ewelinkaaa7
Fanka BB :)
Milosz dzisiaj spal 1 drzemke od 11-13:30 i co jest ta pora o on nie spi i płacze a gdy wezme go na rece to sie wyrywa i pokazuje na duze łózko ;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale sie usmiałam,boska jest ta małaWitam i uciekam.
Zostawiam Wam coś do podziwiania.
Ta mała jest Booossskkkaaaa !!!!
YouTube - Ava's Single Ladies (Put A Ring On It)
heh to mamusia bedzie miala problem ;-)Milosz dzisiaj spal 1 drzemke od 11-13:30 i co jest ta pora o on nie spi i płacze a gdy wezme go na rece to sie wyrywa i pokazuje na duze łózko ;/
haha agentka z niej niesamowitaWitam i uciekam.
Zostawiam Wam coś do podziwiania.
Ta mała jest Booossskkkaaaa !!!!
YouTube - Ava's Single Ladies (Put A Ring On It)
a co sie stalo ze humorek nie dopisywalale sie usmiałam,boska jest ta małaAs skąd to wytrzasnęłaś,zarąbiste
a ja tylko na chwilke,dzis nic nie pisałam bo jakoś humoru nie miałamale idzę ze dużo nie straciłam bo za wiele tu się nie działo
pustki okropne
Oliwka juz prawie spi, a w dzień spała mi 3hi to nie chciała mi się obudzić,musiałąm ją na iłe budzić a jak sie wkurzała,był ryk niesamowity,niedobra mama budzi dziecko,spac nie daje
![]()
Agnes hehe dobre...