reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no ale ostatnio udalo mi sie pokupywac ubranek dla naszej Nikolki za tanioche tzn 3,99 - 5 zl :-)
no i Sewkowi buty na jesien za 29 zl :tak:

nie no ja juz zmykam bo padne zaraz przed kompem - dobrze ze juz wykapana to od razu walne sie do wyrka.... :-D:-D:-D:-D:-D

dobrej nocki....
madziula - nie waruj za dlugo z tymi kluczami :-p:-p:-p:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam! Ja od rana sprzatałam stare mieszkanie Mamy bo dzisiaj klucze zdawała. Potem na 18 do kościoła na msze za Tate-niestety nie dotarłam bo złapał nas deszcz-Zuzka miała folie na wózek a ja nic...Więc uciekłyśmy na kawe do bratowej. Mama dzisiaj pierwsza noc na nowym mieszkaniu-Tata tak chciał tam mieszkać i nie doczekał:no::no::no:

krzyzakow?????? ja juz tego nie pamietam :confused2::laugh2:

dziewczyny znalazlam cos takiego i chcialabym zeby Sewek byl w tym na chrzcinach naszej Nikolki :laugh2:
__DAGA__ Komplet chłopięcy 1024 r. 92 chrzest (732206668) - Aukcje internetowe Allegro

Super-podoba mi sie:tak::tak::tak:

As to rzeczywiście ubaw miałaś. Super macie pieska-chciałbym to widziec. Mój jak wraca nietrzeźwy to pół nocy w łazience siedzi bo nie chce żeby go Mamusia oglądała w takim stanie:-D

A ja wczoraj wrocilam o 20 do domku.Fajnie bylo i mi sie wracac nie chcialo.Po poczestunku i obiedzie jeszcze pojechalam do domku pary młodej i wypilam z Pania Mloda szampana :) a potem mnie odwiezli do odmku a sami pojechali na wypoczynek 2 dniowy bez dziecka.
A S. byl u tesciowej z małym.

Super że imprezka sie udała i odetchnełas troszkę od codzienności:tak:

Rozmawia dwóch gości:
- Ja to swojej zakładam maske przeciw gazową, jak się kochamy.
- Ale po co?
- Po pierwsze - ryja nie muszę oglądać. Po drugie - nie czuję, jak jej z gęby jedzie. Po trzecie - jak się jej trochę powietrze przykręci, to się wije, jak szesnastka.

Żona do męża:
- Zobacz, ja muszę prać, prasować, sprzątać, nigdzie nie mogę wyjść, czuję się jak Kopciuszek.
Mąż na to:
- A nie mówiłem, że ze mną będzie ci jak w bajce?

Dwóch przyjaciół wraca późnym wieczorem z pokera. Jeden skarży się drugiemu.
- Wiesz, nigdy nie mogę oszukać żony. Gaszę silnik samochodu i wtaczam go do garażu, zdejmuję buty, skradam się na piętro, przebieram się w łazience. Ale ona zawsze się budzi wydziera na mnie, że tak późno wracam.
- Masz złą technikę. Ja wjeżdżam na pełnym gazie do garażu, trzaskam drzwiami, tupię nogami, wpadam do pokoju, klepię ją w tyłek i mówię: "Co powiesz na numerek?". Zawsze udaje że śpi...

:-D:-D:-D:-D:rofl:

No i moje mlode sie obudzily:tak:Ale nawet w dobrych humorkach i ogladaja teraz Rybki z ferajny z Dominikiem:tak::tak::tak:
Zaraz trzeba Im obiadek podac:-);-)

Ja wzielam sobie przed chwila apap bo mi łeb pekal:no:ale juz mi chyba jakos przechodzi

A teraz mega news UWAGA
Jutro kolo mnie wprowadzaja sie moi tesciowie:-D:-D:-D:-D:-D:szok::szok:
Nie zebym sie nie cieszyla:-D:-D:-D:-D:-D:-D;-);-);-);-);-)ale beda mieszkali drzwi obok moich-ja pod 8 Oni pod 7

Lepiej mieć teściów obok...

Hej jestem dopiero teraz ale nie miałam dzis czasu aby zajrzeć i nawet nie dam rady ponadrabiać :tak::tak::tak::tak:

dzis cały dzień zakupy i przygotowania bo w niedziele robimy urodzinki dla Oliwki:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
trzeba sie przygotować :-)
jutro Oliwkę zwozimy do dziadków a mu spokojnie przyszykujemy żarełko :tak::tak::tak::tak:
jutro z rana jeszcze trzeba ostatnie zakupy zrobic i będzie wsio :tak::tak::tak::tak:

a Oliwka mi się dziś zawzieła i nie spałą mi dzis w dzień ,nie chciała :no::no::no::no:
był moment że była strasznie marudna spiąca ale już jej nie pozwoliłam spać bo to było po 16.00 więc za późno i jakos przetrzymalismy,uffff :tak::tak::tak::tak:

teraz ogląda wieczorynke a ja mam chwilkę aaby do was zajrzec :-):-):-)
bo bajce kłade ją spać,powinna szybko zasnąć skoro nic nie spała,licze na to :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

To wpraszam sie na torta chociaż;-);-)

Było konsylium w sprawie teściowej.
We wtorek ma operację.

Dziewczynki jak chcecie to pomodlę się na Jasnej górze w Waszej intencji.
Pisać na PW intencje to na nowennę wrzucę do urny.
Czasami pomaga modlitwa tysięcy osób.:tak:;-)
Wszystkie kartki są czytane 2 razy,potem idą do archiwum na Jasnej Górze.
Czekam do południa do jutra.
Wyjeżdżam o 13.30
To ja wysyłam na priv

madziula heh no chyba taka Twoja rola hihih

a patrzcie na to licytowalam spodnie dla malego - dalam 28 zl bo se mysle no jak juz pojda to gora za ok 30 zl a tu prosze!!!!!! :szok::szok::szok::no::no::no::no:
Next___ Mega Bajer__ Moro Spodenki 92 (733624242) - Aukcje internetowe Allegro

:szok::szok::szok:

Kolezanka niedawno poszla:-)Mlode dostaly kaszke i juz spia ,a Dominik usnał jak jeszcze byla:tak::tak::tak:
Zjadlam sobie dwie kanapeczki na kolacje i zaraz bede pila goraco herbatke

PATRYSIU
:szok::szok::szok:Tyle za te spodnie-masakra
Niby firma next ale to sa uzywki a poza tym ile dziecko w nich pochodzi:crazy::rofl2:

fajnie ze zadne mnie nie zauwayzla
bylam wzesniej ale wciewlo mi bb:baffled:

pozaznczalam sobie lae poginelao wiec co pamietam-
Anakonda-kobieto juz myslalam ze zaginelas gdzies.
\Beata zdrowia dla Kubulka.
Pati gratuluje mieszkanka

wiecej nie pamietam

pare nowinke-Weronika juz czasami wola siku alemow tak jak na kupe "mama kaaa"
juz pare razy zawolala przed zrobieniem w gacie:-)
jak chce wyjsc na dwor to awantura o buty-najlpesze sa kalosze!niewazne ze zaoknme skwar.i trzeba dziecku kaluze zrobic i sie chlapie:-D:-D:-D:rofl2:
pozniej idzie do kojca psow i tam siedi i gada z nimi,albo kaze im wchodzic i wychodzic:-):-):-):-)

Paulina w szkoel wzgldnie.ma juz humory.ale to pwenie sie przesilenie jesiennie juz zaczyna i dlatego tak.

reklama
Hej kochane :))
kawal superr :) a te spotkanka to naprawde fajna sprawa :) Przeszlam sie tam i spowrotem spacerkiem a to kawal drogii w jedna strone Noo ale taka fajna pogoda byla :) Ahh i nogi mam tak obtarte a jakie odciski Koszmar :( No nic ide nogii wymoczyc maske nalozyc i inne maseczki tez i lulu :))))

Dobranoc Muaaaa

Do góry