Rzuce,rzuce tylko jeszcze nie wiem kiedyrzuć to plenie kochana
;-);-);-);-)

Ale jestem dzisiaj zmeczona i nie wyobrazam sobie tego wstania jutro rano

A i tak wczesniej dzisiaj nie usne i tak

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rzuce,rzuce tylko jeszcze nie wiem kiedyrzuć to plenie kochana
;-);-);-);-)
Witam
Jestem mama 11 miesiecznej dziewczynki. Nie pracuje, nie chodze do szkoly. Zajmuje sie domem i wychowuje coreczkeTen watek jest chyba dla mnie
Jak u Was to wyglada? Nie korci Was zeby zaczac prace lub nauke?
Ja jestem szczesliwa, ze moge opiekowac sie swoja niunia, patrzec jak sie rozwija, ale czasami mam dosc tej... rutyny (gotowanie, sprzatanie), nie mam chwili dla siebie.
pozdrawiam!
Witam sie dziewczyny z rana :-):-):-):-)
witamy witamy,zagladaj często.powiedz nam cos więcej o sobie,wklej jakies zdjęcia swoje ,córeczki abysmy mogły Cie lepiej poznać
A wiec nie śpimy od 6.30.
Wczorajsza urodzinowa imprezka Klaudii sie udała,było bardzo wesoło
pogoda dopisała więc bylismy cały czas na ogródku.dzieciaki wariowały,Oliwka ma na koncie 2 gózy niestety,tak wariowali,biagali w koło domu że poderzali sie czołami,Olika m ana czole 2 odbite zęby Kacpra,był wielki krzyk,oboje ryczeli,Kacprowi z buzi krew leciała ale na szczęście tylko tak to się skończyło
Ja też narozrabiałam
siostra zuciła we mnie taka kulką ze sreberka a siedziała naprzeciwko mnie,chciałam jej odrzucić,zrobiłam zamach i rzuciłam w nią ylko jak sie zamachnełam to z ręki wyleciało mi nie tylko to sreberko ale i bransoletka z korali i ta bransoletka poleciała,trafiła w talerz który się zbił przy okazji i jak trafiła w talerz na którym lezał widelec to widelec został odbity i poleciał w stronę siostry.dobrze ze zdążyła sie odsunąć bo mogłoby to się źle skończyc niedaj Boże
ale wszyscy się przestraszyli bo nikt sie niespodziewał takiego rumoru i takiego rozwoju sytuacji,jeszcze teraz widze przerażenie w oczach siostry jak leciał w jej strone ten widelec![]()
STO LAT WSZYSTKIEGO NAJ DLA PATRYSI
WITAM
obiecałam napisac co mój ślubny nawywijał
W sobotę mieliśmy jechac wszyscy do jego rodzicow ale ze padał deszcz ja zostalam z Gabi w domu On wzial tylko Zuzię bo Wojtek został u dzidków jak bylismy w czwartek .Ja jak to ja ugotowalam poprałam poprasowala no i zajmowałam sie Gabi Ok 20 mąz zadzwonil ze już jedzie do domu tylko odwioza jego brata do domu A odwozili szwagrostwo wiec slubny sie załapal .Przyjechali przed 21 ja zdążyłam uspic Gabi i poszlam sie kapac Ale nie napisalam najważniejszego moj mąz byl ululany na amen no trzymal sie na nogach ale ..... no własnie cos mu odwaliło wzial kluczyki do samochodu ja nie chcialam mu dac to zacza mnie szrpac i rzucać do biciaw końcu wyrwal mi i poszedl Ja poszlam sio kąpac bo myślala ze posiedzi w samochodzie i wróci a tu dupa Wyszlam z wanny patrzę prze okno a mój mąz wyjeżdza samochodem z tego miejsca co stoimy DOSŁOWnie śćierpłam
biegiem sie ubralam i wyleciala on juz zdązyl wyprostowac koła i zamierzal wyjechac Ja niewiele myśląc otworzyłam drzwi z jego strony i kazalam mu wysiać Wysiadl i przesiadl sie obok tylko ze musialam zrobic rundkę dookola bo ciezko bylo z powrotem zaparkowac No i sie zaczęło Dostal jakiejs głupawki szarpal mnie samochodzie musial sie skupić oa on a to mnie kocha a to zaczal wyzywac Boże co ja przeżyłam
najgorsze to to ze jak by sie cos stalo a przeciez Gabi zostala sama w domu
oczywiscie na drugi dzien przepraszam i takie tam wyrzuty mial i nauczkę też
A mi przyszły te kozaczki i wiecie co -- jestem bardzo rozczarowana,wcale nie sa takie jak na zdjęciu a i za duze - dobrze ze sie z facetem dogadalam ze moge wymienic na inny rozmiar.
Witajcie dziewczynki.
Wybaczcie ,że ja znów tylko o sobie.
Nie mam czasu na nic.
Teściowa nadal w stanie ciężkim.
Nie chcą jej operować,bo boją się ,że się nie wybudzi.![]()
Dziś takie bóle w nocy miała,że szok.
Klaudia była u niej ok.12 to mówiła,że jeszcze była w bólach i aż płakała.
Szkoda mi jej ,że nie wiem.
Nacierpi się kobiecina,że ho ho.
Dziś zaczęliśmy terapię behawioralną w Domu.
Terapeutka przyszła na 14 a poszła dopiero po 17![]()
Uwaga:
Zapłaciłam tyle za zajęcia co zwykle płacę czyli 80 zł za 3 godziny.![]()
Cieszę się bardzo ,że udało nam się do domu ją ściągnąć.:-):-)
ja tam sie dietowac nie musze bo przy 160 cm ma 50 kg...po 3 dzieci![]()
tylko pozazdrościć
masz może jakis tajny sposób na taka figurę????![]()
Wskoczył kotek na ławeczkę, zdmuchnął na torcie jedną świeczkę, i zamiauczał pięknie miał. Teraz pobiegł bez miauczenia żeby złożyć Ci życzenia!!!
Dla naszego Kubusia z okazji pierwszych urodzin !!!
no to czekam na nowy suwaczekRzuce,rzuce tylko jeszcze nie wiem kiedy
Ale jestem dzisiaj zmeczona i nie wyobrazam sobie tego wstania jutro rano
A i tak wczesniej dzisiaj nie usne i tak![]()
mi tez szkola sie marzy ale coz jak kasy brak ????Witam. Ja chciałam wrócic do pracy ale boje sie narazie że zaniedbam rehabilitacje Zuzi więc wstrzymuje sie jeszcze do marca. Szkoła też mi się marzy-zawsze chciałam iść na farmację tylko narazie kasy brak![]()
Mieszka koło Wołowa, Brzegu Dolnego i troszkę dalej mam do Wrocka ale też niedaleko a tak wogóle dokładniej to na wichurze Godzięcina co to za terapia
kurcze szkoda mi tej twojej tesciowej
o to jeszcze bliżej do karpacza mam 20 km
skad ty jesteś
witam was kochane
dzis odebralam wynik hist, pat i wogole nie wiem o co w nim chodzi
pisze tak :
rozpoznanie:
endometritis chronica
zasrana łacina
nie znaja polskiego języka![]()
Jak ja dziśj byłam u lekarza to powiedziala że strasznie ma opuchnięte górne dziąsło i wnet cuś będzieNo Oliwka własnie juz usneła,ufff błoga cisza
A i przebiła jej sie druga górna dwójka,tym razem z prawej strony
brakuje nam tylko do kompletu dwóch górnych trójek ale jedna już widzę tez niebawem będzie sie wyrzynać bo juz widzę małą dziurkę w dziąśle
jak nie było tych zebów tak teraz jeden za drugim ale ja się śmieje ze niebawem czeka nas bilans dwulatka więc Oliwka sie spieszy aby mieć cały komplet zebów aby miałą czym zabłysnąć![]()
Ale Ci dobrzeja tam sie dietowac nie musze bo przy 160 cm ma 50 kg...po 3 dzieci![]()
A Ty przeciesz świetnie wyglądasztylko pozazdrościć
masz może jakis tajny sposób na taka figurę????![]()
Wskoczył kotek na ławeczkę, zdmuchnął na torcie jedną świeczkę, i zamiauczał pięknie miał. Teraz pobiegł bez miauczenia żeby złożyć Ci życzenia!!!
Dla naszego Kubusia z okazji pierwszych urodzin !!!
Mieszka koło Wołowa, Brzegu Dolnego i troszkę dalej mam do Wrocka ale też niedaleko a tak wogóle dokładniej to na wichurze Godzięcin
My jechaliśmy chyba z trzy godzinki albo trochę dłużej sama dokładnie nie wieme myslalam ze blizej mieszkasz ja do wrocka mam 120 a do ciebie jakies 150 o ile nie wiecej
to kawal drogi jechaliscie w niedziele![]()