Jadźka
mama 2 synów
POKARZskoda ze zadna z Was nie jest z czestochowy albo okolic bo fajny tani wózek używany jest na allegro z cz-wy - tyle że te zdjęcia nie wiem czy są realne czy nie i kurcze wogóle wkurzams ie ze teraz nie mam kasy bo za 2 dni sie konczy aukcja.. jak bedzie niedrogi to w sumie mam tydzien na wplate to ew po wyplacie zaplacimy a potem bede myslec skąd wziac na życie![]()
trzymam kciukiWitam poniedziałkowo .
Dopiero godzinkę temu się obudziłam,a w zasadzie to telefon mnie obudził.
Mąż na 11 do pracy zaspał
O 12 mam dzis wizytę u naszego Burmistrza Miasta.
Trzymajcie kciuki ,żeby zgodził się na tę klasę integracyjną w naszej szkole,bo się mocno wykręca.Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze
i tu jest tak samo.
Idę z Nim pogadać.Postawię go pod ścianą
Wczoraj dyrektorka szkoły do mnie dzwoniła i powiedziała jak to rozwiązać.
1.To nasz rejon,więc w zasadzie łaski nie robi,bo szkoła spełnia wszystkie warunki.
2.W innej szkole nie ma miejsc i tam też muszą robić kolejną klasę integracyjną czyli koszty takie same.
3.W tej szkole były już dzieci z takimi problemami i kadra sobie bez problemu poradziła,więc mają duże doświadczenie.
4.Jak się nie zgodzi to mamy wystąpić o indywidualne nauczanie dzieci w naszych domach a to oczywiście też podniesie koszty (mam nadzieję,że ten argument go przekona).
Ech ta biurokracja.....
Zajrzę wieczorkiem.
Miłego dnia.:-)
E]
Ja Ciebie chyba nie mam na NKWitam sie z rana:-)
Ale sobie dzisiaj pospalismyDopiero zjedlismy sniadanko i zamierzam zabrac sie za jakies porzadki
Nie nadrobie wszystkiego co napisałyscie bo szczerze to mi sie nie chcei za duzo tego jest
Fotki dodaje na razie na nk po troszku ale jak znajde chwilke to dodam tez tutaj
oj nie dobrzewłaśnie m zadzwonił z "druzgoczącą" wiadomościanaprawa laptopa potrwa co najmniej 3 tygodnie
padła płyta główna, ale się wkurzyłam
mogę do Was zajrzeć tylko w godzinach pracy a wtedy nikogo praktycznie nie ma:-
-
-
-( nie zapominajcie o mnie:-(
U mnie nie było żadnego paska ani włosków a urodziłam dwóch chłopakówmam ale taki prawie niewidoczny paseczek- nie ciemny- minimalnie cieniejszy od skóry nie widac go- wiem bo juz wyatrywalam go od poczatku sie zastaawialam czy bede mieca czarne włosy pod pępkiem od zawse mi rosna i zawsze depiluję
![]()
Pranie się pierze, naczynia umyłam i takie tam jeszcze podłogi zostały ale to już jak sebek wstanie