reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzis byłam na badaniach w snepidzie, zaparkowałam auto po drugiej stronie ulicy :tak::tak::tak::tak:
z tyłu jakis koles lub kolesiowa tak blisko mnie zaparkowal ze nie moglam wyjechac :no::no::no:
probowalam cofnac i lecitko naprawde lecitenko musnelam auto to co za mna stało :no::no::no:
nagle wielkie poruszenie, stała grupka cyganów, jeden z nich stwierdzil ze to jego samochod :tak::tak::tak::tak:
ok wysiadlam patrze i mowie mu niech pan zobaczy przeciez nic sie nie stalo nawet ryski nie ma:no::no::no::no:
powiedzial dobra dobra i kazal mi wsiasc do auta wiec chcialam juz odjechac, otworzyl mi drzwi i mowi niech pani sobie zobaczy !!!
pokazal mi pekniety plastik ten na ktorym sie mocuje tablice rejestracyjne :tak::tak::tak:
i mówi mi ze to go bedzie stowe kosztowało najmniej i ze mam mu dac stowe :-D:-D:-D:-D:-D
wysmialam go powiedzial ze dzwoni na policje wiec ja w smiech a niech sobie dzwoni :-D:-D:-D:-D:-D
jeszcze jemu mandat wlepia za to ze bez powodu wzywa policje :tak::tak::tak::tak:
i czekam ...
nagle otwiera drziw i mowi mi ze za 50 zl mnie pusci :-D:-D:-D:-D
mowie mu ze chyba mu sie sni i zeby na policje zadzownil
chodzil dookola auta i sprawdzał numery itp...
co bedzie mnie palant wyzyskiwał :tak::tak::tak::tak:
niech dzwoni...
siedze w aucie i czekam...
nagle otwieraja sie drzwi
inny juz koles tez cygan mowi zebym jechala bo mam male dziecko i pyta sie mnie czy nie mam telefonu zeby on mogl sobie zadzwonic bo jakies wyniki maja z sanepidu odebrac czy co
no glupia beda ze mne robic, pewnie chcial mi ten tel ukraść :tak::tak::tak::tak::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wreszcie odjechałam
doszłam do wniosku ze to chyba nawet nie byl ich samochod, tylko kase chcieli wydębić :tak::tak::tak::tak::tak:
co za ludzie!!!!
cisnienie i podniosli, ale sie usmialam pozniej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja bym się pewnie wystraszyła:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Toniś wyspany broi na całego chciłam iść z nim na spacer ale pietruszka pójdzie po obiedzie z nim tzn tak po drzemce koło 17 bo jest masakrycznie gorąco to sobie posiedzimy teraz w domku:tak:
ziemniaczki obrane mięsko na klopsiki się rozmraża i pół surówki nawet mam zrobione:rofl2:

Toniś wyspany broi na całego chciłam iść z nim na spacer ale pietruszka pójdzie po obiedzie z nim tzn tak po drzemce koło 17 bo jest masakrycznie gorąco to sobie posiedzimy teraz w domku:tak:
ziemniaczki obrane mięsko na klopsiki się rozmraża i pół surówki nawet mam zrobione:rofl2:
jak byś go usłyszała (jego głos) to nie strach tylko śmiech bylby ci w głowie, zreszta to była 11 godz i mnóstwo ludzi, zwłaszcza ze to pod pup było, bo na kursy i na podpisy przychodzili :tak::tak::tak::tak:
nie bałam sie bo od razu mi adrenaline podniósł i mialam ochote go rozszarpać, nie ważne jakich był gabarytów :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D

wiesz ja mam z cyganami kiepskie doświadczenia tzn nie ja osobiście ale mój tata koleżanka i jakos tak wolę ich unikac może dlatego.....
Tonik wpadł na to że darcie gazet to jest jednak to i na co dzieciakom wymyślne zabawki:-)

wiesz ja mam z cyganami kiepskie doświadczenia tzn nie ja osobiście ale mój tata koleżanka i jakos tak wolę ich unikac może dlatego.....
Tonik wpadł na to że darcie gazet to jest jednak to i na co dzieciakom wymyślne zabawki:-)
a co sie stało:confused::confused::confused::confused:
co do zabawek zgadzam sie w stu procentach :tak::tak::tak::tak::tak:
siedze ja sobie na bb a czarek człapie po pokoju, siedze ja siedze, i tak se mysle ze cos za cicho tu jest, ja patrze a on dorwał patyczki do uszu i szama :-D:-D:-D:-D
zazylam na szczescie zadnej nie zjadl :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
gad mały od kad zaczal pełzac i wstawac to wszystko trzeba chowac :szok::szok::szok::szok::szok:

A i zapomnialam sie pochwalaic ze dzis bede miala plytki z fotkami ze slubu:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

no to ja myslę ze nas zasypiesz tymi fotkami :tak::tak::tak: czekamy :-)

MAMA HELENKI o my gapy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wszystkiego najlepszego w dniu imieni zdrówka usmiechu zadowolenia z dnia codziennego:happy2::happy2:
wszystkiego najlepszego dla ciebie i twojego mężowego w rocznicę ślubu morza miłości namiętności śmiechu i radości malinka z rodzinką:happy2:

STO LAT STO LAT :-):-):-):-) DUŻO MIŁOŚCI I SZCZĘŚCIA

Musze sie Wam pochwalic- wczoraj pól dnia uczyła kolezanke angielskiego na poprawke z matury ustnj- i własnie zadzwoniła że zdała na 70%!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
3 raz podchodziła i chciała zdac chociaz na minimum-30% a tu taka neispodzianka:-):-)

no i super:tak::tak::tak:

to morze korki płatne powinnas dawac?
dobra juz naprawde spadam

dobry pomysł,tez o tym pomyslałąm,dorobisz sobie :tak::tak::tak:

no w sumie myślalam- zawsze bym cos dorobiła-wczoraj mi też ta kolezanka wlasnei to proponowała i zastanawiam sie czy nei wystawic ogloszen:-):-):-)

nie masz co się zastanawiać tylko dawaj ogłoszenia,dodatkowa kaska zawsze sie przyda :tak::tak::tak::tak:

witam :-) tęskniłam za Wami :-D;-)

my za toba też.a gdzie sie podziewałaś?:baffled:

ja bym też włożyła mini ale nogi mam jak u świni:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmalinka ale Ci się zrymowało :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
juz się nie będę smiac przepraszam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

MAMA HELENKI o my gapy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wszystkiego najlepszego w dniu imieni zdrówka usmiechu zadowolenia z dnia codziennego:happy2::happy2:
wszystkiego najlepszego dla ciebie i twojego mężowego w rocznicę ślubu morza miłości namiętności śmiechu i radości malinka z rodzinką:happy2:

Dzięki:tak::tak::tak: A już myślałam, że o mnie nie pamiętacie :-(

Dziękuję wszystkim mamuśkom :-D:-D:-D

A apropo składania życzeń zaglądam na telefon, tak koło 8 rano patrze a tam 5 połączeń nieodebranych. A miałam dźwięki wyłączone. Myślałam że coś się stało, że ludziska tak do mnie wydzwaniają - kompletnie zapomniałam, że mam imieniny :-D:-D:-D

to morze korki płatne powinnas dawac?
dobra juz naprawde spadam

Dobry pomysł :tak:

ja marze o porządnych garnkach,stole do kuchni,łózku.fotelach i stolik do pokoju,szafie,farbch do malowania mieszkania,a najlepiej własnym wiekszym mieszkaniu:rofl2:

To witam w klubie, wprawdzie stół do kuchni ostatnio nabyłam, ale najbardziej to mi sie szafa przyda, bo na ta co mam to sie juz patrzeć nie mogę :baffled:

Dzis byłam na badaniach w snepidzie, zaparkowałam auto po drugiej stronie ulicy :tak::tak::tak::tak:
z tyłu jakis koles lub kolesiowa tak blisko mnie zaparkowal ze nie moglam wyjechac :no::no::no:
probowalam cofnac i lecitko naprawde lecitenko musnelam auto to co za mna stało :no::no::no:
nagle wielkie poruszenie, stała grupka cyganów, jeden z nich stwierdzil ze to jego samochod :tak::tak::tak::tak:
ok wysiadlam patrze i mowie mu niech pan zobaczy przeciez nic sie nie stalo nawet ryski nie ma:no::no::no::no:
powiedzial dobra dobra i kazal mi wsiasc do auta wiec chcialam juz odjechac, otworzyl mi drzwi i mowi niech pani sobie zobaczy !!!
pokazal mi pekniety plastik ten na ktorym sie mocuje tablice rejestracyjne :tak::tak::tak:
i mówi mi ze to go bedzie stowe kosztowało najmniej i ze mam mu dac stowe :-D:-D:-D:-D:-D
wysmialam go powiedzial ze dzwoni na policje wiec ja w smiech a niech sobie dzwoni :-D:-D:-D:-D:-D
jeszcze jemu mandat wlepia za to ze bez powodu wzywa policje :tak::tak::tak::tak:
i czekam ...
niech dzwoni...
inny juz koles tez cygan mowi zebym jechala bo mam male dziecko i pyta sie mnie czy nie mam telefonu zeby on mogl sobie zadzwonic bo jakies wyniki maja z sanepidu odebrac czy co
no glupia beda ze mne robic, pewnie chcial mi ten tel ukraść :tak::tak::tak::tak::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wreszcie odjechałam
doszłam do wniosku ze to chyba nawet nie byl ich samochod, tylko kase chcieli wydębić :tak::tak::tak::tak::tak:
co za ludzie!!!!
cisnienie i podniosli, ale sie usmialam pozniej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No to nieźle :szok: A taki plastik to dają za darmo w każdym firmowym warsztacie :tak:

Wróciłyśmy z parku, myślałam, że nie dojdę :baffled: Ale zato Helenka śpi :tak:

a co sie stało:confused::confused::confused::confused:
co do zabawek zgadzam sie w stu procentach :tak::tak::tak::tak::tak:
siedze ja sobie na bb a czarek człapie po pokoju, siedze ja siedze, i tak se mysle ze cos za cicho tu jest, ja patrze a on dorwał patyczki do uszu i szama :-D:-D:-D:-D
zazylam na szczescie zadnej nie zjadl :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
gad mały od kad zaczal pełzac i wstawac to wszystko trzeba chowac :szok::szok::szok::szok::szok:
mój tatus kiedyś był taksówkarzem i wiózł nocą 2 cygnów nie chcieli zapłacić za kurs a koniec końców chcieli tate wrzucić do rzeki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a moja koleżanka z technikum bujała się kiedys z cyganami no i z jednym zaszła w ciążę a że nie jest cyganką to ciężko jej było przywyknąć do ich stylu życia no i było bicie poniżanie gwałcenie a jak odeszła to koszmar musiała sie wyprowadzić do innego miasta a cygani to jak mafiz wszyscy za sobą stoją a kobiety mają za nic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
MH toś się udała sama zapomniałas że świetujesz dziś:-D:-D:-D:-D:-D
agnes ja ci sie tu bede smiała:wściekła/y::-):-):-):-):-):-)no niestety nogi to moja słaba strona:-pod dziecka mam kompleksy grubych nóg:-:)-:)-(a tak mi sie kobiety w spudniczkach podobają ale ja nie noszę wcale a wcale nawet slub juz wam kiedyś pisałam w spodniach brałam:-)

i czekam ...
niech dzwoni...
wreszcie odjechałam
co za ludzie!!!!
no to nie źle. Mój szwagier miał taką sytuację że stuknoł tak przy cofaniu auto i tez nie było zadnego sladu a potem dostał wezwanie na policje mandat i koszty naprawy zekomo uszkodzonego auta. zadne odwołania niepomogły

reklama
i czekam ...
niech dzwoni...
wreszcie odjechałam
co za ludzie!!!!
ciekawa historia dobrze ze nie dalas sie i kasy nie udalo im sie wyludzic:tak:
my juz zjadlysmy a na spacer tez pozniej sie wybieramy bo teraz goraco:rofl2:
heheheh gazeta tania a reklamy darmowe:-D
mój tatus kiedyś był taksówkarzem i wiózł nocą 2 cygnów nie chcieli zapłacić za kurs a koniec końców chcieli tate wrzucić do rzeki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a moja koleżanka z technikum bujała się kiedys z cyganami no i z jednym zaszła w ciążę a że nie jest cyganką to ciężko jej było przywyknąć do ich stylu życia no i było bicie poniżanie gwałcenie a jak odeszła to koszmar musiała sie wyprowadzić do innego miasta a cygani to jak mafiz wszyscy za sobą stoją a kobiety mają za nic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
MH toś się udała sama zapomniałas że świetujesz dziś:-D:-D:-D:-D:-D
agnes ja ci sie tu bede smiała:wściekła/y::-):-):-):-):-):-)no niestety nogi to moja słaba strona:-pod dziecka mam kompleksy grubych nóg:-:)-:)-(a tak mi sie kobiety w spudniczkach podobają ale ja nie noszę wcale a wcale nawet slub juz wam kiedyś pisałam w spodniach brałam:-)

upsss no to tato mial stracha ja to bym chyba wszystkich cyganow wysiedlila
Z Niemiec to turasow bym wygnala :crazy:

MY wrocilysmy z Rybnika Lali zalapala sie na loda :)
Zjadlysmy golabki a wieczorem zrobie miesko i ziemniaczki:happy:
o 18 brat wraca z pracy wiec bedzie mial gotowy obiadek
Laura smiga w majteczkach i sie samam ze soba goni:-D:-D:-D

Do góry