reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam się laseczki w ten deszczowy ,paskudny ,szary poranek:happy:
My wczoraj byliśmy na małej imprezce parapetowej u mojego brata,było fajnie wróciliśmy po 11,bo dzieci w domu ,a i wiadomo, że dziś też wstać trzeba i nie ma czasu na kaca:-D:-D
Malinka przed tobą ciężki okres ,pewnie co dzień mała awantura, o to co kto wie lepiej(skąd ja to znam??)ale wierzę ,ze dasz radę :-D:-D
My wszyscy jeszcze w piżamach ,nikt nie ma ochoty się ubierać:baffled:
Dziś na obiad w planie lazania,dxieci uwielbiają ,w ogóle jakiś spokojny cichy dzień się zapowiada:tak:

reklama
dowikluś to miałaś imprezkę:tak::tak:
mi wczoraj pietruszka zrobił miły wieczór ojjjjjj milusio było:tak::tak::tak:
madziula to gdzie teraz tomek ma pokój na górze czy na dole?????
no i ty też wczoraj imprezowałas więc pewnie stąd ten cichy dzień.....(głowa boli:-p)
antek śpi pietruszka razem z nim,dzieciaki siebie w pokoju toczą jakąś wojnę ,a ja w spokoju względnym zasiadłam do kompa;-)

czesc:)

W piatek bylam w ikea potem byla u mnie znajoma z synem i tak zlecial dzien do 18 potem kapiel Laury kolacja i wzielam sie za lazienke dzien sie skonczyl

Sobota :)
Na 10 sniadanie u znajomej Laura pobawila sie z jej corka ktora ma 4 lata :D Potem zakupki w Monchengladbach -dla Laury musialam ja obkupic i sie udalo :)
Wrocilam o 18 do domku
Wieczorem bylam padnieta ale wzielam sie za su[pialnie i zrobilam male przemeblowanie gdzie Laura dostala kacik do zabaw :))

Niedziela
wstalysmy o 9 wspolne sniadanko kapiel i zbieramy sie na trodel :))

Posty nadrobiulam ale nie zaznaczalam cytatow wiec sorkiiiiii:-p

Milego dnia wpadne wieczorem :))

Czesc dziewczyny my wstalysmy dzis po 10

zaraz musze sie brac za obiad jak Emily poloze spac
Pogoda nie zabardzo no ale coz w koncu mamy juz wrzesien
U nas od wczoraj kiermes tak wiec wybieramy sie dzis na karuzele jedzonko itd no i oczywiscie parada bedzie przechodzic przez wszystkie ulice:tak::tak::tak:
Wpadne napewno wieczorem:tak::tak::tak:

sąsiad obudził mi Toniego wiertarą no chyba go rozniosę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mały pospał tylko godzinkę i obudził go więc jest w takim nastroju że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:chyba zaraz włączę muzykę na full z basami niech i on odczuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam i ja!
Witam niedzielnie!

Rano słonko świeciło ale coś już się schowało i zimno się zrobiło :no:
Malinka współczuję chłopa w domu przez dwa tygodnie. Ja bym chyba oszalała :tak: jak dwa dni siedzi to mnie już trafia. Ale to przez to że w wojsku siedział i się w ogóle rzadko widywaliśmy przez te wszystkie lata razem :tak: z czasem sie na pewno przyzwyczaję mam nadzieję ;-)
Ja mam to samo;-):tak::-D,nawet jak ostatnio na miejscu robił to wieczorami miałam go dosyć.Przyzwyczaiłam się,że jego nie ma:sorry2: i jak za długo jest to jakiś toksyczny się dla mnie robi;-):baffled:.
U nas zimno i ponuro a mam w planach na cmentarz pojechać,bo teściowej ogródek osklapowałam z astrów:-p;-):tak::-D:-D:-D.

Witam! Ja tylko na chwilke bo Siostra zadzwoniła godz temu że na obiad wpadna :baffled:Więc sie spieszę bo na 13 ma byc gotowy., Zuzia spi.

U mnie tak samo wszystko podwójnie - różne kolory mogą być ale autko takie samo:tak:.
Pelikan to coś takiego jak Textil Market,w wolnej chwili wrzucę fotkę dresiku;-):tak:.
I wybieraj w Breezerach;-):tak::-D
usable-all-breezers.gif
Dzieki za breezerki! U nas chyba nie ma Pelikana...

sąsiad obudził mi Toniego wiertarą no chyba go rozniosę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mały pospał tylko godzinkę i obudził go więc jest w takim nastroju że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:chyba zaraz włączę muzykę na full z basami niech i on odczuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ale chamstwo. Ale u nas nie lepiej. ostatnio we wigilie o 16 godz cos wiercił:baffled:

ja tylko wpadłam się przywitać:tak::tak::tak::tak:

nie mam czasu,dzis robimy urodzinki Oliwka jak wspominałam wczoraj.
Zaczynamy o 15.30.
juz powoli sobie wszystko szykuję.
pa pa miłej niedzieli.:-):-):-):-):-):-)

reklama
u nas by nie przeszlo wiercenie w niedziele:no::no: odrazu byl by sasiad u nas albo policja:tak::tak: kiedys w wigilie ale przed poludniem tlukla moja mama u nas kotlety bylo dosc tego to moj kochany sasiad zadzwonil odrazu na policje ze zaklucamy im cisze rozumie jak bysmy im przeszkadzali jak by siedzieli przy stole wigilijnym nie uwiezycie ze mama musiala isc do garazu dalej te kotlety tluc bo inaczej bysmy kare zaplacili:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja tylko wpadłam się przywitać:tak::tak::tak::tak:

nie mam czasu,dzis robimy urodzinki Oliwka jak wspominałam wczoraj.
Zaczynamy o 15.30.
juz powoli sobie wszystko szykuję.
pa pa miłej niedzieli.:-):-):-):-):-):-)
zycze udanych urodzin i mnostwo prezentow dla Oliwki:tak::tak::tak:

Ja juz rosolek mam gotowy teraz tylko czekam na m az wruci z pracy:tak::tak::tak:

Do góry