reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam na ncnej zmianie:-)
wczoraj urzadzilismy sobie z p maly seans filmowy i mnie nie bylo tu,a dzis jak to w sobote-sprzatnie itd.po poludniu bylam u mamy,potem kapiel i w koncu baby posnely.a p pracy iwec mam cisze:-)
dzis mnie @ dopadla:crazy:
dobrzez ze mam ibuprom to jakos zyje:rofl2:
musze sie pochwalic ze dzis dzien bez nocnikowej wpadki:-)
rano mala biegala bez pieluchy po dpmu,tzn z golym tylkiem i sama siadla na nocnik jak chciala siusiu.w dzien tez troche bez niczego,czesc w mjatkach ale udalo mi sie ja lapac kiedy chciala siku(tak na oko co 1.5-2godz:-))i nawet w czasie popoludniowej drezmki byla sucha pielucha:-):-):-):-):-):-):-)

na sczzescie nie doszlydo nas te psakudne burze cale szczecsie.w dzien bylo strasznie duszno ale cieplo,kolo 14troce popadalo ale szybko przeszlo,teraz jest 17stopni na dworze i nie pada
to fajnie ze Weronika daje rade bez pampkow... zuch dziewczyna...
Dokładnie;-):tak::-D.

Witam wieczorową porą,wpadłam się pożegnać.Jutro z samego ranka,tak 5-6-ta wyruszamy. Spotkanie klasowe wypadło super;-):tak: i już następne w planach:-D.Julu tula się jeszcze i pewnie zaraz padnie.
Laseczki,miłego tygodnia,jak wrócę to coś postawię zagramanicznego:-p;-):tak:.
no to udanego urlopu :tak:
przed chwila zostałam zniesmaczona :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wchodze ci ja na nk, a tam ostatnio dodane zdjęcia normalka,ale na tych zdjęciach jakieś trzy baby rozebrane do naga, cycki na wierzchu, gacie spuszczone do kolan i hasło "wbijaj do mnie" wiecie co?? to sie juz w pale nie miesci :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
przecież to jest serwis nasza-klasa, a nie xxx laski.com :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
zgłosiłam nadużycie bez zastanowienia, niemożliwe jest jak ludzie mogą sie upodlać, bo dla mnie to jest upodlenie :no::no::no::no::no:
nie przeszkadza mi to że są prostytutki czy jak je tam zwą k.... niech se żyją jak chcą, ale coś takiego to karane powinno być :angry::angry::angry::angry:
przeciez tam są porejestrowane dzieci (np: moja kuzynka która ma 5 lat i kuzyn ktory ma 7) :szok::szok::szok::szok::szok:
serwis naszej klasy powinien na to zwrócić większą uwagę :angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::baffled::baffled::baffled:
no te nie ktore zdjecia to juz przesada ale to co mowisz to :szok::szok::szok::szok:
postapilabym tak samo :tak:
witam
wpadlam tylko napisac ze za 5h wyjezdzam do Polski
jestem spakowana i gotowa
Jak tylko dojade to dam zanc ze jestem na miejscu:rofl2:
Buziole i do zaklikania z Polski
no to mam nadzieje ze spotkamy sie ktoregos dnia na kawusi :tak::tak::tak:
Wpadłam sie przywitac i juz uciekam bo do koscioła pójde no to dzien dobry i miłej niedzieli
hej hej :-D

reklama
Dziewczyny mam do Was pytanie ;-)
dzisiaj u alego zauwazylam sluz w kale i byly tam drobinki krwi natomiast kupki nie sa luzne tylko normalny stole i nie wiem teraz co to moze oznaczac...
i tak jutro ide z nim od lekarza ale chcialam wczesniej wiedziec czy moze ktoras z Was miala takie objawy u dziecka
dodam jeszcze ze maly ma stan podgoraczkowy i od 2 dni nie chce mi nic jesc tylko pije... :baffled:

witam
wpadlam tylko napisac ze za 5h wyjezdzam do Polski
jestem spakowana i gotowa
Jak tylko dojade to dam zanc ze jestem na miejscu:rofl2:
Buziole i do zaklikania z Polski
miłej i bezpiecznej podróży życzę :tak::tak::tak:

i znow pusto,ale czeo ja bym chcala o tej porze:confused:
AS kochana cos zaniedbujesz nocne dyzury....:rofl2:
nie uduscie swoich mezow za bardzo:-D
jutro a wlasciwie dzis oide na obiadek do tesciowej:happy:

pewnie wp[adne do was wieczorkiem.dobranoc.
mielj niedzieli

a przypomnialo mi sie
JOANNA spoznione ale szczezre najlepsze zyczenia:-):-):-):-):-):-)

a ja byłam ale jak zobaczyłam takie pustki to uciekłam :tak::tak::tak::tak:

Dziewczyny mam do Was pytanie ;-)
dzisiaj u alego zauwazylam sluz w kale i byly tam drobinki krwi natomiast kupki nie sa luzne tylko normalny stole i nie wiem teraz co to moze oznaczac...
i tak jutro ide z nim od lekarza ale chcialam wczesniej wiedziec czy moze ktoras z Was miala takie objawy u dziecka
dodam jeszcze ze maly ma stan podgoraczkowy i od 2 dni nie chce mi nic jesc tylko pije... :baffled:

mój brat, jak mało jadł to robił kupe strasznie twardą, i strasznie cięzko mu to szło, aż żal sie robiło jak sie meczył bidula, a jak juz zrobił kupe to własnie z takimi jakby drobinkami krwi, mama nic z tym nie robiła, poczekaliśmy az sie stolec unormował i wszystko wróciło do normy, dwa dni później juz robił normalną kupę :tak::tak::tak::tak:
spróbuj może dać małemu cos na rozluźnienie stolca :confused::confused::confused::confused:

Natalineczka - synek ze stolcem nie ma problemu idzie mu szybko tylko ze niepokoi mnie ten sluz i mala ilosc tej krwi... moze to byc cos zwiazanego z jelitami badz jeszcze cos innego wiec jutro musze isc zrobic badania i od razu zarejestruje malego :tak: ja tam wole sie upewnic i miec spokoj.... :blink:

Czesc wczoraj wróciłyśmy z małą ze szpitala. Mieliśmy zostać min do poniedziałku ale mój Tata zmarł wczoraj:-:)no: i pozwolili nam wyjść wcześniej-właściwie sami tak zdecydowali. W poniedziałek pogrzeb.
Zuzi urografia wyszła ok ale w usg nadal są kamienie i złogi, tylko są tak małe że niewidoczne w urografii, nie wiadomo tylko czy w miedniczce czy w miąższu. Za ok 1,5m-ca scyntygrafia a potem do Centrum Zdrowia dziecka do Wa-wy na dalszą diagnostykę.:baffled:
tata miał wyjść ze szpitala w piatek, ale stało sie inaczej. Mama była u niego w czwartek ok 12 wyrwała sie z pracy żeby dać mu obiad, tego dnia wyglądał gorzej niż dzień wcześniej. Potem mama wróciła do pracy. A ordynator w tym czasie kazał wywieść go do domu nic nie mówiąc o tym mamie. Karetka przywiozła go ok 14 do domu-położyli z przescieradłem na łóżku i pojechali w piz...:szok::szok: W domu był w tym czasie tylko mój brat-ma 15 lat-koszmar jakiś. Po pogrzebie ide do tego lekarza mu mordę obić chyba:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::crazy:

Natalineczka - synek ze stolcem nie ma problemu idzie mu szybko tylko ze niepokoi mnie ten sluz i mala ilosc tej krwi... moze to byc cos zwiazanego z jelitami badz jeszcze cos innego wiec jutro musze isc zrobic badania i od razu zarejestruje malego :tak: ja tam wole sie upewnic i miec spokoj.... :blink:
no pewnie do lekarza lepiej isc i sprawdzić :tak::tak:
:-D

musisz mnie odwiedzic:tak::tak::-)

ja wlasnei gotuje obiadek- znaczy sie narazie rosołek a teraz sie bede brała za ziemniki na kluchy i miecho;-)Pati pojechał do mmay wiec my z M mamy wolną chate:-):-):-):-)
do później
ma sie rozumiec ;-);-):-D:-D
Czesc wczoraj wróciłyśmy z małą ze szpitala. Mieliśmy zostać min do poniedziałku ale mój Tata zmarł wczoraj:-:)no: i pozwolili nam wyjść wcześniej-właściwie sami tak zdecydowali. W poniedziałek pogrzeb.
Zuzi urografia wyszła ok ale w usg nadal są kamienie i złogi, tylko są tak małe że niewidoczne w urografii, nie wiadomo tylko czy w miedniczce czy w miąższu. Za ok 1,5m-ca scyntygrafia a potem do Centrum Zdrowia dziecka do Wa-wy na dalszą diagnostykę.:baffled:
tata miał wyjść ze szpitala w piatek, ale stało sie inaczej. Mama była u niego w czwartek ok 12 wyrwała sie z pracy żeby dać mu obiad, tego dnia wyglądał gorzej niż dzień wcześniej. Potem mama wróciła do pracy. A ordynator w tym czasie kazał wywieść go do domu nic nie mówiąc o tym mamie. Karetka przywiozła go ok 14 do domu-położyli z przescieradłem na łóżku i pojechali w piz...:szok::szok: W domu był w tym czasie tylko mój brat-ma 15 lat-koszmar jakiś. Po pogrzebie ide do tego lekarza mu mordę obić chyba:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::crazy:
Kochana, nie wiem co powiedzieć, wiem że to ból, bo straciłaś kogoś bardzo Ci bliskiego, ale widocznie tak musiało być :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie chce cię ranić ale moze to i lepiej że odszedł, jeśli miał być skazany na cierpienie :-:)-:)-:)-(
kochana jestem z tobą całym sercem :tak::tak::tak::tak:
najszczersze wyrazy współczucia :tak::tak::tak:

a na ta służbe zdrowia to już słów mi brak, zaj.....ane sku...skie dziady którym tylko na pieniądzach zależy :no::no::no::no:
jak można tak człowieka potraktować :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
przepraszam za wczesniejsze stwierdzenie ale nie mam już nawet nadzieji że będzie lepiej :no::no::no::no:

mamitka trzymaj się jesteśmy z tobą :tak::tak::tak:

reklama

oj współczuje Ci ogromnie.Trzymaj sie kochana :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

pati ja tez jak ty bym poszła do lekarza ,może to nic a może coś zaczyna się dziać.lepiej sprawdzić.moim zdaniem może to byc coś z jelitami albo załapał jakiegoś pasazyta,w piaskownicach publicznych o to nie trudno.

Do góry