Natalineczka555
kocham kochać :)
no ja raczej tez, tylko dzis stalam przed pup. mnostwo ludzi, zreszta ich tam nie bylo wczesniejhehe niezłe preboje miałaś- jato od cyganów wiewam z daleka![]()

do tej pory chce mi sie smiac

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja raczej tez, tylko dzis stalam przed pup. mnostwo ludzi, zreszta ich tam nie bylo wczesniejhehe niezłe preboje miałaś- jato od cyganów wiewam z daleka![]()
ja bym się pewnie wystraszyłaDzis byłam na badaniach w snepidzie, zaparkowałam auto po drugiej stronie ulicy
z tyłu jakis koles lub kolesiowa tak blisko mnie zaparkowal ze nie moglam wyjechac
probowalam cofnac i lecitko naprawde lecitenko musnelam auto to co za mna stało
nagle wielkie poruszenie, stała grupka cyganów, jeden z nich stwierdzil ze to jego samochod
ok wysiadlam patrze i mowie mu niech pan zobaczy przeciez nic sie nie stalo nawet ryski nie ma
powiedzial dobra dobra i kazal mi wsiasc do auta wiec chcialam juz odjechac, otworzyl mi drzwi i mowi niech pani sobie zobaczy !!!
pokazal mi pekniety plastik ten na ktorym sie mocuje tablice rejestracyjne
i mówi mi ze to go bedzie stowe kosztowało najmniej i ze mam mu dac stowe
wysmialam go powiedzial ze dzwoni na policje wiec ja w smiech a niech sobie dzwoni
jeszcze jemu mandat wlepia za to ze bez powodu wzywa policje
i czekam ...
nagle otwiera drziw i mowi mi ze za 50 zl mnie pusci
mowie mu ze chyba mu sie sni i zeby na policje zadzownil
chodzil dookola auta i sprawdzał numery itp...
co bedzie mnie palant wyzyskiwał
niech dzwoni...
siedze w aucie i czekam...
nagle otwieraja sie drzwi
inny juz koles tez cygan mowi zebym jechala bo mam male dziecko i pyta sie mnie czy nie mam telefonu zeby on mogl sobie zadzwonic bo jakies wyniki maja z sanepidu odebrac czy co
no glupia beda ze mne robic, pewnie chcial mi ten tel ukraść
wreszcie odjechałam
doszłam do wniosku ze to chyba nawet nie byl ich samochod, tylko kase chcieli wydębić
co za ludzie!!!!
cisnienie i podniosli, ale sie usmialam pozniej![]()
jak byś go usłyszała (jego głos) to nie strach tylko śmiech bylby ci w głowie, zreszta to była 11 godz i mnóstwo ludzi, zwłaszcza ze to pod pup było, bo na kursy i na podpisy przychodzilija bym się pewnie wystraszyła
Toniś wyspany broi na całego chciłam iść z nim na spacer ale pietruszka pójdzie po obiedzie z nim tzn tak po drzemce koło 17 bo jest masakrycznie gorąco to sobie posiedzimy teraz w domku
ziemniaczki obrane mięsko na klopsiki się rozmraża i pół surówki nawet mam zrobione![]()
a co sie stałowiesz ja mam z cyganami kiepskie doświadczenia tzn nie ja osobiście ale mój tata koleżanka i jakos tak wolę ich unikac może dlatego.....
Tonik wpadł na to że darcie gazet to jest jednak to i na co dzieciakom wymyślne zabawki:-)
A i zapomnialam sie pochwalaic ze dzis bede miala plytki z fotkami ze slubu![]()
MAMA HELENKI o my gapy
wszystkiego najlepszego w dniu imieni zdrówka usmiechu zadowolenia z dnia codziennego
wszystkiego najlepszego dla ciebie i twojego mężowego w rocznicę ślubu morza miłości namiętności śmiechu i radości malinka z rodzinką![]()
Musze sie Wam pochwalic- wczoraj pól dnia uczyła kolezanke angielskiego na poprawke z matury ustnj- i własnie zadzwoniła że zdała na 70%!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
3 raz podchodziła i chciała zdac chociaz na minimum-30% a tu taka neispodzianka:-):-)
to morze korki płatne powinnas dawac?
dobra juz naprawde spadam
no w sumie myślalam- zawsze bym cos dorobiła-wczoraj mi też ta kolezanka wlasnei to proponowała i zastanawiam sie czy nei wystawic ogloszen:-):-):-)
witam :-) tęskniłam za Wami;-)
ja bym też włożyła mini ale nogi mam jak u świni![]()
MAMA HELENKI o my gapy
wszystkiego najlepszego w dniu imieni zdrówka usmiechu zadowolenia z dnia codziennego
wszystkiego najlepszego dla ciebie i twojego mężowego w rocznicę ślubu morza miłości namiętności śmiechu i radości malinka z rodzinką![]()
to morze korki płatne powinnas dawac?
dobra juz naprawde spadam
ja marze o porządnych garnkach,stole do kuchni,łózku.fotelach i stolik do pokoju,szafie,farbch do malowania mieszkania,a najlepiej własnym wiekszym mieszkaniu![]()
Dzis byłam na badaniach w snepidzie, zaparkowałam auto po drugiej stronie ulicy
z tyłu jakis koles lub kolesiowa tak blisko mnie zaparkowal ze nie moglam wyjechac
nagle wielkie poruszenie, stała grupka cyganów, jeden z nich stwierdzil ze to jego samochod
ok wysiadlam patrze i mowie mu niech pan zobaczy przeciez nic sie nie stalo nawet ryski nie ma
powiedzial dobra dobra i kazal mi wsiasc do auta wiec chcialam juz odjechac, otworzyl mi drzwi i mowi niech pani sobie zobaczy !!!
wysmialam go powiedzial ze dzwoni na policje wiec ja w smiech a niech sobie dzwoni
i czekam ...
niech dzwoni...
inny juz koles tez cygan mowi zebym jechala bo mam male dziecko i pyta sie mnie czy nie mam telefonu zeby on mogl sobie zadzwonic bo jakies wyniki maja z sanepidu odebrac czy co
wreszcie odjechałam
doszłam do wniosku ze to chyba nawet nie byl ich samochod, tylko kase chcieli wydębić
co za ludzie!!!!
mój tatus kiedyś był taksówkarzem i wiózł nocą 2 cygnów nie chcieli zapłacić za kurs a koniec końców chcieli tate wrzucić do rzekia co sie stało
co do zabawek zgadzam sie w stu procentach
siedze ja sobie na bb a czarek człapie po pokoju, siedze ja siedze, i tak se mysle ze cos za cicho tu jest, ja patrze a on dorwał patyczki do uszu i szama
zazylam na szczescie zadnej nie zjadl
gad mały od kad zaczal pełzac i wstawac to wszystko trzeba chowac![]()
no to nie źle. Mój szwagier miał taką sytuację że stuknoł tak przy cofaniu auto i tez nie było zadnego sladu a potem dostał wezwanie na policje mandat i koszty naprawy zekomo uszkodzonego auta. zadne odwołania niepomogłyDzis byłam na badaniach w snepidzie, zaparkowałam auto po drugiej stronie ulicy
i czekam ...
niech dzwoni...
wreszcie odjechałam
co za ludzie!!!!
ciekawa historia dobrze ze nie dalas sie i kasy nie udalo im sie wyludzicDzis byłam na badaniach w snepidzie, zaparkowałam auto po drugiej stronie ulicy
i czekam ...
niech dzwoni...
wreszcie odjechałam
co za ludzie!!!!
my juz zjadlysmy a na spacer tez pozniej sie wybieramy bo teraz goracoja bym się pewnie wystraszyła
Toniś wyspany broi na całego chciłam iść z nim na spacer ale pietruszka pójdzie po obiedzie z nim tzn tak po drzemce koło 17 bo jest masakrycznie gorąco to sobie posiedzimy teraz w domku
ziemniaczki obrane mięsko na klopsiki się rozmraża i pół surówki nawet mam zrobione![]()
heheheh gazeta tania a reklamy darmowewiesz ja mam z cyganami kiepskie doświadczenia tzn nie ja osobiście ale mój tata koleżanka i jakos tak wolę ich unikac może dlatego.....
Tonik wpadł na to że darcie gazet to jest jednak to i na co dzieciakom wymyślne zabawki:-)
mój tatus kiedyś był taksówkarzem i wiózł nocą 2 cygnów nie chcieli zapłacić za kurs a koniec końców chcieli tate wrzucić do rzeki
a moja koleżanka z technikum bujała się kiedys z cyganami no i z jednym zaszła w ciążę a że nie jest cyganką to ciężko jej było przywyknąć do ich stylu życia no i było bicie poniżanie gwałcenie a jak odeszła to koszmar musiała sie wyprowadzić do innego miasta a cygani to jak mafiz wszyscy za sobą stoją a kobiety mają za nic
MH toś się udała sama zapomniałas że świetujesz dziś
agnes ja ci sie tu bede smiała:-):-):-):-):-):-)no niestety nogi to moja słaba strona
od dziecka mam kompleksy grubych nóg:-
-
-(a tak mi sie kobiety w spudniczkach podobają ale ja nie noszę wcale a wcale nawet slub juz wam kiedyś pisałam w spodniach brałam:-)