reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja wlasnie wrocilam od siorki i z zakupkow:-):tak:
Dzieciaki mi szaleja:no::-)musze pozmywac naczynia po obiedzie ale mi sie nie chce:no::no::no:
Kupilam sobie na wieczor breezera arbuzowego i malego redsa,wiec jak sie uda to wybywam sobie posiedziec z kolezanka

MALINUS
Milego wieczorku i upojnej nocy:tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-)

JADZKA
Mniam,mniam:-):tak:

reklama
Witam! Ja od rana sprzatałam stare mieszkanie Mamy bo dzisiaj klucze zdawała. Potem na 18 do kościoła na msze za Tate-niestety nie dotarłam bo złapał nas deszcz-Zuzka miała folie na wózek a ja nic...Więc uciekłyśmy na kawe do bratowej. Mama dzisiaj pierwsza noc na nowym mieszkaniu-Tata tak chciał tam mieszkać i nie doczekał:no::no::no:
szkoda ze nie doczekal, to tak jak ten znajomy co zmarl i Wam opowiadalam ....
:-(
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: ludzie powariowali chyba,zebyz a uzywane spodnie tyle kasy dać,nigdy bym tyle nie dała,nawe za nowe dla dziecka tez nie bo wiadomo ile dziecko w tych spodniach pochodzi zaraz wyrośnie:no::no::no::no:
ani nie gadaj ja juz myslalam ze te 28 co ja dalam to juz za duzo :sorry2:
:szok::szok::szok::szok:-a swoją drogą to ciekawe ile kosztowały jak były nowe ?
haha dobre pytanie - sprzedajacy sa napewno szczesliwi :tak:
fajnie ze zadne mnie nie zauwayzla
bylam wzesniej ale wciewlo mi bb:baffled:

pozaznczalam sobie lae poginelao wiec co pamietam-
Anakonda-kobieto juz myslalam ze zaginelas gdzies.
\Beata zdrowia dla Kubulka.
Pati gratuluje mieszkanka

wiecej nie pamietam

pare nowinke-Weronika juz czasami wola siku alemow tak jak na kupe "mama kaaa"
juz pare razy zawolala przed zrobieniem w gacie:-)
jak chce wyjsc na dwor to awantura o buty-najlpesze sa kalosze!niewazne ze zaoknme skwar.i trzeba dziecku kaluze zrobic i sie chlapie:-D:-D:-D:rofl2:
pozniej idzie do kojca psow i tam siedi i gada z nimi,albo kaze im wchodzic i wychodzic:-):-):-):-)

Paulina w szkoel wzgldnie.ma juz humory.ale to pwenie sie przesilenie jesiennie juz zaczyna i dlatego tak.
fajnie ze wola kaaaaa na nocnik :-D
A teraz się witam. Noc do bani. Sebastian obudził się do jedzenia o 24 potem nie wiem o której znowu potem Seweryn płakał mamusiu i znowu Sebek się obudził między 3 a 4 i ale niewiem i wstał o 7. Jakaś masakra. Teraz jestem z Sebkiem on śpi a ja oficjalnie sprzątam a nie oficjalnie same widzicie :-). Seweryn pojechał z tatą do fryzjera i do sklepu wymienić jakąś część do motoru bo nie pasowała.
no to dzieci nie mialy chyba humorku co ??
witam sie sobotnio
wpadlam na chwile
ogarnelam troche dom.jeszcze kurze mi zostaly.mala moze zaraz usnie.dzis na obiad gofry:rofl2:
nadal mam dola.ale dobrze ze wczoraj was pczytalam to mniejszy.a gdzie Malina?moj poproawiacz nastroju:-)

ukruszylo mi sie zatrucie od tej bolacej usemk-zmow mi orze policzek i pewnie zacznie bolec.ale nie dam sie bez znieczulenia tym razem:no::no::no::no::no::no::no:
a do tego wylazi mi znowu osemka na dole i stopa mnie boli.zebym nie miala jak rok temu o tej porze zapalenia powiezi w stopie-chodzic nie moglam,anwet na piecie stanac sie nie dalo.
to z przeforsowania nogi i niestety sprawy reumatyczne:-(
a znow zaczelam km stukac codziennie i tak final.
wow gofry juz nie pamietam kiedy jadlam :sorry2:
anabubka ciagle cos, wez usun se te zeby hihi chyba lepeij byc szczerbatym... :-p:-p:-p:-p:-p
Hej witam sie i ja
Anabubka uszy do góry,opowiem ci cos zabawnego...wczoraj moja klaudia ganiał po podworku po południu ,a ja oglądałam tv ,nagle wpada klaudia czerwona na twarzy zziajana i do mnie :mamo gdzie byłaś przed chwila co robiłaś???to ja ,że trochę tv ,trochę komp,a ona ,:bo zatrzasnęłam sie u psów w kojcu i nie mogłam wyjsć ,wołałam ,krzyczałam ,aż wyszłam przez płot ,dobrze zę stoją tam opatre o płot rusztowania bo inaczej bym e wyszła....wyobraz sobie ten wdzięczny obrazek:-D:-D:-D:-D:-D

A mnie sie dziś gotowanie obiadu śmigło ,krzysiek ma z wczoraj ,bo nie jadł ,przeciez nie miał czasu wczoraj....a ja z dziećmi załapaliśmy sie u mamy :happy:
hahaha Klaudia normlanie the best :-):-):-):-)
witam:happy:
anabubka ech......uszy do góry będzie dobrze no musi być i już!!!!!!!!!!!!!!
madziula klaudia:-D:-D:-D:-D:-D
dowikluś "zmechacona" no wyje ze śmiechu:-D:-D:-D:-D:-D:-D
as za późno weszłam na bb ale ty i tak pewnie grupowo się za nas pomodlisz:tak::tak::tak:
a ja od rana zapitalam nie ma to jak wolny weekend:-p:-p:-pwymyśliłam sobie że zrobię krokiety z kapustą i grzybami:crazy:i tak farsz zrobiłam rano a potem smażyłam naleśniki sztuk 40 zawijałam te krokieciska jeszcze mi zostało opanierowac i posmażyć ale to popołudni kole 16 zrobie robie obiadek na dziś żeberka +ziemniaczki+surówka:szok:wyprasowałam pranie się kręci julka sie smarczy adam mnie wnerwia piotrek poszedł z tonim na spacer ale skrót telegraficzny:-D
słuchajcie wasze dzieciaki tez tak podłapują wasze teksty????
wracam wczoraj z juką z zerówki i ona mama bolą mnie nogi ..ja no zobacz już jesteśmy PRAWIE w domku ....a julka mama PRAWIE ROBI RÓŻNICĘ!!!!!!!!!!!! ja w śmiech a julka mama tu się nie ma z czego śmiać przecież piotr tak mówi:szok::szok::szok:
albo iedzi dzisiaj w pokoju i nagle jestem wypluta nic mi się nie chce chyba sobie posiedzę i poczekam na wenę!!!!!:szok::szok::szok:to z kolei mój tekst
adam nie chce mi się odrabiać lekcji ...ja adam odrabiaj te lekcje chcesz oglądac dziś "mam talent" to lekcje mają być odrobione pokój sprzątnięty a i spakuj się już na poniedziałek do szkoły....na co adam..."żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce ":szok::szok::szok::szok:
stwierdzam że moje dzieciaki to papugi:tak:
wiesz co to chyba norma - Sewek tez juz wszystko powtarza a sczegolnie jak moj powie no albo mnie sie wymsknie "dup" :baffled::sorry2::dry:
Ja już prawie mieszkanko posprzątałam jeszcze podłogi muszę umyć i pare naczyń umyć. Teraz siedzę i piję kawke i jem ciasto które dzisiaj upiekłam. Panie się czestuja (zdjęcie nie jest realne).
mniam ciasto dobre - to chyba zebra bo robie takie podobne :tak:

No a co u nas ???????
ja juz wykapana - wybalsamowana (samoopalaczem) :-D
i teraz jem hamburgera ktorego sobie zrobilam....
dzisiaj zawidolam sie na moiom m i na zakupy musialam jechac z rodzicami :dry:
chcialam Sewkowi kupic cos do ubrania - ale jakos nie maialm weny.... a wszystko starsznie drogi mi sie wydawalo - nie zebym mu zalowala no ale bez przesady :sorry2:
heh co jeszcze mialam napisac.... :confused::baffled:

widze ze tu puchy wiec sie zbieram bo musze troche sprzatnac po sobie.... :sorry2:

dobranoc :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ciasto dopieka się w piekarniku,M wyciągnęłam na zakupy,bo chemia się pokończyła:zawstydzona/y:. Olkowi kupiłam dres za 19,99:szok: w Pelikanie,bo ze wszystkich spodni mi wyrósł a spodnie były po 15-18zł to wolałam dresik wziąść.M woła;-):-p:tak:.
Stosunkowo udanych nocek dziewczyny;-):tak::-D.

Bylismy u MAmy i w Biedronce na zakupach. Zamówiliśmy pizze do domku i A. zrobił mi drinka z ananasem;-) Jak wyjeżdżalismy od mamy to słońce tak blazowało że nie zauważyłam ze leża zabawki niemal pod kołami auta i rozjechałam samochodzik bratanka:baffled:Co prawda stary i popsuty no ale był:sorry2: I powiedziałam że odkupię. A że jeden ma 3 lata a drugi 4 więc zawsze kupujemy podwójnie i wszystko identyczne bo inaczej do rękoczyn ów dochodzi to mam nie-mały wydatek...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

OJ ANABUBKA
U Ciebie to stale cos:no:
Mam nadzieje ze zabek nie bedzie bolał i że ze stopa to nie bedzie nic powaznego

Ja jestem jakas "zmechacona"-spac mi sie chce ,jakos mnie glowa pobolewa a planowalam wieczorkiem posiedziec przy piwku i breezerze ale pewnie nic z tego nie bedzie:no::wściekła/y:

"zmechacona":-D:-D:-D
A co to ten breezer?:confused::confused::confused:

Hej witam sie i ja
Anabubka uszy do góry,opowiem ci cos zabawnego...wczoraj moja klaudia ganiał po podworku po południu ,a ja oglądałam tv ,nagle wpada klaudia czerwona na twarzy zziajana i do mnie :mamo gdzie byłaś przed chwila co robiłaś???to ja ,że trochę tv ,trochę komp,a ona ,:bo zatrzasnęłam sie u psów w kojcu i nie mogłam wyjsć ,wołałam ,krzyczałam ,aż wyszłam przez płot ,dobrze zę stoją tam opatre o płot rusztowania bo inaczej bym e wyszła....wyobraz sobie ten wdzięczny obrazek:-D:-D:-D:-D:-D

A mnie sie dziś gotowanie obiadu śmigło ,krzysiek ma z wczoraj ,bo nie jadł ,przeciez nie miał czasu wczoraj....a ja z dziećmi załapaliśmy sie u mamy :happy:

Ale zaradna Dziewczyna!:-):-):-)

as za późno weszłam na bb ale ty i tak pewnie grupowo się za nas pomodlisz:tak::tak::tak:
a ja od rana zapitalam nie ma to jak wolny weekend:-p:-p:-pwymyśliłam sobie że zrobię krokiety z kapustą i grzybami:crazy:i tak farsz zrobiłam rano a potem smażyłam naleśniki sztuk 40 zawijałam te krokieciska jeszcze mi zostało opanierowac i posmażyć ale to popołudni kole 16 zrobie robie obiadek na dziś żeberka +ziemniaczki+surówka:szok:wyprasowałam pranie się kręci julka sie smarczy adam mnie wnerwia piotrek poszedł z tonim na spacer ale skrót telegraficzny:-D
wracam wczoraj z juką z zerówki i ona mama bolą mnie nogi ..ja no zobacz już jesteśmy PRAWIE w domku ....a julka mama PRAWIE ROBI RÓŻNICĘ!!!!!!!!!!!! ja w śmiech a julka mama tu się nie ma z czego śmiać przecież piotr tak mówi:szok::szok::szok:
albo iedzi dzisiaj w pokoju i nagle jestem wypluta nic mi się nie chce chyba sobie posiedzę i poczekam na wenę!!!!!:szok::szok::szok:to z kolei mój tekst
adam nie chce mi się odrabiać lekcji ...ja adam odrabiaj te lekcje chcesz oglądac dziś "mam talent" to lekcje mają być odrobione pokój sprzątnięty a i spakuj się już na poniedziałek do szkoły....na co adam..."żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce ":szok::szok::szok::szok:

Dzieciaki są niemożliwe!!! Ale Ty też! Bo 40 krokietów dla mnie to nie do zrobienia w jeden dzień:no::no:

Ja już prawie mieszkanko posprzątałam jeszcze podłogi muszę umyć i pare naczyń umyć. Teraz siedzę i piję kawke i jem ciasto które dzisiaj upiekłam. Panie się czestuja (zdjęcie nie jest realne).

Mniam...;-):tak:

Ciasto dopieka się w piekarniku,M wyciągnęłam na zakupy,bo chemia się pokończyła:zawstydzona/y:. Olkowi kupiłam dres za 19,99:szok: w Pelikanie,bo ze wszystkich spodni mi wyrósł a spodnie były po 15-18zł to wolałam dresik wziąść.M woła;-):-p:tak:.
Stosunkowo udanych nocek dziewczyny;-):tak::-D.
Co to ten Pelikan? Nie słyszałam. Ale cena super:-):-):-)

Bylismy u MAmy i w Biedronce na zakupach. Zamówiliśmy pizze do domku i A. zrobił mi drinka z ananasem;-) Jak wyjeżdżalismy od mamy to słońce tak blazowało że nie zauważyłam ze leża zabawki niemal pod kołami auta i rozjechałam samochodzik bratanka:baffled:Co prawda stary i popsuty no ale był:sorry2: I powiedziałam że odkupię. A że jeden ma 3 lata a drugi 4 więc zawsze kupujemy podwójnie i wszystko identyczne bo inaczej do rękoczyn ów dochodzi to mam nie-mały wydatek...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A co to ten breezer?:confused::confused::confused:
Co to ten Pelikan? Nie słyszałam. Ale cena super:-):-):-)
U mnie tak samo wszystko podwójnie - różne kolory mogą być ale autko takie samo:tak:.
Pelikan to coś takiego jak Textil Market,w wolnej chwili wrzucę fotkę dresiku;-):tak:.
I wybieraj w Breezerach;-):tak::-D
usable-all-breezers.gif

Witam i ja
Jakas niedospana,mlode zasmarkane i ja nadal tez-masakra:no:
Ta pogoda cos Im chyba nie wyszla bo jest zimno i zero slonca:wściekła/y::no:
Zmykam robic sniadanko
Zdrówka życzę :tak:
witam sie sobotnio
wpadlam na chwile
ogarnelam troche dom.jeszcze kurze mi zostaly.mala moze zaraz usnie.dzis na obiad gofry:rofl2:
nadal mam dola.ale dobrze ze wczoraj was pczytalam to mniejszy.a gdzie Malina?moj poproawiacz nastroju:-)

ukruszylo mi sie zatrucie od tej bolacej usemk-zmow mi orze policzek i pewnie zacznie bolec.ale nie dam sie bez znieczulenia tym razem:no::no::no::no::no::no::no:
a do tego wylazi mi znowu osemka na dole i stopa mnie boli.zebym nie miala jak rok temu o tej porze zapalenia powiezi w stopie-chodzic nie moglam,anwet na piecie stanac sie nie dalo.
to z przeforsowania nogi i niestety sprawy reumatyczne:-(
a znow zaczelam km stukac codziennie i tak final.
Głowa do góry, będzie dobrze :-D ja też muszę iść ze swoimi ósemkami, wszystkie do usunięcia :no:

Dzieci jak dzieci, jak coś podłapią to już koniec. Tak samo z moim siostrzeńcem jest :tak:

Ale mi smaka narobiłaś :tak: a ja tylko biszkopty w domu mam :-(

My po zakupach :tak: Helenka u babci wiec mam troszkę luzu :tak:
Albo i nie mam Niki właśnie wstaje :dry:

Do później.
No to widzę odpoczęłaś baaardzo długo :tak:

A ja korzystając z chwili wpadłam się przywitać weekendowo :-D widać pustki jak nie wiem hehe :tak: ja czekam na swojego aż z pracy wróci, chyba że już nie będzie mi się chciało siedzieć :tak: Kubek o dziwo już zdrowy ale i tak leki mu daje. Nie ma gorączki ani nic, przeszło jak ręką odjął. Nie wiem co to miało być wczoraj :baffled: ale za to ostatnio w nocy mi ładnie śpi :tak: A mnie sprzątanie ominęło dzisiaj a miałam zamiar w pokoiku sprzątnąć :tak: po siostrę musiałam pojechać bo zakupów nie miała zrobionych :tak: a to prawie 10km w jedną stronę, dobrze że kase na paliwo miałam. Myślałam że zasnę dzisiaj za kierownicą :no: jakiś męczący dzień był dzisiaj ach raczej wczoraj bo to już trochę po północy :tak:
Nie pamiętam czy cos jeszcze miałam napisać. Dzisiaj jestem padnięta jakaś :no: kładę się spać bo jutro znowu za kółko trzeba siąść :tak: dobranoc panienki :-D

witam niedzielnie:happy:
jestem pierwsza:szok::szok::szok::szok::szok:
u nas za oknem ponuro deszczowo i ogólnie do bani pogoda nie fajna:no::no::no:
antek w nocy budził się chyba z 10 razy i nie wiem czemu napił się i zasypiał dalej:crazy:za gorąco nie było ,ubrany był odpowiednio:tak:a widocznie ten typ tak ma;-)
pietruszka mój od jutra 2 tygodnie na urlopie no rozkosz:szok::rofl2:jak ja to przeżyję:-pod wtorku zaczyna malowanie jakoś musimy dać radę:confused:
adam siedzi u siebie bo mnie rano wnerwił tak że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bardzo brzydko odezwał się do julki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
julka się bawi z antkiem w sklep:happy:pietruszka od godziny idzie do kuchni pozmywać:crazy:może dojdzie w koncu:dry:

Witam i ja
No to jestem druga :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Wczoraj sie zasiedzaialam z kolezanka prawie do 2 w nocy ,ale bylo fajnie:tak::tak:Siedzialysmy,gadalysmy i sobie popilysmy:-);-)A rano chwile po 8 mlodzi zrobili mi pobudka:szok::no:Teraz jestem juz wyprysznicowana i zaraz szykuje sniadanko

MARTA
Pyszne drineczki:tak::tak::tak:Ja wczoraj wlasnie pilam breezera arbuzowego-uwielbiam go:-):tak:

MAMITKA
Breezery to sa juz gotowe drinki w takich buteleczkach.Wlasnie te ktorych foteczki dala MARTA

MALINUS
U nas swieci sloneczko ale jakos wieje:no:No ale na spacer bedzie trzeba wyjsc bo mi sie przyda i to bardzo;-):-D:-D:-D:-D
Wspolczuje faceta w domu przez dwa tygodnie:-D;-)
Moja Klaudia tez w nocy krzyczala mama i mama jak wlecialam do domu(bo siedzialysmy na podworku)bo biedaczka nozki miala w lozeczku a reszte na podlodze:no::no::no:Chyab Jej sie wypadlo z lozeczka.Ale polozylam Ja spowrotem i od razu spala dalej

reklama
Witam niedzielnie!

Rano słonko świeciło ale coś już się schowało i zimno się zrobiło :no: a bee nawet nie będzie jak wyjść z małym na dwór :crazy: babcia w kuchni przy obiedzie, a Kubek z M śpią w najlepsze :tak:
Ja uwielbiam breezera pomarańczowego i tego białego mniam mniam :-D
Malinka współczuję chłopa w domu przez dwa tygodnie. Ja bym chyba oszalała :tak: jak dwa dni siedzi to mnie już trafia. Ale to przez to że w wojsku siedział i się w ogóle rzadko widywaliśmy przez te wszystkie lata razem :tak: z czasem sie na pewno przyzwyczaję mam nadzieję ;-)
Dowilka to wieczorek udany widzę, fajnie :tak: też by mi się takie coś przydało ale wszystkie znajome to gdzieś powyjeżdżały przed rozpoczęciem sesji :-( i sama zostałam :-:)-( już prawie dwa lata tak leci :-:)-( dobrze że Was mam :-D
Dzisiaj do siostry wypad się szykuję, oby tylko nie padało bo nie lubię w deszcze jeździć :no: chociaż w taką pogodę się uczyć uczyłam :tak: tak sobie ostatnio pomyślałam że zrobienie prawka zajęło mi nie całe 4 miesiące hehe :-D
Lecę mamie pomóc w kuchni, zaglądnę wieczorkiem :tak: jak Kubek mi da ;-)

Do góry