reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam dawno Cię nie było

Julka jest po prostu szczera.
Kota nie ma to myszy harcują :-D:-D:-D:-D

witaj anabubka.
Gratulacje dla Weroniki

super są te Twoje dzieci :-D:-D:-D:-D

Ja mam dziś doła jakiegoś.
Od 9 trwa zebranie dyrektorów u Burmistrza,więc ważą się losy Kubusiowej klasy i wiadomo nerwy mną szargają.
Jak by mało tego było to wczoraj miałam gości.Była koleżanka z 2 dzieci i ten mały troszkę Kubusiowi przeszkadzał.
Kubuś się denerwował i efekt taki ,że rano mokre łóżko.
To już kolejna taka wpadka Kubusia ostatnimi czasy.
Niestety doszłam do wniosku,że on tak reaguje na stres i nowe sytuacje.
W dzień piszczy i skacze po łózkach by się rozładować a w nocy się moczy.
Kurcze nie wyobrażam sobie co to będzie jak on pójdzie do szkoły.
Tam wszystko dla Niego będzie nowe :szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jestem przerażona po prostu i już się boję.
Dziewczyny ja wymiękam,siły mnie opuszczają.
Chce mi się ryczeć.
Mam dość:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
To się pożaliłam ,idę poprasować ,albo poleżeć nic mi się nie chce :no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
To sobie popłacz Będzie dobrze

Idę coś porobić

reklama
ANKA
Fotki sa rewelacyjne:tak::tak::tak:Wygladałas jak ksiezniczka:-):tak:A Laura cudna jak zawsze:-):tak::tak::tak:
No i pozy z mezusiem sa zajebistyczne poprostu

reklama
Witam sie i ja nadrobiłam już jeszcze na bok skoczyc musze pije sobie kawusie a dzieci sie bawią ale pasowało by ruszyc 4 litery .ALE MIAŁAM DZISIAJ ZBOCZONY SEN :tak::szok::szok:szkoda gadac bo mozna sie usmiac.
ANABUBA i co z tym lotkiem wygrałas co:??????
AGNES a jak oko Oliwki lepiej juz.

trafilas 3 na 10liczb,tylko wiec dupa z wygranej.....

Cześ kobitki,

Podpisuję tylko listę bo czuję , że mi zaraz głowę rozsadzi :no::wściekła/y:

Któraś wie ile paracetamolu można połknąć jak się karmi piersią??:-(

hej.skoro w ciazy mozna brac 2 na dobe to przy karmieniu tez tyle,no mysle ze 3 na dobe tez nie zaszkodza malej

Oj Agunia ty wszystko zauważysz:-D:-Dno pisze na wątku bobaskowe mamy zapisałam sie tam niedawno ale tak jak każda dziewczyna jaes przynajmniej w dwóch grupach

no ladnei
zdradzasz nas na podobnym watku.......

u nas wczoraj gył geodeta bo musimy spadek podzielić, tzn dom i działkę i jestem mega wnerwiona bo nie możemy sobie tego podzielić tak jak chcemy bo przepisy mówią inaczej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jakieś 4 metry od okien teściowej muszą zostać dopisane do spadku teściowej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a to oznacza, że granica jest przy naszych schodach a droga którą teraz robimy (już zaczelismy) jest nie na naszej częsci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nie bardzo można dom podzielić bo nie ma pod samym dachem ściany, jest zostawiona wolna przestrzeń nad trzema mieszkaniami:no::no:jakaś masakra, a miało być tak pięknie

Agunia rozumiem Cie,mimo ze mialam troche inne problemy z budowa ale wiem co to znaczy ciaganie z budowa.wspolczuje,.a tesciowa sie nie moze zrzec tych 4 metrow dla was?

Weronika wlasnie zaliczyla dzis 2 wpadke:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
pierwsza na podloge,teraz na dywan:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mam nadzieje ze w koncu zakuma ze majtki to nie pileucha

Do góry