reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
malinka to rzeczywiscie mas daisiaj dużo pracy:-D
te bym musiala lodowke umyc, ale... za tydzien wyplata to do dni wyplaty pocekam, bo ja awsze przed zakupami myje lodówke:-D:-D:-D

disij przyjdzie pościel która zamówiłam- juz sie nie mog doczekac- ciekawa jestem cy przyjdzie przed poludniem czy popoludniu- bo to kurierem z GLS- a z tej firmy jesce nigdy nic nie dostalam:-p

ja wózek miałam tym kurierem przyszedł szybko bez problemu i jeszcze jak otworzyłam panu i zobaczył mój brzuchol to mi wniusł wózek na góre:tak::tak::tak:
wiki to proszę potem o fotkę w nowej fryzurce:tak::tak::tak:
mnie też korci co by po wypłacie iść do fryca i coś zrobić z włoskami ale tak obcinać zbytnio nie chce bo zapuszczam trochę tak do połowy pleców ale może wycieniować :sorry2:no ale nie wiem jak to będzie bo wrzesiań to....buty dzieciakom ,malowanie mieszkania,komitety i inne składki szkolne,ubrania cieplejsze toniemu,rata ,prąd.......chyba nie dam rady:no::no:

witam porannie

:-Dwitam porannie w pierwszy dzień ostatniego tygodnia wakacji:happy::happy::happy:
nocka taka sobie antek budził się 5 razy wychodzi mu dolna dwójka:baffled:jak to by powiedziała moja babcia jak nie urok to sraczka:-D
mam dzisiaj huk roboty prasowanie pranie dzieci sakować obiad zrobić lodówke umyć okna ........dam radę to potem najpierw kawusia:rofl2:

no wlasnie ostatni tydzien wakacji-tylko albo jeszcze ,zalezy jak na to patrzec.zaczna sie znow obowoiazki,latanie do szkoly,ale w koncu zaczne sie ruszac bo waga poszla w gore:wściekła/y::rofl2::rofl2:

no i z jednym dzieckiem w domu mniej roboty.cieszmy sie tym tygodniem bo ma byc ladna pogoda.

mam prosbe srawdzcie mi na stronie orange jak kupic pakiet orange free na karte.bo na plusie mam tylko 1mb a to zaraz poleci,a sie okazalo ze ten pakiet co kupilam to na mieisac i przed uplywem miesiaca nie moge sobie dokupic kolejnego jak w orange:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
co za badziewie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zebym wiedzilaa to bym od razu wikeszy kupila.tak wiec bede znow tlko z doskoku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
w kolejnym mieisacu wykupie od razu dyzu pakiet!
wiec ktoras moze to niech mi sparwdzi pod jaki numer sie wysyla smsa zeby aktywowacpakiet bo nie pamietam.
i prosze o odpowiedz na tel,bo pewnie zaraz uciekne

mala juz ie spi i siada sobie na nocnik:-)
duza spi.
ja tez mam dzis troche roboty,moze poprasuje bo dzis ma byc jeszcze w miare chlodno niz w pozniejszych dniach.

jutro jade z siora do mojej chrzestnej-tzn siora d dentysty a ja przy okazji z nia w odwiedziny,dziewczyny tez.w srode z kolei jedziemy z siora najpierw do mojej kolezanki(do ktorej nie da sie inaczej dojechac niz samochdem bo Paulina 20km wjednastrone rowerem nie dojedzie),a pozniej do naszej wspolnej kolezanki,na czwartek i piatek planuje generalne porzadki-mycie okien,dywany itd itd,zeby spokojnie sobie zrobic zanim szkola sie zacznie.
tak wiec tydzien z grubsza zaplanowany.i dobrze bo bvez netu byloby inaczeh ciezko.

No Medeuska teraz cie widze a tobie juz nie dużo zostało do porodu pewnie nie możesz sie doczekac
oj wlasnie nie- chcialaby zeby to bylo jak najpozniej- bo remont w pokoju uzi stoi w miejscu- wózkanie mam i poza tym nic- doslownie nic dla siebie do szpitala oprocz szlafroka i papci nie mam:baffled::baffled:

Dowikla super ze jestes:-):-):-):-):-):-):-):-)

ja chodze do fryzjerki ktora tez u siebie w domu robi wlaosy i za obciecie na sucho place 7zl:-)
ja sie musze ufarbowacbo siwe znow wylazly.dobra laski uciekam bo mi sie juz pakiet konczy a do 11 wrzesnia daleko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wiec poprosze o smska i info,
Malinka wez sprawdz i napisz mi z gg zeby nie placic:-)
to zawsze na chwiel bede mogla wpasc na bb
milego dnia kobitki
buziaki

reklama
oj wlasnie nie- chcialaby zeby to bylo jak najpozniej- bo remont w pokoju uzi stoi w miejscu- wózkanie mam i poza tym nic- doslownie nic dla siebie do szpitala oprocz szlafroka i papci nie mam:baffled::baffled:
Czyli bedziesz miała dziewczynke ale fajnie.
A Anabuba do mnie chodziła kolezanka co jest fryzjerka ale dowiedziałam sie od drugiej ze jak Anka(fryzjerka) była u gabi(druga kolezanka) to mnie obgadywała a jak przyjechała do mnie to obgadywała gabi tak ze nie zapraszam jej do siebie bo strasznych głupot nagadała:crazy:

Do góry