sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Heja mamki
Kupilam ta mate Jest superrrr kolorowa z zabawkami melodyjkami
) Sama sie z nia tam chyba pobawie Zycze wam milego dnia
)
Buziaki
Buziaki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziekuje kochanaMH tekst że zapomniały psa ubawił nas wszystkichnawet tośka jakby cokolwiek rozumiał
medea wszystko ci poszykowała dla maleństwa nie kupuj kombinezonu zimowego bo mam nówka sztukaitrochę się tych ubranek nazbierało
agunia dla misi też postaram się w środę -czwartek wszystko wam wysłać
zrobiliśmy porządek na strychu 4 worki do śmieci normalnie błysk się zrobił
aaa dzieczyny gdyby wam cos sie nie podobało to do śmieci:-)
Ja tez odkurzacz popsułam, własciwie to sam sie spierniczył i A. mi powiedział że niedziela sie nikt nie dorobiłAle mam dzisiaj popierniczony dzienDosyc ze jestem niewyspana to jeszcze jakis mega pech
Po sniadaniu zaczelam sie szykowac na spcer a tu dupa zaczelo padac
Wiec wzielam sie za sprzatanie.Zrobilam cala chate odkurzaczem i chcialam umyc podlogi.Jak wyduszalam mopa to zlamal mi sie ten kij i dostalam z niego w gebe i przecielam sobie palec tym kikutem
Wiec podlogi mylam prawie na lezaco
Pozniej dzieciaki mnie mega wkurzaly
Teraz mlode spia,a Dominik wisi nade mna caly czas
MALINUS
Wspolczuje sasiadaOj teraz pewnie maly bedzie marudzil
AGNES
Udanej imprezki:-)
ja jestem jakas spiaca przez te pogodekawe juz wypilam ale nic nie pomogla
Agnieszka no to szalejcie ja sie nie wybieram nigdzie bo na trodlu nas deszcz zlapal heheh zaliczylam kielbaske z grilla
Dowikla wspolczuje faktycznie jakis pechozol ale nie martw sie za to jutro bedziesz miala fajniejszy dziunek
Malinka troche tego jestzakupy zrobilam w HM
Spodnie z Hallo Kitty, skarpetki, podkolanowki,2* leginsy, 3*golfiki, koszule na dlugi rekaw i na krotki, dwa bolerka jedno na dlugi drugie na krotki, golf na krotki z bluzeczka na dlugi, biala bluzeczke, tunika z Mini, kurteczko bluze hmmm chyba tyle
Zostalo mi do zakupienia: rajstopki, buty i gruba kurtka
Czapke z niby chusta pod szyje kupilam wczesniej
Ewelikna powodzenia
Mamita dobrze ze siostra zadzwonilarownie dobrze mogla zapukac do drzwi
a ja niedawno wróciłam z kosciólka bo mamy spotkano przed komunia ciesze sie bo wszyscy mają jednakowe ubranko i nie musze użerac sie z Zuzia bo ona nie widomo jaka by chciala Mąz na nocke idzie ja troche powtarzam testy na jutro Mam nadzieje ze Żyd pomożemilej niedzieli
Kciuków trzymać nie będęa ja niedawno wróciłam z kosciólka bo mamy spotkano przed komunia ciesze sie bo wszyscy mają jednakowe ubranko i nie musze użerac sie z Zuzia bo ona nie widomo jaka by chciala Mąz na nocke idzie ja troche powtarzam testy na jutro Mam nadzieje ze Żyd pomożemilej niedzieli
A ja śliwkowe aromatyczne kompoty porobiłam na zimę i nawet Olkowi smakujeZuzia wkapana najedzona i spiaca... ja sobie drinka pije;-)
no co chce łądną opaloną córęOstatnio siedzę u fryzjera a przyszła kobitka karnet córce na solke wykupić żeby ładnie na komuni wyglądałaSzok
![]()