reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam serdecznie wszystkie Mamusie siedzące w domku ze swoimi Skarbami. Pozwolę sobie dołączyć się do Was:) Ja w domu siedzę od kwietnia tego roku bo wtedy właśnie urodziłam Olka. Do 31 marca będę na wychowawczym. Cieszę się że mogę być razem z moim synkiem przez cały dzień ale czasem przydała by się zmiana do tego pranie, gotowanie, sprzątanie, studia i prawo jazdy a mój ślubny myśli że takie siedzenie to jak wczasy. Miłego dnia:)
witamy i zagladaj często i napisz cos więcej o sobie,może jakies fotki twoje i małego zebyśmy wiedziały skim rozmawiamy:tak::tak::tak:

reklama
a bo to nie lubi tej pary,a bo to jak on bedzie wygladal w garniturze kulejąc,wlasciwie to jest tylko slub w USC i poczęstunek doslownie w kawiarni.Wiec to nie duzo.I jest moim mezem ale nie dociera to do niego on jak twierdzi woli zajac sie malym,ciekawe jak...juz to widze jak mały pol dnia siedzi u niego na kolanach aon gra (bo slub o 14:30)

A mały jdnak zdrowy to byla 1 dniowa temp.Ale za to mnie złapało przeziebienie i juz slysze od S. ze nie moge byc chora.

jak chce zostac z małym to idź sama -ja bym tak zrobiła

Witam serdecznie wszystkie Mamusie siedzące w domku ze swoimi Skarbami. Pozwolę sobie dołączyć się do Was:) Ja w domu siedzę od kwietnia tego roku bo wtedy właśnie urodziłam Olka. Do 31 marca będę na wychowawczym. Cieszę się że mogę być razem z moim synkiem przez cały dzień ale czasem przydała by się zmiana do tego pranie, gotowanie, sprzątanie, studia i prawo jazdy a mój ślubny myśli że takie siedzenie to jak wczasy. Miłego dnia:)

Witam. Mój tez mówi że jak jestem na urlopie wycowawczym to mam lajcik bo sobie w domu siedze a on cięzko pracuje

Witam was kochane pamietacie mnie jescze?????:-D:-D:-D
Nie mam nic na usprawiedliwienie mojej nieobecnosci mialam taki brak weny ze tylko was czytalam a pisac mi sie nie chcialo:-:)-:)-(
Ale teraz bede sie starac coraz czesciej z wami pisac :tak::tak::tak:
Mam nadzieje ze dostane rozgrzeszenie;-);-);-);-):-D:-D

Witam wszystkie nowe mamuski :-):-):-)

halo
ja dopiero wrócilam z rynku:szok:
pochodzilam toche,poogladalam,
kupilam sobie 2 staniki miękkie do karmienia- znaczy nie do karmienia tylko zwykłe miękkie z fiszbinami bo do karmienia jeden za 50 zl:confused2:
wiec mam ich gdzies
kupilam jeden baly jeden czarny z koronką u góry a bawełną na dole- wyściełany tak samo jak te do karmienia- teraz pojde tylko do pasmanterii po te plastikowe częsci do odpinanych ramiączek i mi babcia doszyje:cool2::-):-)
nie mam jeszce wkładek laktacyjnych:sorry: i wogóle to dużo rzczy mi brakuje ale jaos z kasa tez tak sobie...
niby ta kasa z psów juz jest a wielkie G z niej zostało- okna zamówilismy najtansze a i tak drogie- no i w sumie jestem zła bo moglam doplacic te 20 zl i miec zaokrąglone a nie kanciaste- no ale teraz juz za pozno:eek::eek:
ale w sumie.. jest ok... 200 zl jestem "do przodu" bo i tak kasy braknie na wszystko:eek::eek::eek::eek:

musze potem jeszce sie po ten przewijak przejsc i do pasmanterii- ale tera musze sobie cos do jedzenia zrobic:sorry: bo kiszki mi marsza grają juz w brzuchu:sorry::sorry::sorry:

a ja z utesknieniem czekam na "na wspolnej";)))))
dzis sie zaczyna kolejny sezon;DDDDDDDD
milego dnia i dobrej pogody bo u mnie nadal pochmurno.buziaki
ja tez juz na brzuydule i na na wspolnej czekam:-):-) M zreszta tez:-D:-D:-D

witam poniedziałkowo.
Dziś od rana urwanie głowy.
Szkoła,spacer z psem ,wyjazd do sąsiedniego miasta,zakupy i obiad już się gotuje.Za godzinkę po małego do szkoły.
I tak non stop życie na wariackich papierach.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Do tego kłopoty z moją Klaudią (psycholog potrzebny na wczoraj) ,ale to nie temat na otwarte forum :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Cały czas chodzę i myślę o tej całej porąbanej sytuacji i gdzie przysiądę tam ryczę....Nawet zakupy i nowa spódnica nie pomogły.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Teściowa nadal na kroplówkach i chyba jednak ją teraz będą operować jak się tylko ustabilizuje.
Porąbany ten świat.....
Uciekam ,bo tylko smęce.
Przepraszam dziewczyny....

Witam się i ja z rana :-):-):-):-) juz jestem :tak::tak::tak::tak::tak:

wczoraj wieczorkiem chciałam wejść ale nie mogłam neta odpalić,dziś rano tez nie było,dzwonilismy do tp i oni mówią ze na łaczach wszystko ok że to u nas musiało coś paść,sprawdzilismy wszystko z m i co się okazało to pzeglądarka nam padła juz 2 raz w przeciągu 2 mies. i wgraliśmy sobie na nowo i net już działa.trzeba byłood razu posprawdzac ale kto wiedział ze to chodzi o przeglądarkę.ale najwazniejsze ze działa już i jest ok.

u tesciów było fajnie.jak przyjechaliśmy to Oliwci z tesciowa nie było ,były w kościele :tak::tak::tak::tak: a jak przyszła to rzuciłą mi sie na szyję :tak::tak::tak::tak: a potem posżła sie bawić :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

nocke przespała super,nie mieli z nia żadnych problemów :tak::tak::tak::tak:
także jestem zadowolona :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

najbardziej to mi się śmiać chciało jak zobaczyłam psa tesciowej,cieczkę ma już prawie od 2tyg,co ona wymysliłażeby im w odmu nie plamiła to masakra :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D śmiac mi się chce jak sobie przypomne ten widik.
tesciowa kupiła pampersy i psu zakłąda po domu :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:rewelacyjny widok :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: przynajmniej ma czysto w domu:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

tak jest od dziś :tak::tak::tak::tak: ja też się nie mogę doczekac już :tak::tak::tak:
Fajnie,że Oliwka zadowolona.
Co do pampersów...Są teraz majtki dla suk firmy trixi ,gdzie wkłada się zwykłe wkładki higieniczne lub podpaski i spoko.;-):-D:-D
Tak wyglądają
Toaleta i akcesoria dla psa tanio w zooplus: Trixie Majtki na Cieczkę de Luxe
Podobno są rewelacyjne.:-D:-D:-D

Chciałam poczytać,ale czasu brak.
Zajrzę potem.

a więc trochę napiszę o sobie mam 23 lata mieszkam w Warszawie, od ponad 3 lat jestem mężatką, z zawodu jestem pośrednikiem pracy, studiuje psychologie. Mój synuś Aleksander urodził się 17 kwietnia 2009 r. jest bardzo ruchliwym i pogodnym szkrabem i najlepiej lubi jak cały czas poświęca mu się uwagę. W dzień śpi tylko podczas spacerków w nocy od 21.30-2, 3 w nocy.

Załączniki

• 0309.jpg
    0309.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 31
reklama
a bo to nie lubi tej pary,a bo to jak on bedzie wygladal w garniturze kulejąc,wlasciwie to jest tylko slub w USC i poczęstunek doslownie w kawiarni.Wiec to nie duzo.I jest moim mezem ale nie dociera to do niego on jak twierdzi woli zajac sie malym,ciekawe jak...juz to widze jak mały pol dnia siedzi u niego na kolanach aon gra (bo slub o 14:30)

A mały jdnak zdrowy to byla 1 dniowa temp.Ale za to mnie złapało przeziebienie i juz slysze od S. ze nie moge byc chora.
To zostaw małego z nim i nie nażekaj. Jak chce to niech z nim siedzi jakoś sobie nie wyobrażam żeby dziecko chciało siedzieć pół dnia na kolanach przed kompem

Witam
Witam :tak:
Ja na chwilkę:tak: Anika jeszcze śpi po spacerku, a Helenka wcina frytki które sobie zażyczyła :-p

Z tego co poczytałam to kobitki poszalały w weekend. :tak:

My byliśmy na 5 urodzinach :-p W niedzielę.

A na allegro też mi się udało wylicytować:
SPORTOWE SPODNIE GAP (727828871) - Aukcje internetowe Allegro

:-D:-D:-D
Fajne i cena tez fajna a ja znowu wygrałam licytacje z fajna ceną
MOTHERCARE 2 koszulki (729203946) - Aukcje internetowe Allegro

Witam was kochane pamietacie mnie jescze?????:-D:-D:-D
Nie mam nic na usprawiedliwienie mojej nieobecnosci mialam taki brak weny ze tylko was czytalam a pisac mi sie nie chcialo:-:)-:)-(
Ale teraz bede sie starac coraz czesciej z wami pisac :tak::tak::tak:
Mam nadzieje ze dostane rozgrzeszenie;-);-);-);-):-D:-D

Witam wszystkie nowe mamuski :-):-):-)
Osz ty o nas wiesz wszystko a sama nic nam nie chciałaś napisać... Żartuje:-).

My obiadek zjedliśmy, pranie powiesiłam na dworze i zaraz jedno trzeba wyprasować:-(

a więc trochę napiszę o sobie mam 23 lata mieszkam w Warszawie, od ponad 3 lat jestem mężatką, z zawodu jestem pośrednikiem pracy, studiuje psychologie. Mój synuś Aleksander urodził się 17 kwietnia 2009 r. jest bardzo ruchliwym i pogodnym szkrabem i najlepiej lubi jak cały czas poświęca mu się uwagę. W dzień śpi tylko podczas spacerków w nocy od 21.30-2, 3 w nocy.
To podobnie jak mój synek najlepiej żeby do niego gadać to wtedy jest szczęśliwy. Fota super

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry