to fajnie ze Weronika daje rade bez pampkow... zuch dziewczyna...witam na ncnej zmianie:-)
wczoraj urzadzilismy sobie z p maly seans filmowy i mnie nie bylo tu,a dzis jak to w sobote-sprzatnie itd.po poludniu bylam u mamy,potem kapiel i w koncu baby posnely.a p pracy iwec mam cisze:-)
dzis mnie @ dopadla
dobrzez ze mam ibuprom to jakos zyje
musze sie pochwalic ze dzis dzien bez nocnikowej wpadki:-)
rano mala biegala bez pieluchy po dpmu,tzn z golym tylkiem i sama siadla na nocnik jak chciala siusiu.w dzien tez troche bez niczego,czesc w mjatkach ale udalo mi sie ja lapac kiedy chciala siku(tak na oko co 1.5-2godz:-))i nawet w czasie popoludniowej drezmki byla sucha pielucha:-):-):-):-):-):-):-)
na sczzescie nie doszlydo nas te psakudne burze cale szczecsie.w dzien bylo strasznie duszno ale cieplo,kolo 14troce popadalo ale szybko przeszlo,teraz jest 17stopni na dworze i nie pada
no to udanego urlopuDokładnie;-).
Witam wieczorową porą,wpadłam się pożegnać.Jutro z samego ranka,tak 5-6-ta wyruszamy. Spotkanie klasowe wypadło super;-)i już następne w planach
.Julu tula się jeszcze i pewnie zaraz padnie.
Laseczki,miłego tygodnia,jak wrócę to coś postawię zagramanicznego;-)
.

no te nie ktore zdjecia to juz przesada ale to co mowisz toprzed chwila zostałam zniesmaczona
wchodze ci ja na nk, a tam ostatnio dodane zdjęcia normalka,ale na tych zdjęciach jakieś trzy baby rozebrane do naga, cycki na wierzchu, gacie spuszczone do kolan i hasło "wbijaj do mnie" wiecie co?? to sie juz w pale nie miesci
przecież to jest serwis nasza-klasa, a nie xxx laski.com
zgłosiłam nadużycie bez zastanowienia, niemożliwe jest jak ludzie mogą sie upodlać, bo dla mnie to jest upodlenie
nie przeszkadza mi to że są prostytutki czy jak je tam zwą k.... niech se żyją jak chcą, ale coś takiego to karane powinno być
przeciez tam są porejestrowane dzieci (np: moja kuzynka która ma 5 lat i kuzyn ktory ma 7)
serwis naszej klasy powinien na to zwrócić większą uwagę![]()

postapilabym tak samo

no to mam nadzieje ze spotkamy sie ktoregos dnia na kawusiwitam
wpadlam tylko napisac ze za 5h wyjezdzam do Polski
jestem spakowana i gotowa
Jak tylko dojade to dam zanc ze jestem na miejscu
Buziole i do zaklikania z Polski

hej hejWpadłam sie przywitac i juz uciekam bo do koscioła pójde no to dzien dobry i miłej niedzieli