reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Monia ma 39rozm buta
Adaś 96 cm wzrostu i 25 but ( ale jak patrze na buty mojej małej, to on chyba ma dziwna numeracje, albo takie male stopy :) )

Dlaczego nie szczepić?? Cóz szczerze mówiąc nie udzielę rzetelnych info bo kiepsko sie na tym znam, wiem tylko, ze tak na prawde nie sa to zalecane szczepienia nawet dla dorosłych ( kazdy lekarz różnie powie ), ale wyczerpującej odpowiedzi z pewnościa udzieli nam AS!

AS wzywana do tablicy

Anaconda ja nie jestem wcale taka pracowita, ja byłam taka wkur.iona

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny dziękujemy za życzonka dla Oliwki :tak::tak::tak::tak:
Kochane jesteście,dzięki za pamięć :-):-):-)
:-):-)

I nadal czekam na wypowiedzi dlaczego nie szczepić przeciw grypie

ja nie będę szczepić,juz się spotkałam z kilkoma przypadkami ze po tej szczepionce właśnie dzieci gorzej chorują na grypę i częściej ja łapią :tak::tak::tak::tak::tak:

A Oliwka już lepiej się czuje.jak tak dalej będzie to nie pójde z nią jutro do lekarza :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

No witajcie moje kochane :-)
No i dzisiaj wkoncu koniec bankowych formalnosci... :-D:-D:-D:-D
jutro tylko do banku dokonac przelewu na konto sprzedajacych :tak:

Maly tez niedawno zasnal.... ja juz padam na pysk.... :sorry2:
a zaraz moj m idzie do roboty wiec jak mlody wstanie i zje obaidek to mysle ze przejdziemy sie na dwor....
Aha wygralam ten komlecik dla amlego co Wam linka pokazywalam :-D
ale sie ciesze - ciekawe jak bedzie wygladal.... :-)

hm co jeszcze mialam napisac aha nic nie nadrobie bo jakos nie mam weny a zreszta nie bylo mnie tyle dni bo wczoraj przyjechala kuzynka do nas z mala Klaudia (2 miesiace) ojejku ale sie nanosilam na rekach ja poprzytulalalm a odziwo Sewek nie byl az taki zazdrosny - siedzial obok mnie i wolal ja jak pieska - heh bo nie kuma zbytnio ale robil jej cacy i dawal buzi - no super oby byl taki dla przyszlej dzidzi swojej siostrzyczki :tak:
no i przyjechal nasz chrzesniak jaki on juz duzy i az wstyd ze tak radzko ich widujemy a mieszkamy ... no wcale nie tak daleko :baffled::sorry2:
No potem znajomi przyszli i siedzielismy do ok 24 wiec juz potem totalnie bylam padnieta :rofl2:

ok zmykam... ;-)

Agnes dla Oliwki najszczersze zyczonka od cioteczki i reszty rodzinki
sto lat sto lat.... :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
I nadal czekam na wypowiedzi dlaczego nie szczepić przeciw grypie

To zalezy od organizmu nie każdy dobrze toleruje tą szczepionke. Moja teściowa się szczepi nie choruje na grype ale za to zapalenie płuc 3x do roku. Jest duże prawdopodobieństwo zachorowania po tej szczepionce na grypę zaraz po szczepieniu. I tak zachorowała moja babcia a że ma 73 lata to ledwo z tego wyszłą i juz więcej sie nie szczepi. Mój kolega miał obowiązkowe w zakładzie pracy i tez zachorował 2 tyg leżał w łóżku. A mi pediatra powiedziała że to dodatkowe obciążenie i ryzyko dla małego dziecka i żeby lepiej zaszczepić na meningokoki albo pneumokoki. mój A. się szczepił i niby grypy nie miał ale przeziebienia czesto łapie...

Widzę że zdania są podzielone. Ja sama nie wiem co robić bo boję się że Maja w przedszkolu zacznie łapać różne przeziębienia, niby wiem że to jest nieuniknione tylko jak do tej pory nigdy nie chorowała i mam nadzieję że tak będzie dalej.
A teraz uciekam zająć się trochę domem a potem idę po małą tak więc do usłyszenia wieczorkiem:-):-):-)

reklama
Cześć kobitki, teraz mnie dopadła temperatura :baffled:

hejka

no dzis miałam nie za fajna noc,Oliwka budziła się co chwile bo nos zatkany i spac nie mogła.jestem taka niewyspana.

a do tego jak wstała zaczeła troche kasłać.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dałam jej juz z rana Rutinacea,Lipomal zaraz dostanie wapno.
Boziu jakie cyrki robi jak jej psikałam woą morską do nosa,masakra,darła sie ajkby jej ktoś ze skóry obdzierał:no::no::no::no::no::no: nie mogłam jej utrzymać aż byłam w szoku.

jakby się pogarszało to jestemna jutro zarejestrowana do lekarza.bo jak zwykle na dzis nie było już miejsc a dodzwoniłam się 15min po otwarciu przychodni,masakra.
DUŻO ZDRÓWKA

Dla OLIWKI
Najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka i szczęścia wielkiego jak smok!

Do góry