reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej witam niedzielnie i porannie
Wstała małej zrobic kaszkę na dojadkę na 6 i juz nie chce mi sie klasc.

MALINKA Ty cos pewnie wiesz, jesli podejrzewam, ze zakupiona woda jest cos nie teges, czy moge sama oddac ja do sanepidu na padanie i czy jest to odpłatne???

Wczoraj nie zajrzałam, przepraszam, mama wzięła sie za remont więc jak tylko Piciu wstał po nocce ( o 10 ) poleciałam na szybkie zakupy i do niej. Wróciłam o 20.32 i padnięta. Zamówilimśy sobe pizze, mała już zasypiała, po drineczki i spać. nawet na tv siły a bardzo nie miałam. Zaraz nadrobie wczorajszy dzionek.

aha a w Auchanie zakupilam sobie krowki cale kg :-D i teraz sie obzeram
Matko kochana, kiedy ja krówki jadłam, takie ciągotki bym sobie pojadła, ech...

heh ja wiem jak sie sprzedaje.... - chyba zle sie wyrazilam....
jak to sie robi z tymi paczkami jak liczyc koszt przesylki... w co pakowac?? czy na poczcie daja jakies pudelka papierki czy cos ??
i prosze przesylam troche krowek - tylko jakie lubisz kruche czy lepiace sie :-D
Miałam Cię poinstruować, ale już wszystko wiesz:-D

kurcze normlanie z malym to mam problem nigdy nie jadl mi papierkow a teraz jak na zlosc zaczal mi rwac gazete i to mielic i polykac..... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
moja mama twierdzi ze to z braku jakis witamin :eek::confused2::sorry:
Bo ja wiem czy to brak witamin, to czego mojej brakuje jak uwielbia urywać takie zmechacone kulki wełniane. No i żeby jakiś szalik chociaż wysrała, to nie:-D:-D:-D

dzwoniła tesciowa,Oliwka czuje się u nich dobrze.spała,zjadła pieknie obiadek i owoce.tesciowa mówi ze ma wilczy apetyt :-D:-D:-D:-D:-D

poszli teraz na spacerek i odwiedzic prababcie :tak::tak::tak::tak::tak:

także u niej ok,swietnie sie bawi ,za mna w ogóle nie tęskni :no::no::no::no::-D
Nasza jak jedzie d moje mamy to jest to smo, jje wiecej, śpi lepiej, bawi sie weselej i do domu wracać nie chce, czy ja jakas zła matka jestem???:-D:-D:-D

Fajniusie

Witam popołudniowo.
Ech pochwalę się Wam.
Wygrałam aukcję na Allegro.
Upolowałam co chciałam i nawet w normalnej cenie.
REFURBISHED Generator Pary Żelazko PHILIPS GC8261 (731518542) - Aukcje internetowe Allegro
No i moje gratulacje, udało się, całkem nie drogo rzeczywiście

wróciliśmy przed 19 z urodzinek Gabi od razu chciałasie myc i mleko ,wyszalała się był tort i mnóstwo atrakcji
Troszkę zdjęc :tak: na 1 Gabi wspinała sie do takiej rury przez która sie lądowało w kulkach
2.Zuzia w kulkach
3Gabi wylatująca z rury :-D:-D4 Gabi pije sok
5Wojtek z umalowaną twarzą
6 SOLENIZANTKA AGNIESZKA :tak:
7Gabi motylek
8Zuzia łapie bańki
9Gabi w kulkach
Ja wróciłam z bólem żęba i głowy :crazy:
Joasiu fajne zdjęcia, zabawa musiała! by c superowa

Jestem! Mam prawie 40stron do nadrobienia więc nie wiem cxzy dam rade. Zuzia badanie zniosła dobrze-wyniki za 7 dni. Ale zaległego wypisu nie mamy:wściekła/y: bo nefrolog na urlopie i nie skonsultowali urografii wiec mam jeszcze nadzieje że to nie kamienie :no:
Przy okazji poszłam na oddział rehabilitacji-nie wiedziałam że takowy jest. I zapisałam Zuzie na rehabilitację ale terminy są na przyszły rok:szok:Ale lekarka wpisała nas na listę rezerwową.:tak:
Powiedziała mi że zaczęliśmy od dupy strony bo gdybyśmy tam trafili odrazu to Zuzia by już chodziła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Szlag mnie trafił.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale oczywiście żaden lekarz nie poinformował nas o takiej mozliwości a ja nawet nie wiedziałm że tam jest taki oddział. Jak sie uda to pojedziemy tam na 3 tyg. coś w rodzaju turnusu rehabilitacyjnego.;-)
No i bądź tu wyrozumiały dla lekarzy, Jeszcze ewentualnie bym zrozumiała, że zlewają dorosłego, le taką kruszynkę!!! Chamstwo i ...

As zdrówka dla teściowej, niech szybko dochodzi do siebie i idzie na te operacje!

wodę rybkom podmieniam.:tak::-D:-D
Uwaga skanduję:-D: zdjęcia, zdjęcia zdjęcia

A ja Wam się zapomniałam pochwalić ,że mam do jutra drugiego Golden Retrievwera.
A tylko od goldena mogą być lepsze 2 goldeny.:-D:-D:-D:-D:-D.
Oj wesoło u nas dzisiaj wesoło.
no, to tylko zazdroscic, a czemu tylko do jutra, czyli dziś?
Mi tez marzy sie taki pies, ale jeszcze nie teraz, tz teraz bym chciala, ale jeszcze nie mozemy sobie pozwolic, chyba...

No tak niedziela i wszystkie jeszcze śpią...
Idę robić męzusiowi kawkę. I sobie chyba tez strzele

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
My dopiero wstaliśmy:tak::tak::tak::tak: wyspana,wypoczeta,spałam dziś jak zabita :-D:-D:-D:-D:-D:-D

a wieczorkiem wczoraj oj działo się u nas oj działo :-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D

troche posiedzimy i pojedziemy do mojej myszki na dobry obiadek do tesciowej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a pogoda dziś z nowu do dupy,zimno,wieje że mało glowy nie urwie,masakra,ja jeszcze nie chce jesieni za szybko :no::no::no::no::no:

Witam
Ja znowu niewyspana bo mlode sie jakos krecily w nocy:no::no::no::no:
Teraz mi wyja stale i marudza a chcialam jechac z Nimi do reala:no:
Jak zjemy sniadanko to zobacze i jak sie uda to Je ubiore i pojedziemy
I chyba dzisiaj dostane @-ostatnio dostaje idealnie w terminie a dzisiaj powinna przyjsc

a mnie dopiero czeka taka długa i poteżna:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2:
co prawda to prawda szczęściaro :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

no to miłej niedzieli Wam życzę :tak::tak::tak::tak: ,będę dopiero wieczorkiem jak wrócimy od teściów i już wrócimy z moja Myszką.już mi jej brakuje :tak::tak::tak::tak:

dziewczyny a co sie dzieje z myszunią????? dawno jej nie było

A moje dziecko od rana wyje i wyje i wyje...masakra i tylko raczki a ja nic nie moge zrobic ani dla siebie ani nic.I wszystko na wymuszenie jest jak nie distanie to jeszcze wiekszy ryk.Czy to sie kiedys skonczy...

A mam pytanie czy ktora z Was jest w Oriflame i czy to jest oplacalne,najchetniewj bym sie czyms zajela (jakas praca domowa)nawet w domu ale nie moge nic znalesc.

reklama
a nie tzymasz ciuszkow dla malenstwa?
jestes pewna dziewczynki????????????????????????????
ja mimo usg bylam pewna jak na wlasne ioczy zobaczylam cipcie:-D

dzieci tak maja.a ze to celuloza to wyjdzie druga dziura:-D
hmm powiem Ci tak ja pozyczylam wszystkie ciuszki medeusce potem am byc wymianka i ma mi dac tez troche swoich ale co z tego jak ja mialam wszystko na chlopca... znajdzie sie tam pare ciuszkow uniwersalnych i takich spiochow po domu
no ale pewna dziewczynki jestem - zreszta jak zeskanuje u mamy zdjecie usg to Wam pokaze :tak:
A ja Wam się zapomniałam pochwalić ,że mam do jutra drugiego Golden Retrievwera.
A tylko od goldena mogą być lepsze 2 goldeny.:-D:-D:-D:-D:-D.
Oj wesoło u nas dzisiaj wesoło.
wow ale bedzie wesolo... czemu wczesniej sie nie pochwalilas
jak mi sie podobaja te pieski :tak:
Matko kochana, kiedy ja krówki jadłam, takie ciągotki bym sobie pojadła, ech...

Miałam Cię poinstruować, ale już wszystko wiesz:-D

Bo ja wiem czy to brak witamin, to czego mojej brakuje jak uwielbia urywać takie zmechacone kulki wełniane. No i żeby jakiś szalik chociaż wysrała, to nie:-D:-D:-D
krowki jeszcze zostaly....:cool2::cool2::cool2::cool2:
zostawilam Ci wiadosmosc priv :tak:
Ja Was ostatnio tak troche tylko podczytuje, bo jakoś pisać mi się nie chce..:sorry:
o Tyyyyyyyyy :-p:-p:-p:-p:-p

no my juz po sniadanku moj m dopiero wrocil po 6 rano do sdomu z leksza chycony :confused2:
ja z malym polezelismy do 9 raczej ja spalam a on sie bawil :laugh2:
juz po sniadanku zupka sie tam robi a jak mlody pojdzie spac to zabiore sie za drugie danie moze kluski :tak:

Do góry