reklama
Natalineczka555
kocham kochać :)
Witam laseczki!
Bidulko,zdróweczka dużo!A na biegunkę to coli odgazowanej się napij.
M podłączył kabel od neta pod drugi TV i w sypialni oglądał a ja z rana do pokoju chłopaków z kablem,żeby neta załączyć i trzeba latać i podczepiać.
U nas też duchota będziea pobudkę to ja przymusową miałam przed 3-cią bo M wyjeżdżał a teraz to i ja do pracy się szykuję;-)
,więc miłego dzionka wszystkim życzę
:-).
miłej pracy ;-);-);-)

choć jak pogoda ładna to ta praca nie bedzie za miła

Jadźka
mama 2 synów
Nawet nie wiedziałam spróbuję. Życzę miłej pracyWitam laseczki!
Bidulko,zdróweczka dużo!A na biegunkę to coli odgazowanej się napij.
U nas też duchota będziea pobudkę to ja przymusową miałam przed 3-cią bo M wyjeżdżał a teraz to i ja do pracy się szykuję;-)
,więc miłego dzionka wszystkim życzę
:-).
Marta1981
Rodzyneczka
Akurat w sam raz
,bo na spacerek pójdziemy a dzisiaj mój wielki dzień,bo saaaami zostajemy(rodzice na obiad idą bo rocznicę mają;-))
.Ale teraz to już zmykam,bo M autko zabrał i trzeba autobusem.

Natalineczka555
Od niego się zaczeło i nie miał lżej bo na początku wymiotował, potem mąż i teraz ja. Mam nadzieje że sebka ominie
kochana ja tez mam nadzieje ze ominie Sebka

ale z moich doswiadczen wynika że to nikogo nie omija

i lepiej że by przeszedł to teraz z wami niż później miałby was od nowa zarazić

trzymam kciuki za was

Natalineczka555
Akurat w sam raz,bo na spacerek pójdziemy a dzisiaj mój wielki dzień,bo saaaami zostajemy(rodzice na obiad idą bo rocznicę mają;-))
.Ale teraz to już zmykam,bo M autko zabrał i trzeba autobusem.
oj cos czuję że sie bezdie działo ;-);-);-);-)

Jadźka
mama 2 synów
Mi kiedyś lekarka mówiła że takie maluchy tak szybko od dorosłego się nie zarażają a raczej na odwrót ale to dotyczyło przeziębień także nie wiemkochana ja tez mam nadzieje ze ominie Sebka
ale z moich doswiadczen wynika że to nikogo nie omija
i lepiej że by przeszedł to teraz z wami niż później miałby was od nowa zarazić
trzymam kciuki za was![]()
medeuska
październikowa mama'09
Witam, ja juz po śniadanku- wczoraj caluttki dzien zajęta:-)
rano byliśmy nad wisłą z moja mama i siostra- przynajmniej Patrykmiał z kim se bawic w wodzie i nas nie meczył:-) potem bylismy na obiadku u mojej babci , potem jeszzcze w Śwerklanach u mamy Adama i wieczorem na kawie u babci-normalnie niemozliwe aż hehe ale jak sie położyłam do łóżka to padłam bardzo szybko:-):-):-):-):-):-)
lece ponadrabiac:-)
rano byliśmy nad wisłą z moja mama i siostra- przynajmniej Patrykmiał z kim se bawic w wodzie i nas nie meczył:-) potem bylismy na obiadku u mojej babci , potem jeszzcze w Śwerklanach u mamy Adama i wieczorem na kawie u babci-normalnie niemozliwe aż hehe ale jak sie położyłam do łóżka to padłam bardzo szybko:-):-):-):-):-):-)
lece ponadrabiac:-)
reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Witam przy kawce ja tylko na chwile dzisiaj mam duzo pracy na dwoże.A zanim uspie kamilka to z wami poplotkuje a i przepraszam ze nie poczytam może wieczorkiem
Podziel się: