Marta1981
Rodzyneczka
Witam,ufff przebrnęłam i jezdem na bieżąco;-)
.
,tylko jak będziesz leciała to uważaj na druty wysokiego napięcia;-)
.

.
,tylko do zerówki w przedszkolu będzie chodził
.A jak dzisiaj składałam na rodzinne to kazała mi babka zaznaczyć pole na dodatek z tytułu rozpoczęcia roku szkolnego
2010/2011 i wpisać Przedszkole Olka i Klasa"0".

.

?
.Za niecały miesiąc ma być u nas występ 3 kabaretów i moje guru - MARIOLKA będzie
,nie ma co,starego muszę urobić i zaciągnąć na występ

.

.

.
i się nie chwalę
.
.

13 stronek
.
Ja na swojego ślubnego czekam,trochę później z W-wy wyjechał,bo na kasiorkę czekali;-)
.
W pracy tak sobie tylko jedno mnie ruszyło
,jak T. wrócił dzisiaj z pracy, Julu podleciał do niego i zaczął się tulić
a on go normalnie zbył
i kazał do mnie iść
.

Qwa,dziecko własnego ojca widziało po tygodniu nieobecności przez 30 minut(jak zawoziliśmy ich do siorki M.) to się garnie do "wujka" a on Jula odpycha.Co jakiś Jul parszywy jest
?Zaczęłam Julowi przy T. tłumaczyć
,że tato dzisiaj wróci
ale on dalej do niego się garnął,głupio mi było
.

GratulujęNo i witam
dziewczyny musze sie pochwalic
Mieszkanie notarialnie jest juz nasze - spisalismy dzisiaj umowe notarialna kupna mieszkania jupiiiiiiiiiiiiii
Nom to dosc na tyle bo zaraz odfrune ze szczescia![]()

AS,kobito podziwiam Ciebie;-)Kochane moje dostałam dziś propozycję kolejnej pracy .
Lubię wezwania to podejmę rękawicę.:-):-)
Podobno "kto nie próbuje, nigdy nie dowie się jak smakuje."

No,nareszcie koffana wróciłaś.;-)Witajcie mamuśki:-):-):-)
Nie wiem czy mnie jeszcze któraś pamięta ale szykuje mi się dużo wolnego czasu bo Maja poszła do przedszkola więc chyba będzie wreszcie czas żeby tu posiedzieć i was poczytać do końca, pozdrawiam wszystkie znane i te nowe kobitki:-):-):-)

Prawie jak w SPA;-)My z Zuia sobie zrobiłysmy hydromasaż. Sama nie chce siedzieć w wannie bo to hałas! Ale wlazłam z nia i wytrzymała 20 min:-)
Lece sie myć i spać. Coś Zuzia niespokojnie spi budzi się i w dzien marudna była. Nie wiem czy kolejne ząbki idą czy jak. Dobranoc

Ja Olka do szkoły nie puszczęmalinka Julka chodzi do szkolnej zerówki? pytam bo nie wiem kiedy i gdzie mam Misię wysłać, jestem chyba niedoinformowana
"Ministerstwo edukacji przedstawi swój plan nowelizacji ustawy o systemie oświaty dopiero w kwietniu. Już teraz jednak minister Katarzyna Hall poinformowała, że w 2009 r. do pierwszej klasy pójdą wszystkie dzieci siedmioletnie (rocznik 2002) i pierwsza połowa rocznika 2003. W następnym roku naukę rozpocznie druga połowa rocznika 2003 i wszystkie sześciolatki z rocznika 2004. We wrześniu 2011 r. naukę w szkołach rozpoczynać będą już tylko dzieci sześcioletnie."
czyli za rok Misia idzie do szkoły?

Ale małego eleganta będziesz miała w domciu;-)dziewczyny znalazlam cos takiego i chcialabym zeby Sewek byl w tym na chrzcinach naszej Nikolki
__DAGA__ Komplet chłopięcy 1024 r. 92 chrzest (732206668) - Aukcje internetowe Allegro

Ale nas mam nadzieję zaprosisz;-)Wrócił na uszach i jeszcze na spacer mnie wyciągnął ,co prawda do bankomatu i dlatego z nim poszłam.Darek powiedział ,że on wypił a ja dostane na wypicie i wypłacił mi 200 na butelkę i zakąskę.
Mam sobie dziś imprezke zrobić.![]()

Niezła zabawa;-)A ja wczoraj wrocilam o 20 do domku.Fajnie bylo i mi sie wracac nie chcialo.Po poczestunku i obiedzie jeszcze pojechalam do domku pary młodej i wypilam z Pania Mloda szampanaa potem mnie odwiezli do odmku a sami pojechali na wypoczynek 2 dniowy bez dziecka.
A S. byl u tesciowej z małym.

Podobnie jak ja;-)Mnie okna też wołają do siebie ;-) Ale jakoś nie mam weny![]()

Dobre;-)A ile trzeba wody wlać do takiej ogromniej wanny
Znajomi sobie kupili mega wannę, i co wieczór urzadzali sobie wspólną kąpielNo niby romantycznie, ale romantyzm się skończył, jak przyszedł rachunek za wodę
![]()

Stronkę zapodam mojemu jak wróci,a ja mam E

A teraz mega news UWAGA
Jutro kolo mnie wprowadzaja sie moi tesciowie
Nie zebym sie nie cieszyla;-);-);-);-);-)ale beda mieszkali drzwi obok moich-ja pod 8 Oni pod 7
I to bez dwóch zdań - parapetówa mus być;-)
no ale mam nadzieje chociaz wprosic sie na parapetowe

No, jestem..ufff sytuacja opanowana:-) ale chyba dziś nie będę na bieżąco![]()
A ja nadrobiłamHej jestem dopiero teraz ale nie miałam dzis czasu aby zajrzeć i nawet nie dam rady ponadrabiać![]()

Ja na swojego ślubnego czekam,trochę później z W-wy wyjechał,bo na kasiorkę czekali;-)

W pracy tak sobie tylko jedno mnie ruszyło