reklama
Witam
Ubieram sie i ide zaprowadzic mlodego do szkoly:-)
Spala u mnie M babcia i dziisaj tez pewnie bedzie spala,bo pomaga tesciom sie rozpakowac a u Nich nie ma gdzie spac

Dziewczynki na szczescie jeszcze spia:-)
Ubieram sie i ide zaprowadzic mlodego do szkoly:-)
Spala u mnie M babcia i dziisaj tez pewnie bedzie spala,bo pomaga tesciom sie rozpakowac a u Nich nie ma gdzie spac

Dziewczynki na szczescie jeszcze spia:-)

luna665
Mama grudniowa 2007
Pozaznaczałam chyba za dużo cytatów, bo nic nie mam. Ale nerw.
Co pamietam: Kaszanka-bosko
Pati gratuluje!
As Tobie również propozycji ( 3 ) pracy
Anakonda, wita Cie ta mniej znana, ale nie taka nowa
Anka przykro mi z powodu brata ( czy szwagra?), dobrze, że tylko na stersie sie skończyło i samochodzie do klepania.
Ewelinka, ja raz jeszcze Ci współczuję. Weź Ty kobita się za swoje życie i coś z nim zrób, wierz mi bedziesz jak moja biedna matka!!!! Weź sobi edo serca rady dzieczyn, za szmaty i do roboty go!
Kuźwa spodnie za 130zł????? Używane!!!! Ja też chcę sak sprzedawać!!!!
A proppos któraś nie potrzebuje lampy/żyranndol?
I smutno mi , bo żadna ani razu o mnie nie zapytała, żadna nie tesknila, a ja taka wyrurana, że szok
W piatek wieczorem skonczylam remont u mamy, w sobote z ranca spowrotem do niej bo dywan chciala kupic, no ale wymiaru nie dostala i we wtorek bedzie powtórka tylko poinych sklepach. W czwartek u niej nocowałam z mała, ale Wiki pomagała, no normalnie w szoku jestem, niesppelna 2 letnie dziecko poscieralo wszytskie kurze, podawala gwozdzie, a na drabinie trzymalal mnie za piety zebym nie spadala, noszkoda ze mam laskotki, hii
wczoraj z rana znow do mamy ( p na ryby sobe pojechal, to nie buylo co w domu sedziec) na obiad, pozniej razem pojechalysmy do babci i mojej chrzestne, mala w siudmym niebie, bo tam Kasia, a ona ja kocha nad zycie. wrocilismy wieczorem. Generalnie malej zabki 3-ki sie wyrzynaja i jest masakra, z piatku na sobote nie spalam xcala noc, a wczoraj wieczoram uspokajalam ja chyba ze 3 godziny, dopiero drugi czopek pomogl. Pozarlam sie na swieta noc z m o to, że do mamy remonty robic jezdze a swoj dom zaniedbuje, no szkoda, ze ja robilam remont i dzieckiem sie zajmmowalam, a on o 14 w domu z pracy i NIC nie zrobil, obiady mial otowe, wiec tylko przed kompem i spac. Wkurzylam sie i do rana cala chate sprzataam. okna podlogi pomylam, meble, lazienke kibel, pranie, zmywanie, akwarium, prasowanie. Jak juz skonczylam to stwierdzilam, ze nie ma co sie klasc i siadlam sobie do was. A tu Zadna nawet za mna nie zatesknila:-(.
Mala sie wierci, wiec pewnie zaraz wstanie, spala cala noc bez jednej pobudki na piciu czy cokolwiek, ale wymeczona tym placzem byla nieziemsko.
Dorobie sobie sniadanie i zobacze czy jeszcze jest cos do zrobienia.
Jak m wróci z pracy zostawiam mu dzecko i ide se!. Zobaczymy ile on utrzyma ten pozadek w domu zajmujac sie dzieckiem, ja mam dlugoterminowy plan!!!!
Jeszcze mi rów zostal...
Co pamietam: Kaszanka-bosko
Pati gratuluje!
As Tobie również propozycji ( 3 ) pracy
Anakonda, wita Cie ta mniej znana, ale nie taka nowa
Anka przykro mi z powodu brata ( czy szwagra?), dobrze, że tylko na stersie sie skończyło i samochodzie do klepania.
Ewelinka, ja raz jeszcze Ci współczuję. Weź Ty kobita się za swoje życie i coś z nim zrób, wierz mi bedziesz jak moja biedna matka!!!! Weź sobi edo serca rady dzieczyn, za szmaty i do roboty go!
Kuźwa spodnie za 130zł????? Używane!!!! Ja też chcę sak sprzedawać!!!!
A proppos któraś nie potrzebuje lampy/żyranndol?
I smutno mi , bo żadna ani razu o mnie nie zapytała, żadna nie tesknila, a ja taka wyrurana, że szok
W piatek wieczorem skonczylam remont u mamy, w sobote z ranca spowrotem do niej bo dywan chciala kupic, no ale wymiaru nie dostala i we wtorek bedzie powtórka tylko poinych sklepach. W czwartek u niej nocowałam z mała, ale Wiki pomagała, no normalnie w szoku jestem, niesppelna 2 letnie dziecko poscieralo wszytskie kurze, podawala gwozdzie, a na drabinie trzymalal mnie za piety zebym nie spadala, noszkoda ze mam laskotki, hii
wczoraj z rana znow do mamy ( p na ryby sobe pojechal, to nie buylo co w domu sedziec) na obiad, pozniej razem pojechalysmy do babci i mojej chrzestne, mala w siudmym niebie, bo tam Kasia, a ona ja kocha nad zycie. wrocilismy wieczorem. Generalnie malej zabki 3-ki sie wyrzynaja i jest masakra, z piatku na sobote nie spalam xcala noc, a wczoraj wieczoram uspokajalam ja chyba ze 3 godziny, dopiero drugi czopek pomogl. Pozarlam sie na swieta noc z m o to, że do mamy remonty robic jezdze a swoj dom zaniedbuje, no szkoda, ze ja robilam remont i dzieckiem sie zajmmowalam, a on o 14 w domu z pracy i NIC nie zrobil, obiady mial otowe, wiec tylko przed kompem i spac. Wkurzylam sie i do rana cala chate sprzataam. okna podlogi pomylam, meble, lazienke kibel, pranie, zmywanie, akwarium, prasowanie. Jak juz skonczylam to stwierdzilam, ze nie ma co sie klasc i siadlam sobie do was. A tu Zadna nawet za mna nie zatesknila:-(.
Mala sie wierci, wiec pewnie zaraz wstanie, spala cala noc bez jednej pobudki na piciu czy cokolwiek, ale wymeczona tym placzem byla nieziemsko.
Dorobie sobie sniadanie i zobacze czy jeszcze jest cos do zrobienia.
Jak m wróci z pracy zostawiam mu dzecko i ide se!. Zobaczymy ile on utrzyma ten pozadek w domu zajmujac sie dzieckiem, ja mam dlugoterminowy plan!!!!
Jeszcze mi rów zostal...
Jadźka
mama 2 synów
Hej witam się poniedziałkowo przy śniadanku i kawusi. Ja już w piecu rorpaliłam i zaraz idę głowę umyć bo na 11 do lekarza.
To i tak fajnie masz z tym strychem a w sumie dla Sebka to dżo ma po Sewerynie ale i tak jak coś fajnego w lumpie to nie mogę się oprzećhej lasencje
moi wszyscy już śpią
ja wyprałam 3 pralki prania(nie ma to jak poznosić wszstko ze strychu) a jeszcze kolejne 3-4 do wyprania ale nie mam już gdzie suszyć do tego jest taka pogoa że kiepsko schnie
ale jestem zadowolona bo antoś ma kombinezon na zimę jeszcze po mojej bratanicy a ona ma już 15 lat
adam w nim też chodził i julia też i teraz tosiek ponosi myślałam że będzie zamały ale jest ok
więc mi zakup odszedł no i julka ma kurtkę na jesień też jakąś zdobyczną nawet nie wiedziałam że taką mamy na strychu
szkoda że jeszcze butów zimowych tam dla nich nie było
no i piżamy o któeych zapomniałam jakieś spodnie do których wreszcie dorośli i toniś 3 pary spodni ocieplanych no nie ma to jak takie wykopaliska
ale ze smutkiem stwierdzam że to ostatnie ubrania dla nich nie mają już na strychu nic większego czyli tera z już od wiosny wszystko im muszę kupować
![]()
Dzięki za rade:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
muchy powiadasz?
kup sobie dwuskladnik na muchy firmy BROs.kosztuje ok10zl.mieszasz,piskasz spryskiwaczem ramy okienne i futryny i drzwi zewnetrze(byleby nie zbyt nisko tam gdzie sie dotyka,parapety zewnetrzne i 99%much i innyc robali padnie pzed lub zaraz za oknem:-)
wyprobowane:-):-):-):-)
agunia-ln
Fanka BB :)
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO DLA OLIWKI, ZDRÓWKA, RADOŚCI, DUŻO UŚMIECHU, MNÓSTWA PRZYJACIÓŁ, FAJOWYCH ZABAWEK I SPEŁNIENIA MARZEŃ !!!!!!

A teraz mogę się przywitać;-);-);-) i witam nowe mamusie, ja trochę wypadłam ostatnio z obiegu ale postaram się nie dać o sobie zapomnieć

Joanna trzymam kciuki, teraz to już musi się udać

Malinka z góry dziękuję
Dowikla a ja Ci współczuję z powodu tak bliskiego sąsiedztwa teściów, to juz w całym Poznaniu nie było dla nich mieszkania?

teściowa za ścianą to jednak nic dobrego

wszystkim chorowitkom życzę zdrówka;-)
idę co nieco poczytać, tylko burak znów się wkurza, ze nic nie robię tylko klikam i śmieję się do monitora

A teraz mogę się przywitać;-);-);-) i witam nowe mamusie, ja trochę wypadłam ostatnio z obiegu ale postaram się nie dać o sobie zapomnieć

Joanna trzymam kciuki, teraz to już musi się udać

Malinka z góry dziękuję
Dowikla a ja Ci współczuję z powodu tak bliskiego sąsiedztwa teściów, to juz w całym Poznaniu nie było dla nich mieszkania?

wszystkim chorowitkom życzę zdrówka;-)
idę co nieco poczytać, tylko burak znów się wkurza, ze nic nie robię tylko klikam i śmieję się do monitora

Mama Helenki
i Aniki :D
Cześć kobitki, teraz mnie dopadła temperatura 

AGNES
WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ DLA OLIWKI

BUZIACZKI OD E-CIOCI I FERAJNY:-)
My wlasnie jemy sniadanko a pozniej jade do fryzjera podciac i wycieniowac wloski:-)
JOANNA
Caly czas trzymam kciuki

Daj znac jak juz bedziesz po:-);-)

My wlasnie jemy sniadanko a pozniej jade do fryzjera podciac i wycieniowac wloski:-)

JOANNA
Caly czas trzymam kciuki

reklama
hejka
no dzis miałam nie za fajna noc,Oliwka budziła się co chwile bo nos zatkany i spac nie mogła.jestem taka niewyspana.
a do tego jak wstała zaczeła troche kasłać.

dałam jej juz z rana Rutinacea,Lipomal zaraz dostanie wapno.
Boziu jakie cyrki robi jak jej psikałam woą morską do nosa,masakra,darła sie ajkby jej ktoś ze skóry obdzierał

nie mogłam jej utrzymać aż byłam w szoku.
jakby się pogarszało to jestemna jutro zarejestrowana do lekarza.bo jak zwykle na dzis nie było już miejsc a dodzwoniłam się 15min po otwarciu przychodni,masakra.
DZIEKUJĘ DZIEWCZYNY

:-):-):-):-):-):-):-)OLIWCIA PRZESYŁA BUZIAKI :-):-):-):-):-)
JOANNA równiez trzymam kciuki

no dzis miałam nie za fajna noc,Oliwka budziła się co chwile bo nos zatkany i spac nie mogła.jestem taka niewyspana.
a do tego jak wstała zaczeła troche kasłać.

dałam jej juz z rana Rutinacea,Lipomal zaraz dostanie wapno.
Boziu jakie cyrki robi jak jej psikałam woą morską do nosa,masakra,darła sie ajkby jej ktoś ze skóry obdzierał

jakby się pogarszało to jestemna jutro zarejestrowana do lekarza.bo jak zwykle na dzis nie było już miejsc a dodzwoniłam się 15min po otwarciu przychodni,masakra.
AGNES
DZIEKUJĘ DZIEWCZYNY

JOANNA równiez trzymam kciuki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: