luna665
Mama grudniowa 2007
Hej witam niedzielnie i porannie
Wstała małej zrobic kaszkę na dojadkę na 6 i juz nie chce mi sie klasc.
MALINKA Ty cos pewnie wiesz, jesli podejrzewam, ze zakupiona woda jest cos nie teges, czy moge sama oddac ja do sanepidu na padanie i czy jest to odpłatne???
Wczoraj nie zajrzałam, przepraszam, mama wzięła sie za remont więc jak tylko Piciu wstał po nocce ( o 10 ) poleciałam na szybkie zakupy i do niej. Wróciłam o 20.32 i padnięta. Zamówilimśy sobe pizze, mała już zasypiała, po drineczki i spać. nawet na tv siły a bardzo nie miałam. Zaraz nadrobie wczorajszy dzionek.

As zdrówka dla teściowej, niech szybko dochodzi do siebie i idzie na te operacje!
: zdjęcia, zdjęcia zdjęcia
Mi tez marzy sie taki pies, ale jeszcze nie teraz, tz teraz bym chciala, ale jeszcze nie mozemy sobie pozwolic, chyba...
No tak niedziela i wszystkie jeszcze śpią...
Idę robić męzusiowi kawkę. I sobie chyba tez strzele
Wstała małej zrobic kaszkę na dojadkę na 6 i juz nie chce mi sie klasc.
MALINKA Ty cos pewnie wiesz, jesli podejrzewam, ze zakupiona woda jest cos nie teges, czy moge sama oddac ja do sanepidu na padanie i czy jest to odpłatne???
Wczoraj nie zajrzałam, przepraszam, mama wzięła sie za remont więc jak tylko Piciu wstał po nocce ( o 10 ) poleciałam na szybkie zakupy i do niej. Wróciłam o 20.32 i padnięta. Zamówilimśy sobe pizze, mała już zasypiała, po drineczki i spać. nawet na tv siły a bardzo nie miałam. Zaraz nadrobie wczorajszy dzionek.
Matko kochana, kiedy ja krówki jadłam, takie ciągotki bym sobie pojadła, ech...aha a w Auchanie zakupilam sobie krowki cale kgi teraz sie obzeram
Miałam Cię poinstruować, ale już wszystko wieszheh ja wiem jak sie sprzedaje.... - chyba zle sie wyrazilam....
jak to sie robi z tymi paczkami jak liczyc koszt przesylki... w co pakowac?? czy na poczcie daja jakies pudelka papierki czy cos ??
i prosze przesylam troche krowek - tylko jakie lubisz kruche czy lepiace sie![]()

Bo ja wiem czy to brak witamin, to czego mojej brakuje jak uwielbia urywać takie zmechacone kulki wełniane. No i żeby jakiś szalik chociaż wysrała, to niekurcze normlanie z malym to mam problem nigdy nie jadl mi papierkow a teraz jak na zlosc zaczal mi rwac gazete i to mielic i polykac.....
moja mama twierdzi ze to z braku jakis witamin![]()

Nasza jak jedzie d moje mamy to jest to smo, jje wiecej, śpi lepiej, bawi sie weselej i do domu wracać nie chce, czy ja jakas zła matka jestem???dzwoniła tesciowa,Oliwka czuje się u nich dobrze.spała,zjadła pieknie obiadek i owoce.tesciowa mówi ze ma wilczy apetyt
poszli teraz na spacerek i odwiedzic prababcie
także u niej ok,swietnie sie bawi ,za mna w ogóle nie tęskni![]()

Fajniusienarazie tylko to...
meczace jest to wystawianie a jeszcze tyle rzeczy
Jeansowe spodnie dla chłopca! (734215107) - Aukcje internetowe Allegro
Sweterek firmy GAP, WARTO! (734243423) - Aukcje internetowe Allegro
No i moje gratulacje, udało się, całkem nie drogo rzeczywiścieWitam popołudniowo.
Ech pochwalę się Wam.
Wygrałam aukcję na Allegro.
Upolowałam co chciałam i nawet w normalnej cenie.
REFURBISHED Generator Pary Żelazko PHILIPS GC8261 (731518542) - Aukcje internetowe Allegro
Joasiu fajne zdjęcia, zabawa musiała! by c superowawróciliśmy przed 19 z urodzinek Gabi od razu chciałasie myc i mleko ,wyszalała się był tort i mnóstwo atrakcji
Troszkę zdjęcna 1 Gabi wspinała sie do takiej rury przez która sie lądowało w kulkach
2.Zuzia w kulkach
3Gabi wylatująca z rury4 Gabi pije sok
5Wojtek z umalowaną twarzą
6 SOLENIZANTKA AGNIESZKA
7Gabi motylek
8Zuzia łapie bańki
9Gabi w kulkach
Ja wróciłam z bólem żęba i głowy![]()
No i bądź tu wyrozumiały dla lekarzy, Jeszcze ewentualnie bym zrozumiała, że zlewają dorosłego, le taką kruszynkę!!! Chamstwo i ...Jestem! Mam prawie 40stron do nadrobienia więc nie wiem cxzy dam rade. Zuzia badanie zniosła dobrze-wyniki za 7 dni. Ale zaległego wypisu nie mamybo nefrolog na urlopie i nie skonsultowali urografii wiec mam jeszcze nadzieje że to nie kamienie
Przy okazji poszłam na oddział rehabilitacji-nie wiedziałam że takowy jest. I zapisałam Zuzie na rehabilitację ale terminy są na przyszły rokAle lekarka wpisała nas na listę rezerwową.
Powiedziała mi że zaczęliśmy od dupy strony bo gdybyśmy tam trafili odrazu to Zuzia by już chodziłaSzlag mnie trafił.
Ale oczywiście żaden lekarz nie poinformował nas o takiej mozliwości a ja nawet nie wiedziałm że tam jest taki oddział. Jak sie uda to pojedziemy tam na 3 tyg. coś w rodzaju turnusu rehabilitacyjnego.;-)
As zdrówka dla teściowej, niech szybko dochodzi do siebie i idzie na te operacje!
Uwaga skandujęwodę rybkom podmieniam.![]()

no, to tylko zazdroscic, a czemu tylko do jutra, czyli dziś?A ja Wam się zapomniałam pochwalić ,że mam do jutra drugiego Golden Retrievwera.
A tylko od goldena mogą być lepsze 2 goldeny..
Oj wesoło u nas dzisiaj wesoło.
Mi tez marzy sie taki pies, ale jeszcze nie teraz, tz teraz bym chciala, ale jeszcze nie mozemy sobie pozwolic, chyba...
No tak niedziela i wszystkie jeszcze śpią...
Idę robić męzusiowi kawkę. I sobie chyba tez strzele
Ostatnio edytowane przez moderatora: