reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

medea ten graco jako gondolę ma to nosidełko i powiem ci że sprawdza się to świetnie bo potem masz fajna wygodna spacerówkę z dżym koszem na zakupy:blink:
a coneco ci wyszukałam bo widzę że ci się podobają:-p
jakos to do mnie nie przemawia:no::no:
jednak wole klasyczną gondolkę:tak::tak::tak:

a nad spacerówką bede myslec za rok:-p:-p

reklama
cześć, teraz muszę obowiązkowo przynajmniej z pracy zajrzeć bo inaczej zacznę obumierać:-D:-D:-D:-D

no to teraz sie witam

My pobudka o 8:30 ciezkie mialam wstawanie nie chcfialam sie podniesc:baffled:
Ale zjadlysmy sniadanko i poszlam do kolezanki pozyczy wozek bo ja swojego nie wzielam
Nastepnie udalysmy sie w strone miasta
Musialam isc po wnioski na dowod i prawko bo po slubie trzeba je wymienic

Wrocilysmy o 15:30
Gotuje zupke dla lali a ona mi tu przeszkadza:rofl2:
Jutro jade do Rybnika z bratem po akt urodzenia bo potrzebny:sorry2:
na szczescie autkiem bedzie szybko
Ty ostatnio coraz częściej jesteś w Polsce:tak:, nie myślicie o powrocie?

wydawało mi się, żwe zaznaczyłam coś jeszcze:baffled:tylko gdzie ten cytat????

mamita jeszcze raz wyrazy współczucia

medeuska fajny wózio i kolor rzeczywiście uniwersalny:tak: a mnie się podoba ta ściana w tle na zdjęciach:-):-):-)

malinka a te ciuczki chociaż w dobrym rozmiarze?

cześć, teraz muszę obowiązkowo przynajmniej z pracy zajrzeć bo inaczej zacznę obumierać:-D:-D:-D:-D

medeuska fajny wózio i kolor rzeczywiście uniwersalny:tak: a mnie się podoba ta ściana w tle na zdjęciach:-):-):-)

no mi tez sie podoba- taki kolor mialam w starym mieszkaniu:-):-):-D i mam takie same pojemniczki co oni:-D:-D:-D:-D i chyba taki sam gust bo wózek tez mi sie pdodoba:-D:-D:-D

To Martynka już nie chce oglądac takich bajek bo ją już znudziły teraz ogląda straszne jak to ona mówi i ogląda nie ma to jak hotel i hane montane
to ulubione bajki julki a adama nie ma to jak hotel:tak:
Mi się podoba ten coneco Toledo ten niebieski,badzo fajny jest :tak::tak::tak::tak:
moja sąsiadka ma ten toledo coneco tylko pomarańczowy i bardzo fajnie się prezentuje tylko mówiła że gondolka jej starczyła na 6mcy potem małemu było ciasno ale zesztą mniej więcej 6-7 m-czne dzieci przesadza się już do spacerówki a jak medea urodzi w październiku to w maju spokojnie spacerówka będzie ok Toniś urodzony w listopadzie a od czerwca w spacerówce śmiga mimo że w gondoli miał jeszcze miejsce tylko bestia ciekawa była świata i gondola była beee:-)

już wiem co chciałam jeszcze napisać:tak:
AS super, ze dopiełaśswego i Kubuś będzie miał szkołę tam gdzie chciałaś:tak::tak:moje gratulacje:tak::tak:

medeuska ja miałam spacerówkę Coneco Speedy i byłam bardzo zadowolona, fajne wózki, ładne i porządnie wykonane a i cena jeszcze do przyjęcia w porównaniu z tymi markowymi z górnej półki:tak::tak::tak:

halo halo gdzie jesteście????/

Witam,

prosze a to moje foto tylko sie nie smiac

Super :)

Witaj:-)
Ja niestety nie pomoge bo moje dzieci nie mialy kolek

Sliczne wloski:tak::tak::tak:Ja lubie takie kolorki:-):tak:

Moja siora ma taki wozek:tak:Jako gleboki jest fajny ale spacerowka do dupy i dlatego kupila inna spacerowke:no:Siedzisko jest takjie ze dzieco w sumie nie moze w nim normalnie spac bo nie idzie rozłozyc go na prosto:no:To jest takei ze tylko je przechylasz całe a nie samo oparcie

Bylam z mlodymi na placu zabaw i na malych zakupkach:tak::tak::tak:Teraz jest baja na 1 i za chwile przyjedzie szwagier

Dodałam fotki na nk a tu juz mi sie nie chce:-p

Oglądałam fotki, super :tak:
A o wózku mam podobne zdanie.

A jeśli chodzi o wózek to dzisiaj wystawiłam swój. Wczoraj przed południem Helenka pięknie maszerowała, ale po południu istny koszmar :wściekła/y: Kupuje podwójny:blink:

kochana super rozmiar antoś dzisiaj w spodenka na szelkach no bosko wygląda:tak:julia do dziadka zabrała spudniczki oczywiście no i biżuterię:tak::tak::tak::tak:a adam bajki jakieś zabrał bo dziadek nie ma cyfrówki a co on b edzie ogladał jak znm życie i tak cały dzień będą na dworze:tak:
Witam,

Super :)

Oglądałam fotki, super :tak:
A o wózku mam podobne zdanie.

A jeśli chodzi o wózek to dzisiaj wystawiłam swój. Wczoraj przed południem Helenka pięknie maszerowała, ale po południu istny koszmar :wściekła/y: Kupuje podwójny:blink:
popieram podwójny wózek widzę że dużo mam z małą różnicą wieku między dziećmi takie ma dużo właśnie tych graco duo bo teraz to jeszcze ciepło i ok a co jesienią czy zimą jak szybko trzeba gdzieś dojść:baffled:
jak ja przetrzymam mojego gangreniaka do co najmniej 9.30 jak on pada :baffled:na szczeście dorwał karton po paczce od Aguni i ma zabawę:-)

reklama
Do góry