reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam :-)

Malinka a może łózeczko w złym miejscu stoi :baffled: u nas była tak babeczka i powiedziala gdzie postawic bo jakies ciek iczy żyly wodne ja w to nie wierzyłam ale sprawdziało sie a moja mama to jeszcze jakos "odlewala" nad dziecmi i spokojniejsze były :tak:

A ja rozwaliłam ręke prawa przy myciu pękla szklanka i dosśc głębokl mi przeciło ale obejdzie sie bez szycia :szok::-(tylko ze t ow takim miejscu ze bardzo przeszkadza cholerka:no:

cieki wodne??? nie zastanaiałam sie nad tym ale to tez moze byc przyczyna :tak::tak::tak::tak::tak:

aha:-)

dokladnie-moja kochana mamuśka:-):-)

obyście sybko wróciły do domku:tak::tak:
nie wiem co to a frida, jak juz mam to to trudno.. zobaczymy...
ja też wolę fridę :tak::tak::tak::tak:
gruszką nie potrafię do tej pory sie posługiwać :no::no::no::no::no:

meduska Nose frida to jest aspirator do noska, działa na zasadzie ssania, kupisz w każdej aptece, jest bezpieczniejszy bo gruszke wsadzasz do noska a aspirator tylko przytykasz do dziurki i wysysasz :-D:-D:-D:-D:-D
troche to dziwnie brzmi ale naprawde jest skuteczniejsze :tak::tak::tak::tak::tak:
mój czarek tez woli fride, przy gruszce bardzo sie wydzierał a teraz to nawet mi raczek nie pcha do noska :tak::tak::tak::tak:

Malinka jesli chodzi o sen Antosia to moja Martynka jak była mała to tez tak miała budziła sie z płaczem nie mogłam jej wtedy uspokojic nie pomagało nic mówie ci wsrodku nocy potrafiła sie obudzic z płaczem ale to jakim aż sie mi zapamiętywała a teraz spi wiec zycze wam zeby wam antos lepiej spał i jeszcze jedno ona tez tak robiła jak twój antos czyli kopanie nóżkami wiercenie żucanie sie po łóżku.

A ja zgadałam sie z mojim M o jego przyjezdzie i dowiedziałam sie ze on dzien wczesniej przyjeżdza nie wiem czemu ja myslałam ze dopiero 31 przyjeżdza a no 30 już bedzie ale sie ciesze jeden dzien mniej do czekania:tak::-):-)

Witam :-)

Malinka a może łózeczko w złym miejscu stoi :baffled: u nas była tak babeczka i powiedziala gdzie postawic bo jakies ciek iczy żyly wodne ja w to nie wierzyłam ale sprawdziało sie a moja mama to jeszcze jakos "odlewala" nad dziecmi i spokojniejsze były :tak:

A ja rozwaliłam ręke prawa przy myciu pękla szklanka i dosśc głębokl mi przeciło ale obejdzie sie bez szycia :szok::-(tylko ze t ow takim miejscu ze bardzo przeszkadza cholerka:no:
asiu myślałam o tym i przestawiłam łóżeczko i tk nic to nie dało:no:
uuuu a z ręka kiepskasprawa współczuj ę moja mama kiedyś wstawała z łóżka a tata zostawił szklnkę przy łóżku i sobie nadepneła pamietam jak wyla z bólu ale u niej bez szwów się nie obeszło:no:
kurcze, no nie wiem moze rzeczywiscie potraktuj go jakis czas takim rytuałem, może cos da :confused::confused::confused::confused:

a jak w dzień śpi to śpi spokojnie :confused::confused::confused::confused::confused:
może rzeczywiście ząbki mu wychodzą, albo cos go boli :confused::confused::confused::confused:

nie wiem co ci doradzać, bo sama nigdy nie byłam w takiej sytuacji i mam nadzieje że nie bedę :no::no::no::no:
a moze ma bardzo dużo wrażeń w ciagu dnia i musi je odreagować w nocy???
w dzień śpi dobrze ...ząbki narazi spokój wcześniej mu szły zastanawiam się czy to choro\ba poprostu samo kiedys przejdzie jak czytam neta to sa mamuski które mają 2.5 letnie dzieci i mówią że powoli zaczynają przesypiac noce tzn budzą się już TYLKO 3-4 razy:szok:
przed chwila dzwonila do mnie Sol ma do mnie przyjechac z Karolinka ,wczoraj wyszły na żadanie ze szpitalika czyli wszystko dobrze a wiecej wiadomosci potem ;-)
pozdrów ją kochana od nas serdecznie:tak:

Malinka jesli chodzi o sen Antosia to moja Martynka jak była mała to tez tak miała budziła sie z płaczem nie mogłam jej wtedy uspokojic nie pomagało nic mówie ci wsrodku nocy potrafiła sie obudzic z płaczem ale to jakim aż sie mi zapamiętywała a teraz spi wiec zycze wam zeby wam antos lepiej spał i jeszcze jedno ona tez tak robiła jak twój antos czyli kopanie nóżkami wiercenie żucanie sie po łóżku.

A ja zgadałam sie z mojim M o jego przyjezdzie i dowiedziałam sie ze on dzien wczesniej przyjeżdza nie wiem czemu ja myslałam ze dopiero 31 przyjeżdza a no 30 już bedzie ale sie ciesze jeden dzien mniej do czekania:tak::-):-)
wiki i co robiłaś że martynka zaczeła spać w nocy???od kiedy przesypia ci noce????
ale super że mąż dzień wcześniej wraca:tak::tak:oj się będzie działo....:-):-)kochana bielizna nowa na przyjazd zakupiona????;-)

wiki i co robiłaś że martynka zaczeła spać w nocy???od kiedy przesypia ci noce????
ale super że mąż dzień wcześniej wraca:tak::tak:oj się będzie działo....:-):-)kochana bielizna nowa na przyjazd zakupiona????;-)
Kochana nic nie robiłam samo jej przeszło a przesypia już od 3 lat
a co do bielizny jeszcze nie kupiłam

reklama
ja też wolę fridę :tak::tak::tak::tak:
gruszką nie potrafię do tej pory sie posługiwać :no::no::no::no::no:

meduska Nose frida to jest aspirator do noska, działa na zasadzie ssania, kupisz w każdej aptece, jest bezpieczniejszy bo gruszke wsadzasz do noska a aspirator tylko przytykasz do dziurki i wysysasz :-D:-D:-D:-D:-D
troche to dziwnie brzmi ale naprawde jest skuteczniejsze :tak::tak::tak::tak::tak:
mój czarek tez woli fride, przy gruszce bardzo sie wydzierał a teraz to nawet mi raczek nie pcha do noska :tak::tak::tak::tak:

ja też wolę fridę,mieliśmy na początku gruszkę ale Oliwka zawsze sie wyrywała nie lubiła jak jej sie gluty wyciągała i mogłam ja ta gruszka dziugnąć a z fridą wszystko ładnie wychodziło i jest bezpieczna bo nie wkłada się jej do nosa tylko przytyka :tak::tak::tak::tak::tak:

w dzień śpi dobrze ...ząbki narazi spokój wcześniej mu szły zastanawiam się czy to choro\ba poprostu samo kiedys przejdzie jak czytam neta to sa mamuski które mają 2.5 letnie dzieci i mówią że powoli zaczynają przesypiac noce tzn budzą się już TYLKO 3-4 razy:szok:

pozdrów ją kochana od nas serdecznie:tak:

2,5 letnie dziecko budzi się tyle razy w nocy?:szok::szok::szok:masakra to jakieś nienormalne :no::no::no::no:

Ale mówią ze jak dziecko płacze w nocy to ono przezywa to co działo sie w dzien.

to jest prawda jak dziecko ma za dużo wrażeń w ciągu dnia,jest za bardzo przemęczone to też ma problemy i z zasnięciem i potem z spaniem w nocy :tak::tak::tak::tak::tak:

wiki to super ze M przyjeżdża o 1 dzień wcześniej,szybko zleci,to juz niedługo będziecie razem :tak::tak::tak::tak:
a na jak długo teraz przyjeżdża?

Do góry