reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

drugie pranie się kręci, i mi w głowie również. Mała straszie marudna, w nocy lipa była, gorączkowała znów, było jej gorąco i ciągle sie rozkopywała, a mokra jak mops, choc w pokoju miała całkiem przyjemne, latałam pół nocy i tylko się doprawiłam, bo sama zlana jak ściera.
Wekend i nocki Picia juz sie skończyłły, więc sama msze sie wiki zajmoac, ech, nie mam sily
kochana trzymaj sie jakos-zdorwka Wam życze:-)

reklama
Witam sie z rana:-)
Ale sobie dzisiaj pospalismy:tak::tak::tak:Dopiero zjedlismy sniadanko i zamierzam zabrac sie za jakies porzadki:szok::rofl2:

Nie nadrobie wszystkiego co napisałyscie bo szczerze to mi sie nie chce:no:i za duzo tego jest:szok:

Fotki dodaje na razie na nk po troszku ale jak znajde chwilke to dodam tez tutaj

malinka to rzeczywiscie mas daisiaj dużo pracy:-D
te bym musiala lodowke umyc, ale... za tydzien wyplata to do dni wyplaty pocekam, bo ja awsze przed zakupami myje lodówke:-D:-D:-D

disij przyjdzie pościel która zamówiłam- juz sie nie mog doczekac- ciekawa jestem cy przyjdzie przed poludniem czy popoludniu- bo to kurierem z GLS- a z tej firmy jesce nigdy nic nie dostalam:-p
w gls mozesz prawdzic gdzie jest twoja przesyłka :tak::tak::tak::tak::tak:
GLS Poland
mi koles jak kupowalam mp5 to podal caly numer przsylki zebym mogla sobie sprawdzac :tak::tak::tak::tak:
ja wózek miałam tym kurierem przyszedł szybko bez problemu i jeszcze jak otworzyłam panu i zobaczył mój brzuchol to mi wniusł wózek na góre:tak::tak::tak:
wiki to proszę potem o fotkę w nowej fryzurce:tak::tak::tak:
mnie też korci co by po wypłacie iść do fryca i coś zrobić z włoskami ale tak obcinać zbytnio nie chce bo zapuszczam trochę tak do połowy pleców ale może wycieniować :sorry2:no ale nie wiem jak to będzie bo wrzesiań to....buty dzieciakom ,malowanie mieszkania,komitety i inne składki szkolne,ubrania cieplejsze toniemu,rata ,prąd.......chyba nie dam rady:no::no:
a ja narazie nic nie robie nawet nie farbuje bo chce do woich wrocic, :tak::tak::tak:
siwe bo siwe ale wlasne :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Czyli bedziesz miała dziewczynke ale fajnie.
A Anabuba do mnie chodziła kolezanka co jest fryzjerka ale dowiedziałam sie od drugiej ze jak Anka(fryzjerka) była u gabi(druga kolezanka) to mnie obgadywała a jak przyjechała do mnie to obgadywała gabi tak ze nie zapraszam jej do siebie bo strasznych głupot nagadała:crazy:
ci ludzie to masakra :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

tak naprade to nie wiadomo czy dziewczynka:-p ostatio na usg mi powiedziala ze chlopak- ale ja i tak jej nie wierze- czuje ze bedzie Zuza:-p:-p:-p

Widze ze w niediele Twój ukochany przyjeżdża:tak:

sprwadź czy masz taki ciemny pasek od pępka w dół, możesz mieć nawet czarne włosy :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
jeśli są to bedzie chłopczyk, u nas zawsze się sprawdza :tak::tak::tak::tak:

Cześć
Melduję, że jednak żyję. Nieciekawie jest co prawda, ale lepiej. Mała przestała gorączkować, katar i kaszel żyć jej nie dają, ale walczy dzielnie i wygląda 100x lepiej niż mama. Ja nadal poza zwykłą grypą mam okropne bóle głowy i mrugać znaczy ból.
Generanie nie mam co opowiadać, cały czas siedzimy w domu, nawet na zakupy nie wychodzimy, absolutnie nic ciekawego się nie dzieje.
Jedno co miłe z poprzednich kil dni, to Wiki ni mówi na nas juz mama i tata, tylko mamuś i tatuś-rozmiękcza, no i nie używamy już w dzień pampków.

Malinka, gdybys miała ochote streścić mi ostatni tydzień-nie dam rady nadrobić, obiecuje od dziś przesiadywać z Wami regularnie, ale nie jest jeszcze dobrze, więc to jeszcze nie to...
gratulacje dla Wiki :tak::tak::tak::tak:
zdrowiejcie :tak::tak::tak::tak::tak:

Witam i ja.

Dzisaj juz troszke lepiej :) wkoncu.

Ja czekam na staż z UP i nie wiem czy sie doczekam mimo ze pracodawca dzownil i skladal prapiery w mojej sprawie.
no na staż niestety czasem trzeba poczekać :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
wiem bo ja czekałam dwa miesiące :no::no::no::no::no:

ja tylko na chwile aby podpisac swoją obecność :-D:-D:-D:-D:-D
na nic nie mam czasu :no::no::no::no: jak mam trójkę dzieciaków na głowie,jak oni są w trójkę to diabły w nich wstepuja :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

nigdy nie będe miec trójki dzieci :no::no::no::no::no::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

malinka,dowikla jak wy dajecie radę??????? :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
najwidoczniej to nie mi pisana jest taka gromadka,mówię wam idzie zwariować,co sprzątne to juz bałagan,nie nadążam.

jak ja przetrwam ten tydzień ????? :-D:-D:-D:-D:-D

udanego dnia wam życze kochane.

dowikla fajnie że wypad sie udał :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
dawaj fotki :tak::tak::tak::tak::tak:

nie strasz mnie kochana bo mi sie duzo dzieci marzy a moj mowi ze mu trojka wystarczy :-D:-D:-D:-D:-D

Witam poniedziałkowo .
Dopiero godzinkę temu się obudziłam,a w zasadzie to telefon mnie obudził.:-D:-D:-D
Mąż na 11 do pracy zaspał :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
O 12 mam dzis wizytę u naszego Burmistrza Miasta.
Trzymajcie kciuki ,żeby zgodził się na tę klasę integracyjną w naszej szkole,bo się mocno wykręca.:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i tu jest tak samo.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Idę z Nim pogadać.Postawię go pod ścianą :angry::angry::-D:-D
Wczoraj dyrektorka szkoły do mnie dzwoniła i powiedziała jak to rozwiązać.
1.To nasz rejon,więc w zasadzie łaski nie robi,bo szkoła spełnia wszystkie warunki.
2.W innej szkole nie ma miejsc i tam też muszą robić kolejną klasę integracyjną czyli koszty takie same.
3.W tej szkole były już dzieci z takimi problemami i kadra sobie bez problemu poradziła,więc mają duże doświadczenie.
4.Jak się nie zgodzi to mamy wystąpić o indywidualne nauczanie dzieci w naszych domach a to oczywiście też podniesie koszty (mam nadzieję,że ten argument go przekona).
Ech ta biurokracja.....:angry::angry::angry:
Zajrzę wieczorkiem.
Miłego dnia.:-)
trzymam kciuki :tak::tak::tak::tak:;-);-);-);-)

Dzięki Medeuska, no marze o mniejszym bólu głowy...
niech twoje marzenia sie spełnią :tak::tak::tak::tak:;-);-);-);-)

a ja dzis tak na szybciora biore sie za sprzatanie, bo o 13 jade do roboty :tak::tak::tak::tak::tak:
wroce dopiero po 22 ale dam znac :tak::tak::tak::tak::tak:
dzis odbieram wypis ze szpitala moze cos wiecej sie dowiem, i takze dam znac :tak::tak::tak::tak:
a rano bylam na wymazach, jeszcze jutro i pojutrze i koniec, na szczescie nie musze sie juz z rana zwlekac bo fiolki mi do domu dali i tylko zrobione mamy przywieżć :tak::tak::tak::tak:

to znowu ja;-);-);-);-)byłam na ploteczkach u koleżanki w godzinach pracy:baffled:

Witam poniedziałkowo .
Dopiero godzinkę temu się obudziłam,a w zasadzie to telefon mnie obudził.:-D:-D:-D
Mąż na 11 do pracy zaspał :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
O 12 mam dzis wizytę u naszego Burmistrza Miasta.
Trzymajcie kciuki ,żeby zgodził się na tę klasę integracyjną w naszej szkole,bo się mocno wykręca.:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i tu jest tak samo.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Idę z Nim pogadać.Postawię go pod ścianą :angry::angry::-D:-D
Wczoraj dyrektorka szkoły do mnie dzwoniła i powiedziała jak to rozwiązać.
1.To nasz rejon,więc w zasadzie łaski nie robi,bo szkoła spełnia wszystkie warunki.
2.W innej szkole nie ma miejsc i tam też muszą robić kolejną klasę integracyjną czyli koszty takie same.
3.W tej szkole były już dzieci z takimi problemami i kadra sobie bez problemu poradziła,więc mają duże doświadczenie.
4.Jak się nie zgodzi to mamy wystąpić o indywidualne nauczanie dzieci w naszych domach a to oczywiście też podniesie koszty (mam nadzieję,że ten argument go przekona).
Ech ta biurokracja.....:angry::angry::angry:
Zajrzę wieczorkiem.
Miłego dnia.:-)
trzymam kciuki żeby klasa powstała:tak::tak::tak:a tak poza tym to co Wy robiliście w nocy że dzisiaj tak długo pospaliście???:-D:-D:-D:-D:-D

drugie pranie się kręci, i mi w głowie również. Mała straszie marudna, w nocy lipa była, gorączkowała znów, było jej gorąco i ciągle sie rozkopywała, a mokra jak mops, choc w pokoju miała całkiem przyjemne, latałam pół nocy i tylko się doprawiłam, bo sama zlana jak ściera.
Wekend i nocki Picia juz sie skończyłły, więc sama msze sie wiki zajmoac, ech, nie mam sily
trzymaj się Lunka, jak na prawdziwą matkę-polkę przystało musisz dać radę:tak:jestem z Tobą myślami;-)

medeuska z tą ciemną kreską to nie do końca tak jest, że jak ją masz to będzie chłopak:no:ja miałam bardzo ciemną i urodziłam córkę a kreska jeszcze długo mi została i nie chciała zniknąć:szok:

właśnie m zadzwonił z "druzgoczącą" wiadomościa:baffled::baffled::baffled::baffled: naprawa laptopa potrwa co najmniej 3 tygodnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:padła płyta główna, ale się wkurzyłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mogę do Was zajrzeć tylko w godzinach pracy a wtedy nikogo praktycznie nie ma:-:)-:)-:)-( nie zapominajcie o mnie:-(

mam ale taki prawie niewidoczny paseczek- nie ciemny- minimalnie cieniejszy od skóry nie widac go- wiem bo juz wyatrywalam go od poczatku sie zastaawialam czy bede miec:-p:-p:-p a czarne włosy pod pępkiem od zawse mi rosna i zawsze depiluję:-p:-p:-p:-p

właśnie m zadzwonił z "druzgoczącą" wiadomościa:baffled::baffled::baffled::baffled: naprawa laptopa potrwa co najmniej 3 tygodnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:padła płyta główna, ale się wkurzyłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mogę do Was zajrzeć tylko w godzinach pracy a wtedy nikogo praktycznie nie ma:-:)-:)-:)-( nie zapominajcie o mnie:-(
oj to niedobrze:-( no cóż kochana bedziemy tesknic i czekac az wejdziesz w pracy:tak:

Ja po spacerku :tak:
Helenka w obie strony piechotą :tak::tak::tak: Pierwszy raz :tak::tak::tak:

Obżeram się właśnie galaretką z kurczka, ale pycha :-p

As, kciuki zaciśnięte :happy2:
Lunka, dużo zdrówka :tak:
Agnes, to masz niezłe urwanie głowy :sorry2:

skoda ze zadna z Was nie jest z czestochowy albo okolic bo fajny tani wózek używany jest na allegro z cz-wy - tyle że te zdjęcia nie wiem czy są realne czy nie i kurcze wogóle wkurzams ie ze teraz nie mam kasy bo za 2 dni sie konczy aukcja.. jak bedzie niedrogi to w sumie mam tydzien na wplate to ew po wyplacie zaplacimy a potem bede myslec skąd wziac na życie:-D:-D:-D:-D

Dawaj link :-p:tak:

To kicha z tym komputerem :baffled:

M zadzwonił i powiedział, że wraca dopiero w czwartek :no: W e wtorek zamiast do domu, jedzie do Lublina, a w środę do Szczecina, i z stamtąd dopiero do domu :wściekła/y:

reklama
Oj ja tez tak mialam z moim laptopem:no::no::no:czy jakos podobnie;-)
Tylko ze wtedy mieszkalam jeszcze z T i moglam uzywac Jej laptopa:tak::tak::tak:
Bedziemy tesknic-dobrze ze chociaz z pracy bedziesz sie odzywala

Ja po spacerku :tak:
Helenka w obie strony piechotą :tak::tak::tak: Pierwszy raz :tak::tak::tak:

Obżeram się właśnie galaretką z kurczka, ale pycha :-p

As, kciuki zaciśnięte :happy2:
Lunka, dużo zdrówka :tak:
Agnes, to masz niezłe urwanie głowy :sorry2:

Dawaj link :-p:tak:

To kicha z tym komputerem :baffled:

M zadzwonił i powiedział, że wraca dopiero w czwartek :no: W e wtorek zamiast do domu, jedzie do Lublina, a w środę do Szczecina, i z stamtąd dopiero do domu :wściekła/y:
Brawo dla Helenki:tak::tak::tak:Moje to wogole nie chca po nogach a jak chca to wtedy ja sie spieszy:-D:szok:i ida swoimi sciezkami:no:

Do góry