reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Odemnie też :tak::tak::tak:

Głowa boli nie coraz bardziej :wściekła/y: Anice pobrali wymaz z oka, za tydzień idziemy znowu :no:
A ja wczoraj byłam u gina na usg, nic miłego mi nie powiedział :no:

Ale mam dzisiaj humor :-(

a dlaczego Anice robili wymaz z oka?bo chyba cos przegapiłam :baffled:

i co Ci takiego gin powiedział?????????:sorry2:

mojemu sie zachcialo gotowanego golonka- nigdy nie robiłam- robi któras z Was to? bo ja nie wiem jak mam zrobic zeby było dobre:-(

ja nie mam pojęcia bo nienawidzę golonki i robic nigdy nie będę :no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale jestem zadowolona bo przed chwilka sprzedałam kozaczki bartka na zimę z zeszłego roku po Oliwce.super,ciesze się :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
hej dopiero teraz - jakos za duszno i nic sie nie hce...
jeszcze mlody mi niespodzianke zrobil pozedl na nocnik zrobic kupe i jak zrobil to wstal i o wszystko powycieral tylek :baffled::szok:
masakra.... i o nowa posciel ktora dopiero co byla prana - musialam znow robic pranie :dry:
jakas dzisiaj nerwowa jestem ze uff :angry:

a wiecie moze ile dwulatek przy wzroscie 92cm powinien mniej więcej wazyć??????????

DZIEWCZYNKA 92 cm 2 latka
92 cm to 75 centyl wg siatki
wg siatki 12,5-13 kg to 50 centyl
ok.14 kg to 75 centyl
proszę bardzo.:tak::-D:-D

Ale lekarka Tobei nie powiedziala:confused:
Sprawdz sobie na siotce centylowej
Zobacz na ktorym centylu jest wzrost dla dziewczynek na 2 latka i potem ten centyl sprawdz na wage dla dziewczynek na 2 latka
no widzisz Agnes,Dowikla Ci wszystko napisała prostym językiem.:tak::-):-);-)

Toniś padł obiadek się robi prysznic zaliczyłam o ile milej mija dzień jak gangreniak nie wyje non top:-D:-D:-D:-D:-D
muszę zrobić jeszcze segregacje moich i pietruszki ubrań ale to po niedzieli bo dziś mi się już nie chce a w weekend cały pracuję:cool2:

Dziewczyna zauważyłam u siebie pewną zależność.
Jak jem drożdżówki i pączki to tyję średnio 1 km tak w 1,5 do 2 tygodni
Jak przestaję je jeść to spada ze mnie waga 1,5 kg w kilka dni...:szok::szok:
:-D:-D:-D:-D
Sprawdzałam już 3 krotnie.:-D:-D:-D:-D

Toniś padł obiadek się robi prysznic zaliczyłam o ile milej mija dzień jak gangreniak nie wyje non top:-D:-D:-D:-D:-D
muszę zrobić jeszcze segregacje moich i pietruszki ubrań ale to po niedzieli bo dziś mi się już nie chce a w weekend cały pracuję:cool2:
My wlasnie skonczylismy obiadek:tak::tak::tak:Naczynka juz pozmywalam:-)
Mlode sie nie wyspaly i caly czas albo marudza i cos wymyslaja albo mi wyja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no:
A jedziemy zaraz do mojego chrzesniaczka i na zakupy
Dziewczyna zauważyłam u siebie pewną zależność.
Jak jem drożdżówki i pączki to tyję średnio 1 km tak w 1,5 do 2 tygodni
Jak przestaję je jeść to spada ze mnie waga 1,5 kg w kilka dni...:szok::szok:
:-D:-D:-D:-D
Sprawdzałam już 3 krotnie.:-D:-D:-D:-D
Ale jestes spostrzegawcza:tak::tak::tak:
A jak dlugo nie jesz paczkow i drozdzowek to tez chudniejsz:confused:czy tylko jak najpierw sie nimi naopychasz

DZIEWCZYNKA 92 cm 2 latka
92 cm to 75 centyl wg siatki
wg siatki 12,5-13 kg to 50 centyl
ok.14 kg to 75 centyl
proszę bardzo.:tak::-D:-D

no widzisz Agnes,Dowikla Ci wszystko napisała prostym językiem.:tak::-):-);-)
Mi wyszlo ze to jest 97 jak patrzylam na dziewczynki:tak::tak::tak:
I wtedy moze wazyc tak do 16 kg:tak::tak::tak:

A ile wazy Oliwka:confused:Napewno mniej:-p

reklama
Wróciłaaaaam!!!Wybaczcie,ale nadrobienie 52 stron to z cudem graniczy:sorry2:;-):tak:.Tylko Malinkę poprosze o małe;-) streszczenie.
U Zuzkus było super,a nawet rewelacyjnie,nigdy tyle piffska się nie opiłam i nazwiedzałam.Relację zdam w sobotę a fotki jeszcze nie zgrane:sorry2:,bo wczoraj dostępu nie miałam:no:,chłopaki zasiedli:angry: :angry::wściekła/y::wściekła/y:.Dzisiaj w pracy i w poniedziałek też i we wtorek to nawet na 7-mą będę miała -dobrze,że M brumka zostawia,bo nie wyrobiłabym.W niedzielę na Lublin a w sobotę na Śląsk jedziemy na te chrzciny:cool2:.Wieczorkiem jak się pośpią to będę i obiecane % postawię:-p;-):tak::-D.

Do góry