reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja zasnęłam drugi raz o 4.30:sorry2: ale jest ok, troszke czuje głowę ciężką ale boleć nie boli i mam nadzieje że nie zacznie;-)

No my już po śniadanku :tak::tak::tak::tak:

Oliwka nie chciała zjeść kaszki ,zażyczyła sobie jajecznicę :tak::tak::tak::tak::tak:wołała tylko mamo jajo mamo jajo więc musiałam zrobić :tak::tak::tak: wpierniczała aż jej sie uszy trzęsą :-D:-D:-D:-D oczywiście musiała być ze szczypiorkiem-to jje ulubiona:tak::tak::tak::tak::tak::tak: do tego wytrąbiła kubek kakoo i wsio:tak::tak::tak::tak::tak:

ale jestem obiedzona :-D:-D:-D:-D:-D:-D
mmmmm zrobiłaś mi smaka na jajecznice ze szczypiorkiem więc muszę sobie fundnąć:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

reklama
chyba trzeba sie brac ja jakas robote.dzis robie sosikz miesem do tego ziemniaczki i buraczki na cieplo z wlasnego ogrodka:-)
no i wczoraj ugotowalam warzywa na salatke ale nie bylo chetnych zeby to pokroic wiec dzis mnie to nie ominie:baffled:

alski pobudka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak zwykle wszytskie sei zejda jak ja sobie pojde:baffled:

chyba trzeba sie brac ja jakas robote.dzis robie sosikz miesem do tego ziemniaczki i buraczki na cieplo z wlasnego ogrodka:-)
no i wczoraj ugotowalam warzywa na salatke ale nie bylo chetnych zeby to pokroic wiec dzis mnie to nie ominie:baffled:

alski pobudka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak zwykle wszytskie sei zejda jak ja sobie pojde:baffled:
ja jestem i nie śpie:-D:-D:-D:-D:-D

wkoncu mi sie odechciao jajecznicy jak otwarłam lodówke i zobaczylam dżem:-D
i zrobiłam sobie kanapki z serem i dżemem:-):-):-)

Wpadam sie tylko przywitać i pożegnać.:-(
Jutro jedziemy do szpitala na urografię mam nadzieję że będzie łóżo wolne w szpitalu i nie przepadnie nam znowu urografia:no: Ponoć tylko 48h i do domku więc w piatek jestem na BB;-):-)
Jeszcze mam troche roboty więc zmykam -powiem tylko że Tatę wypisuja do domku w piątek. Ma mało białka w organizmie ale nie chce za bardzo jeść:no: I rany przez to (odleżyny) wolno się goją:baffled:
Dobranoc:-)
tatuś w domu odżyje zaczniecie mu kulinarnie dogadzać będzie miał swoich bliskich koło siebie i zobaczysz będzie dobrxze:tak:za Zuzinkę trzymam mocno mocno kciuki wracajcie szybko do nas:tak:
<Bucu> znajde partnerke na wesele
<Mateś> Czesc, jestem Mateusz, nie jestem kobietą ale uwazam sie za idealnego partnera na wesele, po 0,5 idealnie prowadze sie w tancu, nalezy jednak pamietac aby mnie regularnie tankowac. No i masz jak w banku ze pojde na poprawiny :D
<Bucu> ***** mac
<Bucu> piąty...

<ania> powiedział że nie ma kondona...
<junior> a ty co na to?
<ania> powiedziałam że to świetnie bo jestem przygotowana na zostanie matka :)...
<ania> i wtedy jak w bajce przypomniał sobie że jednak ma kondona :)

<Ola> No i kamil to meska szowinistyczna swinia tak jak myslalam...
<Basia> Dlaczego ? Co sie stalo ?
<Ola> No bo wczoraj bylismy na tym ognisku, wszystko ladnie pieknie
<Ola> az w pewnym momencie zlapal mnie,przytulil, wyjal ze spodni portfel i zazyczyl sobie zdjecie...
<Basia> No to co, pewnie chcial sobie wlozyc do portfela na pamiatke
<Ola> nie. Z portfela wyjal gumke i chodzilo mu o zdjecie majtek...

<maselko> sushi jest niedobre
<maselko> albo w złych restauracjach jadłem
<maselko> bo zawsze trafiałem na niedogotowane
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dsuper:-D:-D:-D
A ja już od godziny nie śpię:dry::dry::dry:
wczoraj byliśmy z M w Agacie, kupiliśmy sofe(na 10 rat)-jutro-znaczy w sumie to juz dzisiaj po poludniu mi ją przywiozą:-)
Agata Meble - Aktualności ta z pierwszej strony- tez pomaranczowa- bo czarna za ciemna:tak:

jechalismy po ta a M wypatrzył narożnik fajny skórzany- znaczy skoropodobny wiadomo- za 1500 zl i mówi- kupmy ten- a ja-no... ok.. tylko auta nie robimy- a on oooo to nie to idiemy po tamta sofe:-D
aaa i wczoraj wyliczyl że na auto pójdie minimum 1500 zł- na zawieszenie i inne takie-juz najtańsze praktycznie...:dry: a jescze zimówki trzeba kupić :dry:

no i jak przyjechalismy to o 19 zasnęłam taka zmeczona byłam tą wyprawą do banku i do sklepów:dry: ni eumialam wrócic:baffled: juz nigdy w życiu przez pół miasta pieszo:no::no::no: no i po 2 obudziłam sie ze strasznym bólem głowy- zjadłam kanapke zrobiłam sobie herbate wziełam Apap i czekam aż przestanie boleć głowa- i jakos nie bardzo chce przejsc- i nie wiem czy to od tego że szybko zasnęłam:confused:
pewnie tak bo mój organizm jakis dziwny i jak ja pójde spac np w dzien czy po poludniu to potemjestem do dupy i pewnie jak wczesnie zasne to tez:sorry2:
chyba sobie zrobie zaraz jescze kanapke, bo jakos mi niedobrze :dry:

:-D:-D:-D:-DTwoje dzieci to the beściaki:tak::-D:-D
Upojnej nocki:-p:-p:-p
Pewnie już po;-):-D

Oj to Kubulec dał popis:-D:sorry2:

nie wiem czy to z tego że jest noc, czy jestem tępa ale nie zajarzylam tego:sorry2::sorry2::sorry2:

dobre:-D:-D:-D:-D:-D
mi tez nic ni ebylo jak bralam tabletki i lubilam je brac:-) jedynym minusem bylo zapominanie czasem;-) a potem po prostu chciałam dzidzi i przestałam brac- tyle ze ja po 2 latach brania tablet zaszłam w ciaze dopiero po 1,5 roku:sorry2:

hehehe to szybko Ci sie udało ja miałam problem po tabletkach z zajściem....

no i co.. nikogo nie ma(wogóle czego ja od Was oczekuje-zebycie były po 3 na BB:-D:-D) a ja spc nie moge i nie wiem co mam robic bo głowa boli:confused: a jak sie położe do wyrka to jesce bardziej bedzie bolec:-(
meduska o tej godzinie:szok::szok::szok::szok:
sofa śliczna a do tego PIOTR się nazywa:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:i cena super:tak:
moj jak w sobote ma wolne to wstaje ok 7-8,wiec ona sie dziecmi zajmuje rano.nwet jak sie obudze to udej ze spie do 9:-D:rofl2:
w tygodniu tez jak mu kaze dac malej jesc to da:-)
wczoraj Weronika zaliczyla tylko jedna wpadke z siku:-)
nie wola ale jak ja co 2 godziny wysadzam tak mniej wiecej to sie udaje.ale tetre tak na wszelki wypadek jej zakladam,poki sama nie zacznie owlac.wczoraj zawolala kupe bylo tak"mama kaa"-skrot od kupa:-)no i zdazylysmy:-)
brawka dla wreoniki super jej idzie to odpieluchowanie:tak:

witam porannie :happy:
tadam antek obudził się tylko raz o 4 a potem już normalnie o 6.30 bo to już dzień dla niego:-Dale mi to pasuje bo niedługo szkoła i tak będziemy wstawać co by na 8 julkę odprowadzić do szkoły:tak::tak:
jaka ja jestem wyspana:tak::tak:
wszystkiego najlepszego dla Klaudi madziulinataszy w dniu 10 urodzin zdrówka 6 w szkole miłości przyjaciół i samych przyjemności:happy:

dzwonilam wlasnie do gopsu i okazalo sie ze babka przeoczyla i nie wyplacila mi dodatku rehabilitacyjnego na Weronike,ale wiadomo czlowiek jest tylko czlowiekiem,a babka byla na urlopie.wyrowanie bedzie we wrzesniu;)za 5 miesiecy czyli 300zł;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

tadam antek obudził się tylko raz o 4 a potem już normalnie o 6.30 bo to już dzień dla niego:-Dale mi to pasuje bo niedługo szkoła i tak będziemy wstawać co by na 8 julkę odprowadzić do szkoły:tak::tak:
wszystkiego najlepszego dla Klaudi madziulinataszy w dniu 10 urodzin zdrówka 6 w szkole miłości przyjaciół i samych przyjemności:happy:

dolaczam sie do zyczen;))))))))

Weronice to moze piatki i stad te pobudki.bo ona przy zebach sie budzi z placzem w nocy,bo to chyba nie koszmary senne tyle dni z rzedu

tatuś w domu odżyje zaczniecie mu kulinarnie dogadzać będzie miał swoich bliskich koło siebie i zobaczysz będzie dobrxze:tak:za Zuzinkę trzymam mocno mocno kciuki wracajcie szybko do nas:tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dsuper:-D:-D:-D

meduska o tej godzinie:szok::szok::szok::szok:
sofa śliczna a do tego PIOTR się nazywa:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:i cena super:tak:

brawka dla wreoniki super jej idzie to odpieluchowanie:tak:

dolączam sie do życzonek:-):-)

no o zakupie tej sofy głównie cena decydowała- ale mi sie podoba:-) tyle ze carnej nie bylo wystawionej ni emozna bylo obejrzec a nei wiedzialam którą wziac- ale potem doszłam do wniosku ze skoro mi stoi przy oknie to lepiej bedzie wyglądac jasna- nie bedzie tyle światła z pokoju zabierac:-) a poza tym se nie mamy adnych takich kolorów w pokoju które mialyby sie z nia gryzc to bedzie nam pasowac- bo meble mamy białe:-):tak::tak:

dzwonilam wlasnie do gopsu i okazalo sie ze babka przeoczyla i nie wyplacila mi dodatku rehabilitacyjnego na Weronike,ale wiadomo czlowiek jest tylko czlowiekiem,a babka byla na urlopie.wyrowanie bedzie we wrzesniu;)za 5 miesiecy czyli 300zł;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
No to super!!!!!:-):-)

reklama

dołączam się do życzeń :tak::tak::tak::tak::tak:

malinka jak się słucha koleżanek to sie wysypia :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
musisz się nas częściej słuchac :tak::tak::tak::tak:

no i super,kaska się przyda :tak::tak::tak:

ja zaraz dodam zdjęcia w rowie:tak:
już widziałam,super :tak::tak::tak::tak:

Do góry