reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
toniś zjadł pulpecika z ziemniaczkami ja czekam na pietruszkę z obiadkiem to zjemy razem:tak:my mamy surówkę z pekinki a toniś miał tartą marcheweczkę:tak:
zrobiłam porządek w julki pudełku z gumkmi spinkami i tym podobnymi ma takie plastikowe pudełko z 3 szufladkami masa gumek spinek a jak mam ją czesać too szlag mnie trafia bo to rozciągnięta to połamanaa i zrobiłam błysk trochę pustawo się zrobiło ale przynajmniej wszystko dobre:tak:
miałam jeszcze prasować ale to sobie zostawiłam na jutro:rofl2:

dzieki:-) dwa dałam sobie do obserwowanych0szczerze to tylko coneco mi sie podobają:-p:-p bten graco nowy za 369 fajnie tylko nie ma gondoli- spacerówke ma tylko z "funkcją gondoli":-( no ale czego chciec za ta cene:-D:-D:-D
Ja miałam Graco i sobie chwaliłam.
Kuba urodził się w grudniu a już od kwietnia był w spacerówce.
Jak pozakładasz wszystkie ochraniacze to robi się normalny głeboki wózek.
Na początek nosidełko super spełnia funkcję gondoli i naprawdę niczego więcej nie potrzeba.
Ja miałam takie nosidełko,że po wyjęciu usztywniacza i odpięciu budki robił się śpiworek i korzystałam z tego dobrodziejstwa do Kubusiowych 3 lat.:tak::-D:-D

MAMA HELENKI o my gapy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wszystkiego najlepszego w dniu imieni zdrówka usmiechu zadowolenia z dnia codziennego:happy2::happy2:
wszystkiego najlepszego dla ciebie i twojego mężowego w rocznicę ślubu morza miłości namiętności śmiechu i radości malinka z rodzinką:happy2:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO,NAJSŁODSZEGO I DO ŻYCIA POTRZEBNEGO :-D:-D:-D:-):-):-);-)

Witam się wtorkowo.
Lekarze zaliczeni (oj ciężko było) Kubuś znów dziś pokazał co potrafi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Pismo do Burmistrza złożone
Jeszcze na 17 Kuba ma Integrację Sensoryczną i koniec batalii po specjalistach.

Poczytałam po łebkach ,bo czasu brak.
Kiedy ja Was nadrobię:confused::confused::szok::szok::szok:

Malinka co masz zrobic jutro zrob pojutrze bedziesz miala 2 dni wolnego:-D:-D:-D

AS no to fajnie ze wszystko powoli dochodzi do konca a nalatac sie musisz oj i to jeszcze ile:szok:

Lali juz biega na golaska

Dzis byłam na badaniach w snepidzie, zaparkowałam auto po drugiej stronie ulicy :tak::tak::tak::tak:
z tyłu jakis koles lub kolesiowa tak blisko mnie zaparkowal ze nie moglam wyjechac :no::no::no:
probowalam cofnac i lecitko naprawde lecitenko musnelam auto to co za mna stało :no::no::no:
nagle wielkie poruszenie, stała grupka cyganów, jeden z nich stwierdzil ze to jego samochod :tak::tak::tak::tak:
ok wysiadlam patrze i mowie mu niech pan zobaczy przeciez nic sie nie stalo nawet ryski nie ma:no::no::no::no:
powiedzial dobra dobra i kazal mi wsiasc do auta wiec chcialam juz odjechac, otworzyl mi drzwi i mowi niech pani sobie zobaczy !!!
pokazal mi pekniety plastik ten na ktorym sie mocuje tablice rejestracyjne :tak::tak::tak:
i mówi mi ze to go bedzie stowe kosztowało najmniej i ze mam mu dac stowe :-D:-D:-D:-D:-D
wysmialam go powiedzial ze dzwoni na policje wiec ja w smiech a niech sobie dzwoni :-D:-D:-D:-D:-D
jeszcze jemu mandat wlepia za to ze bez powodu wzywa policje :tak::tak::tak::tak:
i czekam ...
nagle otwiera drziw i mowi mi ze za 50 zl mnie pusci :-D:-D:-D:-D
mowie mu ze chyba mu sie sni i zeby na policje zadzownil
chodzil dookola auta i sprawdzał numery itp...
co bedzie mnie palant wyzyskiwał :tak::tak::tak::tak:
niech dzwoni...
siedze w aucie i czekam...
nagle otwieraja sie drzwi
inny juz koles tez cygan mowi zebym jechala bo mam male dziecko i pyta sie mnie czy nie mam telefonu zeby on mogl sobie zadzwonic bo jakies wyniki maja z sanepidu odebrac czy co
no glupia beda ze mne robic, pewnie chcial mi ten tel ukraść :tak::tak::tak::tak::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wreszcie odjechałam
doszłam do wniosku ze to chyba nawet nie byl ich samochod, tylko kase chcieli wydębić :tak::tak::tak::tak::tak:
co za ludzie!!!!
cisnienie i podniosli, ale sie usmialam pozniej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No to ładnie ale tacy niestety sa cygani ja kiedys z cyganem chodziłam ale to takie chodzenie nawet chodzeniem nazwac nie można nawet sie nie całowałam z nim ale to i lepiej.Ale dobrze ze nie uległas i nie zapłaciłas im
wiesz ja mam z cyganami kiepskie doświadczenia tzn nie ja osobiście ale mój tata koleżanka i jakos tak wolę ich unikac może dlatego.....
Tonik wpadł na to że darcie gazet to jest jednak to i na co dzieciakom wymyślne zabawki:-)
Martynka też darła gazety a kamilek jakos nie on to tylko wszystko psuje :wściekła/y::tak:
mój tatus kiedyś był taksówkarzem i wiózł nocą 2 cygnów nie chcieli zapłacić za kurs a koniec końców chcieli tate wrzucić do rzeki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a moja koleżanka z technikum bujała się kiedys z cyganami no i z jednym zaszła w ciążę a że nie jest cyganką to ciężko jej było przywyknąć do ich stylu życia no i było bicie poniżanie gwałcenie a jak odeszła to koszmar musiała sie wyprowadzić do innego miasta a cygani to jak mafiz wszyscy za sobą stoją a kobiety mają za nic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
MH toś się udała sama zapomniałas że świetujesz dziś:-D:-D:-D:-D:-D
agnes ja ci sie tu bede smiała:wściekła/y::-):-):-):-):-):-)no niestety nogi to moja słaba strona:-pod dziecka mam kompleksy grubych nóg:-:)-:)-(a tak mi sie kobiety w spudniczkach podobają ale ja nie noszę wcale a wcale nawet slub juz wam kiedyś pisałam w spodniach brałam:-)
No to Malinka twój tata musiał miec stracha zresztą nie ma sie czego dziwic.A co do koleżanki jestem w szoku:szok::szok:
toniś zjadł pulpecika z ziemniaczkami ja czekam na pietruszkę z obiadkiem to zjemy razem:tak:my mamy surówkę z pekinki a toniś miał tartą marcheweczkę:tak:
zrobiłam porządek w julki pudełku z gumkmi spinkami i tym podobnymi ma takie plastikowe pudełko z 3 szufladkami masa gumek spinek a jak mam ją czesać too szlag mnie trafia bo to rozciągnięta to połamanaa i zrobiłam błysk trochę pustawo się zrobiło ale przynajmniej wszystko dobre:tak:
miałam jeszcze prasować ale to sobie zostawiłam na jutro:rofl2:
No to Antocha miał pyszny obiadek.Moja Martynka miała dużo spinek i gumek a zawsze jak są potrzebne to ani jednej nie ma:crazy:
Malinka co masz zrobic jutro zrob pojutrze bedziesz miala 2 dni wolnego:-D:-D:-D

AS no to fajnie ze wszystko powoli dochodzi do konca a nalatac sie musisz oj i to jeszcze ile:szok:

Lali juz biega na golaska
No bo nie ma to jak na golasa.
No i jestem kawusie sobie pije do południa sprzątałam później obierałam aronie a na koncu kosiłam teraz mam troche luzu ale te dwa bobasy zaraz mi dom rozniosą.
A czy jest tu kto???????????

[QUOTE=malinka1;4082703]toni padł mi z łyżeczką serka w buzi zasnoł w krzesełku jak go karrmiłam:-):-):-):-)
właśnie wybierając wózek trzeba wziąść pod uwagę teren po jakim będziemy jeździły ja n bexy:-) nie sprzedałam mimo że teraz używamy tego lekkiego bo wiem że na jesienne pluchy i zimowe śniegi moja bexa jest:-) niezastąpiona duże koła pompowane szerkie siedzisko duża budka ciepły ochraniacz z polarkiem w środku więc jest ok mimo ze ciężki ale zostawiać go będe na dole a ten lekki jest swietny teraz na zakupy spacerek kiedy jest tak cieplutko:tak:[/QUOTE]
Oj bidulek ale musiał słodko wyglądać
A teraz się witam. Piję właśnie kawusię i myślę co ja mam robić. Wczoraj wieczorem bolał mnie strasznie brzuch i myślałam że dostane @ ale nie. Byłam wczoraj z Sewerynem na urodzinach u jego kolegi sąsiada. Dostał zaproszenie jakoś 15:30 na 17:00. Więc pędem do miasta po jakiś prezent. Ale było fajnie pobawił się z dziećmi a w grudniu mnie czeka
No to ście sie fajnie bawili. a @ moze nie przyjdzie.
A i zapomnialam sie pochwalaic ze dzis bede miala plytki z fotkami ze slubu:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Czekamy na foteczki
MAMA HELENKI o my gapy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wszystkiego najlepszego w dniu imieni zdrówka usmiechu zadowolenia z dnia codziennego:happy2::happy2:
wszystkiego najlepszego dla ciebie i twojego mężowego w rocznicę ślubu morza miłości namiętności śmiechu i radości malinka z rodzinką:happy2:
DOŁĄCZAM SIE DO ŻYCZEN
Musze sie Wam pochwalic- wczoraj pól dnia uczyła kolezanke angielskiego na poprawke z matury ustnj- i własnie zadzwoniła że zdała na 70%!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
3 raz podchodziła i chciała zdac chociaz na minimum-30% a tu taka neispodzianka:-):-)
No nie dziwic sie miała dobrą nauczycielke:tak:
ja marze o porządnych garnkach,stole do kuchni,łózku.fotelach i stolik do pokoju,szafie,farbch do malowania mieszkania,a najlepiej własnym wiekszym mieszkaniu:rofl2:
To sporo tych marzeń
:rofl2::rofl2::rofl2:

ja zrobiłam liste tylko przyziemnych rzeczy "małych" bo o stole to nie mówie i o kuchni,której wogóle nie mam:-D:-D:-D:-D:-D

ale przynajmniej wlasne mieszkanko mamy:tak::tak:
Jeszcze sie dorobicie kuchni ważne ze macie własne mieszkanko
no w sumie myślalam- zawsze bym cos dorobiła-wczoraj mi też ta kolezanka wlasnei to proponowała i zastanawiam sie czy nei wystawic ogloszen:-):-):-)
No pewnie to zawsze jakis dodatkowy grosz
witam :-) tęskniłam za Wami :-D;-)
Pewnie że teskniłysmy.

Witam cioteczki:-)
Dzisiaj prawie caly dzien bylismy na dworku:tak:Do 16 mielismy opalanko i basen pozniej obiad ,spacer,zakupy i podworko:tak:
Dopiero niedawno wrocilismy do domku.Mlodzi juz umyci i zaraz bede kladla dziewczynki

ja marze o porządnych garnkach,stole do kuchni,łózku.fotelach i stolik do pokoju,szafie,farbch do malowania mieszkania,a najlepiej własnym wiekszym mieszkaniu:rofl2:
No to nic tylko zycze zeby marzenia sie spelniły:tak::tak::tak:

no w sumie myślalam- zawsze bym cos dorobiła-wczoraj mi też ta kolezanka wlasnei to proponowała i zastanawiam sie czy nei wystawic ogloszen:-):-):-)
Jak jestes taka dobra to jasne ze dawaj:tak::tak::tak:Zawsze bedzie jakas kaska:-):tak:

witam :-) tęskniłam za Wami :-D;-)
My za Toba tez tesknilysmy

Dzis byłam na badaniach w snepidzie, zaparkowałam auto po drugiej stronie ulicy :tak::tak::tak::tak:
z tyłu jakis koles lub kolesiowa tak blisko mnie zaparkowal ze nie moglam wyjechac :no::no::no:
probowalam cofnac i lecitko naprawde lecitenko musnelam auto to co za mna stało :no::no::no:
nagle wielkie poruszenie, stała grupka cyganów, jeden z nich stwierdzil ze to jego samochod :tak::tak::tak::tak:
ok wysiadlam patrze i mowie mu niech pan zobaczy przeciez nic sie nie stalo nawet ryski nie ma:no::no::no::no:
powiedzial dobra dobra i kazal mi wsiasc do auta wiec chcialam juz odjechac, otworzyl mi drzwi i mowi niech pani sobie zobaczy !!!
pokazal mi pekniety plastik ten na ktorym sie mocuje tablice rejestracyjne :tak::tak::tak:
i mówi mi ze to go bedzie stowe kosztowało najmniej i ze mam mu dac stowe :-D:-D:-D:-D:-D
wysmialam go powiedzial ze dzwoni na policje wiec ja w smiech a niech sobie dzwoni :-D:-D:-D:-D:-D
jeszcze jemu mandat wlepia za to ze bez powodu wzywa policje :tak::tak::tak::tak:
i czekam ...
nagle otwiera drziw i mowi mi ze za 50 zl mnie pusci :-D:-D:-D:-D
mowie mu ze chyba mu sie sni i zeby na policje zadzownil
chodzil dookola auta i sprawdzał numery itp...
co bedzie mnie palant wyzyskiwał :tak::tak::tak::tak:
niech dzwoni...
siedze w aucie i czekam...
nagle otwieraja sie drzwi
inny juz koles tez cygan mowi zebym jechala bo mam male dziecko i pyta sie mnie czy nie mam telefonu zeby on mogl sobie zadzwonic bo jakies wyniki maja z sanepidu odebrac czy co
no glupia beda ze mne robic, pewnie chcial mi ten tel ukraść :tak::tak::tak::tak::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wreszcie odjechałam
doszłam do wniosku ze to chyba nawet nie byl ich samochod, tylko kase chcieli wydębić :tak::tak::tak::tak::tak:
co za ludzie!!!!
cisnienie i podniosli, ale sie usmialam pozniej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Oj to niezle mialas:szok:Ja cyganow nie nawidze:no:Nie zebym byla rasistka ale to sa tacy ludzie ktorych nie da sie lubic:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Tam gdzie mieszkalam wczesniej mialam sasiadow cyganow wiec wiem co mowie

Dziewczyny co tu tak pusto :szok::szok::szok:

Wpadłam postawić wam soczek imieninowy, matka karmiąca jestem więc tylko soczek :-p

Dobrej nocki :tak:
Ale apetyczny:tak:Dziekuje i zycze dobraj nocki

reklama
ja tu się nastawiłam na nadrabianie a tu takie pustki:szok::szok::szok:
po południu pietruszka pzyszedł z pacy zjedliśmy obiadek wypiliśmy kawulca Toniek spał dzieciaki u dziadka ja z @ więc nawet nic zadziałać t:szok:o się położyłam z książką pietucha obok i zaliczyliśmy drzemkę tzn ja sie zerwałam o 17.25 do pracy na 18 a chłopaki o 18 więc Toniś spał od 15 do 18:szok:ale o 22 padł oby na całą noc:tak::tak::tak:
ja też zaraz mykam pod prysznic i łóżeczko z książką do poduchy a mam "anne karenine" czytałam już z 5 razy ale lubię wracać do starych fajnych książek:tak:
dobrej nocy babencje:happy::happy2:
aaa MH dziękuję za pyszny soczek:-Dale wiesz ja matka nie karmiąca jestem:-p:rofl2:

Do góry