją drogą ciekawe dlaczgo teściowa akurat do mnie przyszła po pomoc
skoro druga synowa siedzi za ścianą i nic nie robi
Nie mogę sobie pozaznaczać cytatów bo mi plusik nie chce się zamienić na -, a pamięc mam nieco zawodną
Mam pytanie, czy ktoś może mnie poratować i podpowiedzieć jak sobie poradzić z nalotem muszek owocówek???????? mam ich już dość, siedzą wszędzie, nie dość że w kuchni, na firankach, na oknach, pchają się do lodówki, są w szafkach ze szklankamito jeszcze w łazience się zadomowiły, już nic nie stoi na wierzchu, ale wystarczy, że kroję pomidora to mi sie pchają pod ręce
wczoraj pielgrzymowały po oknie do lepu na muchy
jak sie ich pozbyć bo pomysły mi się skończyły:-(
Życzę Wam miłego odpoczynku i pozdrawiam i czekam na pomoc w sprawie muszek;-)

teściowa no hmmm jesteś jej ulubioną synową jak nic:-):-)
ha ha strojniś no i wie chłopak że żeby dobrą żonę trafić to trzeba od małego mieć oczy szeroko otwarte:-)mój adam żel nakłada np 5 minut przed snemMoj Dominik własnie robi sobie wlosy na zel bo stwierdzil ze musi sie zrobic na ladnego zeby poznal zone![]()

ależ z ciebie żona no wiesz??????a ja ciebie za dobrą żonkę miałamM poszedł do pracy HURRA !!!!!no to my zmywamy na dwór bo cieputko już jest
![]()

hi hi to wpędziłaś babcie w wydatki a comi sie chwalila
hm.. nie wiem ja słyszałam że sudocrem jest dobry- ale wies różnie to bywa....
mi tez muszki zaczely sie zlatywac jak mialam jabbłka na góre a tak na szcescie nie-i bie nam sposobu ale trzymam kciuki ze Ci sie uda ich pozbyc
i tak ma byc;-)
wcoraj wieczorem przyjechała moja mama to ją jeszcze na zakupy o 20.30 do Auchana wyciągnełam:-):-):-) kupiła mi pampersy, szczotke z grzebykiem, gruszke, myjke oliwke puder i herbatke z żurawiną którą musze pic na batkerie w moczu:-):-):-):-) chciala mi kupic jescze wanienke ale jej powidzialam ze juz mam
ale i tak stówa poszła![]()

witam kochane w wolną sobotę:-):-):-):-)
nocka koszmar ale to już standart

zabieram się za tego gyrosa bo inaczej to mnie nerwy poniosą a po co????
potem wpadnę

ewelinkaaa7
Fanka BB :)
Miłosz dzisiaj tez maruda straszna a wstal juz o 7 a od 4 sie kręcił i to niby ja mam byc wyspana.A teraz spi sobie a ja siedze i buszuje po necie.
Mlode spia-chyba
Dominik u siebie,a ja juz po kawce

Na jutro nic nie wykombinowalam wiec pojade z mlodymi i zostawie je u siory w domu:-)Tam zajmie sie Nimi moj brat jak do tego czasu uda mi sie do Niego dodzwonic bo chyba caly czas spi lub narzeczona siory szwagra

Dzisj od rana u ans cipelutko a ja cały czas siedzialam z mlodymi w domu
bo wszyscy szykowali sobie kreacje na jutro
Musieli sie poprzymierzac i poogladac w lustrze jak wygladaja;-)
MALINUS
Gyrosa powiadasz

ja uwielbiam:-)
Ja robie dzisiaj klopsiki ze sloika i do tego obiore ziemniaczki jak mlode wstana

Na jutro nic nie robie bo jedziemy na wyzerka wiec luzik;-)
MEDEUSKA
Super ze mama Tobie pokupowala

Zawsze mniej do kupienia zostaje Tobie:-);-)

Dominik u siebie,a ja juz po kawce

Na jutro nic nie wykombinowalam wiec pojade z mlodymi i zostawie je u siory w domu:-)Tam zajmie sie Nimi moj brat jak do tego czasu uda mi sie do Niego dodzwonic bo chyba caly czas spi lub narzeczona siory szwagra

Dzisj od rana u ans cipelutko a ja cały czas siedzialam z mlodymi w domu

MALINUS
Gyrosa powiadasz

Ja robie dzisiaj klopsiki ze sloika i do tego obiore ziemniaczki jak mlode wstana

Na jutro nic nie robie bo jedziemy na wyzerka wiec luzik;-)

MEDEUSKA
Super ze mama Tobie pokupowala

Zawsze mniej do kupienia zostaje Tobie:-);-)
reklama
Cześć wszystkim:-) Jestem zadowolona bo Zuzka sama zasnęła w łóżeczku pierwszy raz!:-):-):-) Weczorem nie ma problemu a w dzień bez wózka nie nada
Pokłóciłam się przez to z A. i teściowa też się nie odzywa bo Zuzka się męczyła 2 godz, ale nie żeby płakała czy coś ale oni na łatwiznę, żeby spokój był a ja w środę z Nia do szpitala na urografie to jest 80km od nas, wózka nie mozna mieć więc będę zdana ttylko na siebie
:-( Wogóle z A> nie gadam tak mnie wkur... Pojechał wczoraj do kumpla mechanika częśc wymieniać-auto zostało u kumpla, a on jak wrócił nie mam pojęcia to 3km stąd-może na pieszo
Nie wiem w każdym razie jak wyruszył z domu o 21 to po północy jeszcze go nie było.

Rano go zwaliłam z wyra bo mocz na posiew trzebabyło zawieść(wczoraj nie chciała zrobic rano
)

Sudocrem jest bardzo dobry ale przy takich wielkich odleżynach to wiadomo że po jednym dniu nie zejdzie. ;-)

Witam i ja słonecznie,troszkę chłodno ale na grilla w sam raz.
Małe się wściekają i tylko TATOOO,TATOOO a dobrze mu tak,bo cały tydzień to tylko MAMOOO i tak w kółko
.

mi sie chwalila
hm.. nie wiem ja słyszałam że sudocrem jest dobry- ale wies różnie to bywa....
mi tez muszki zaczely sie zlatywac jak mialam jabbłka na góre a tak na szcescie nie-i bie nam sposobu ale trzymam kciuki ze Ci sie uda ich pozbyc
i tak ma byc;-)
wcoraj wieczorem przyjechała moja mama to ją jeszcze na zakupy o 20.30 do Auchana wyciągnełam:-):-):-) kupiła mi pampersy, szczotke z grzebykiem, gruszke, myjke oliwke puder i herbatke z żurawiną którą musze pic na batkerie w moczu:-):-):-):-) chciala mi kupic jescze wanienke ale jej powidzialam ze juz mam
ale i tak stówa poszła
Sudocrem jest bardzo dobry ale przy takich wielkich odleżynach to wiadomo że po jednym dniu nie zejdzie. ;-)
Podziel się: