reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dobra ja juz zmykam bo zaraz m ma przyjsc :tak:

Dobrej nocki :-)

Agnes
- a dziekuje bardzo :-D farbujesz wlosy o tejgodzinie ??
a na jaki kolor ??

Ja juz sie wylaczam bo zas nie wyjde z BB - ach ten nalog :-D:-D:-D:-D

Witam wieczorowo:-):-):-)
Maja miała z tatą usypiać ale coś jej się odechciało i musiałam ja iść, całe szczęście dosyć szybko zasnęła więc mam teraz troszkę wolnego czasu:tak::tak:

A ja zapomnialam sie pochwalic ze Laura od 3 dni sama korzysta z toalety.Elegancko sie podciera:-D:-D Tak wiec wkladka na wc poszla do szfy :)

Gratulacje dla dzielnej Laury:tak::tak::tak:

No ale Sewek po wczorajszej wizycie malego dzidziusia zaczal jakos dziwnie reagowac.....
tzn bierze male ubranka i przytula je do sibie i mowi "dzidzi" "moja moja" :szok:
hehe fajnie to wyglada az normlanie ze wzruszenia plakac sie chce :sorry2::rofl2:

Widać że opiekuńczy starszy braciszek rośnie:tak::tak::tak:

A tu Laura Panie Pilocie ...

Śliczna dziewczynka:tak::tak::tak:

My bylismy na dworze:tak:Mlodzi oczywiscie bardzo niegrzeczni:no:Cholera coraz gorzej sie zachowuja i juz wogole mnie nie sluchaja:wściekła/y::no:
Teraz ogladam sobie M jak milosc a pozniej Ich poloze.Pojde na balkon na papieroska(czwartego dzisiaj )i sama tez sie poloze bo jestem zmeczona

Chyba w bunt dwulatka wchodzą:-):-):-) Cierpliwości życzę

zobaczcie jak tanio udało mi sie kupic szlafrok dla Oliwki.fajniusi :tak::tak::tak:

SZLAFROK ROZ 110 DLA DZIEWCZYNKI (736849728) - Aukcje internetowe Allegro
Bardzo fajny szlafroczek, ja też się za czymś takim muszę rozejrzeć bo ten co ma Maja już przy krótki:tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam kochane:tak::tak::tak:
My dzis od rana w ruchu :tak::tak:
najpierw zakupy bo lodowa byla pusta a potem szukalam prezentu bo jutro idziemy na roczek:tak::tak: ciekawe jakie beda tym razem urodziny:rofl2::rofl2::rofl2:
Wybaczcie ale nie poodpisuje na posty jakos brak wenny:happy::happy::happy:
Zreszta rozmawiam z mama na skype wiec nie bede sobie metku w globie robic z czytaniem pisaniem i rozmowa:rofl2::rofl2::rofl2:

Agnes STO LAT DLA OLIWKI:tak::tak::tak:

reklama
Przeleciałam tylko przez posty więc odpisze w skrócie to co pamiętam :tak:
Fajny ten szlafroczek, cudny :-D
Patrysiu super avartek :tak:
Ale ten gościu wymiatał kulasami hehe dziwie się że mu nie odpadły :-D

Kubek zasnął dosyć szybko więc skorzystam z chwili czasu i wpadłam się przywitać wieczorkiem :tak: w lesie fajnie było. Kubek sobie siedział na szczęście spokojnie w spacerówce i sobie chodziliśmy. Grzybków jeszcze nie ma, trza poczekać chociaż do końca tygodnia :tak: ale znalazłam z mamą dwa podgrzybki i trzy kozaki :-D nie wiem co z tym zrobi bo ja grzyby tylko lubię zbierać :tak:

Do góry