reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam sie sobotnio
wpadlam na chwile
ogarnelam troche dom.jeszcze kurze mi zostaly.mala moze zaraz usnie.dzis na obiad gofry:rofl2:
nadal mam dola.ale dobrze ze wczoraj was pczytalam to mniejszy.a gdzie Malina?moj poproawiacz nastroju:-)

ukruszylo mi sie zatrucie od tej bolacej usemk-zmow mi orze policzek i pewnie zacznie bolec.ale nie dam sie bez znieczulenia tym razem:no::no::no::no::no::no::no:
a do tego wylazi mi znowu osemka na dole i stopa mnie boli.zebym nie miala jak rok temu o tej porze zapalenia powiezi w stopie-chodzic nie moglam,anwet na piecie stanac sie nie dalo.
to z przeforsowania nogi i niestety sprawy reumatyczne:-(
a znow zaczelam km stukac codziennie i tak final.
OJ ANABUBKA
U Ciebie to stale cos:no:
Mam nadzieje ze zabek nie bedzie bolał i że ze stopa to nie bedzie nic powaznego

Ja jestem jakas "zmechacona"-spac mi sie chce ,jakos mnie glowa pobolewa a planowalam wieczorkiem posiedziec przy piwku i breezerze ale pewnie nic z tego nie bedzie:no::wściekła/y:

reklama
Hej witam sie i ja
Anabubka uszy do góry,opowiem ci cos zabawnego...wczoraj moja klaudia ganiał po podworku po południu ,a ja oglądałam tv ,nagle wpada klaudia czerwona na twarzy zziajana i do mnie :mamo gdzie byłaś przed chwila co robiłaś???to ja ,że trochę tv ,trochę komp,a ona ,:bo zatrzasnęłam sie u psów w kojcu i nie mogłam wyjsć ,wołałam ,krzyczałam ,aż wyszłam przez płot ,dobrze zę stoją tam opatre o płot rusztowania bo inaczej bym e wyszła....wyobraz sobie ten wdzięczny obrazek:-D:-D:-D:-D:-D

A mnie sie dziś gotowanie obiadu śmigło ,krzysiek ma z wczoraj ,bo nie jadł ,przeciez nie miał czasu wczoraj....a ja z dziećmi załapaliśmy sie u mamy :happy:

witam:happy:
anabubka ech......uszy do góry będzie dobrze no musi być i już!!!!!!!!!!!!!!
madziula klaudia:-D:-D:-D:-D:-D
dowikluś "zmechacona" no wyje ze śmiechu:-D:-D:-D:-D:-D:-D
as za późno weszłam na bb ale ty i tak pewnie grupowo się za nas pomodlisz:tak::tak::tak:
a ja od rana zapitalam nie ma to jak wolny weekend:-p:-p:-pwymyśliłam sobie że zrobię krokiety z kapustą i grzybami:crazy:i tak farsz zrobiłam rano a potem smażyłam naleśniki sztuk 40 zawijałam te krokieciska jeszcze mi zostało opanierowac i posmażyć ale to popołudni kole 16 zrobie robie obiadek na dziś żeberka +ziemniaczki+surówka:szok:wyprasowałam pranie się kręci julka sie smarczy adam mnie wnerwia piotrek poszedł z tonim na spacer ale skrót telegraficzny:-D
słuchajcie wasze dzieciaki tez tak podłapują wasze teksty????
wracam wczoraj z juką z zerówki i ona mama bolą mnie nogi ..ja no zobacz już jesteśmy PRAWIE w domku ....a julka mama PRAWIE ROBI RÓŻNICĘ!!!!!!!!!!!! ja w śmiech a julka mama tu się nie ma z czego śmiać przecież piotr tak mówi:szok::szok::szok:
albo iedzi dzisiaj w pokoju i nagle jestem wypluta nic mi się nie chce chyba sobie posiedzę i poczekam na wenę!!!!!:szok::szok::szok:to z kolei mój tekst
adam nie chce mi się odrabiać lekcji ...ja adam odrabiaj te lekcje chcesz oglądac dziś "mam talent" to lekcje mają być odrobione pokój sprzątnięty a i spakuj się już na poniedziałek do szkoły....na co adam..."żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce ":szok::szok::szok::szok:
stwierdzam że moje dzieciaki to papugi:tak:

A my dzsiaj bylismy w Barzkowicach na rolnych targach,z tesciowa bo jedyna zmotoryzowana.Ale niestety ze Milosz niedospany i juz chcial spac i wyjsc z fotelika ktory jak zauwazylam go parzy,odstawil cyrk.Az ze zmeczenia zasnal a korki byly i zamiast jechac 30minut to jechalismy 1,30.

Wrocilismy i poszedl spac,zeby troszke odespac jeszcze.

Ja już prawie mieszkanko posprzątałam jeszcze podłogi muszę umyć i pare naczyń umyć. Teraz siedzę i piję kawke i jem ciasto które dzisiaj upiekłam. Panie się czestuja (zdjęcie nie jest realne).

Ja już prawie mieszkanko posprzątałam jeszcze podłogi muszę umyć i pare naczyń umyć. Teraz siedzę i piję kawke i jem ciasto które dzisiaj upiekłam. Panie się czestuja (zdjęcie nie jest realne).
ale jami:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a u mnie starsze dzieciaki u taty antonio okupuje tatę a mi się już nic nie chce:no::no::no:ale jeszcze powinnam pranie wywiesić:dry::dry::dry:
ale zbieram siły na wieczór bo ma być milusi:-p:-p:-p
ale najpierw dzieciaki obejrzą mam talent bo im obiecałam a potem......ech się będzie działo;-);-);-);-)
a po postach widać że jest weekend:tak::tak::tak:

reklama
Do góry