reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
przykro mi że znowu mi sie nie udalo akurat za miesiąć mam następny i akurat bedzie równy rok jak robie prawko :zawstydzona/y: mąz sie zakur.....nie odzywa sie
Egzaminator doczepił sie ze wjechałam w kopertę ale mogłam wjechac tych kilka centymetrów do tyłu bardziej ,wg mnie to byłam w kopercie a wg niego nie :wściekła/y: troche sie z nim poklociłam ale uparty był sukinkot :wściekła/y::wściekła/y::crazy: a do cholery przeciez umiem jezdzic
Najgorzej ze cala ta sytuacja odbiła sie niepotrzebnie na dzieciach ja mężowi powiedZiałam zeby na dzieciach sie nie odgrywal bpo to na mnie jest zly i zreszta sam niech se zrobi prawko tozobaczymy ile razy by zdawał :wściekła/y:

ide bo bałagan w domu i nic nie porobione ,potem mam isc do biblioteki i do sklepu po warzywa do makaronu no isiostra ma przyjsc Wojtka poduczyc angielskiego bo juz pałę dostal z kartkówki :crazy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam
Mlody juz wszkole,ja zdazylam sie wykapac i posprzatac caly syf ktory narobily mi mlode:no::wściekła/y:
Niedlugo zrobie jakies sniadanko bo zaczynam robic sie glodna:-);-)

JOANNA
Nie wiem co powiedziec:-(

AGNES
Super focie-zreszta jak zwykle:-):tak:Widac ze Oliwka zadowolona

Asiu no bardzo mi przykro, ale to fakt, teraz jest 100x ciężej zdac prawko. Mam nadzieje, ze dzieci za bardzo nie ucierpia na zlosciach twojego. Trzymaj sie dziewczyno.

Oj, ja tez chyba juz odejde od kompa, choc na chile i sie za cos wezme. Mala sie budzila ale dostala kaszke i przysnela, nie na dlug, ale zawsze. Jakos w dzin nie chce juz spac, no chyba, ze bardzo bardzo meczoco bylo.

a ja wczoraj mialam farbowac włosy ale jakos się do tego nie zabrałam,odechciało mi się :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D dzis muszę już to zrobić :tak::tak::tak::tak:
Ja nigdy nie będę swoich farbować :tak: takiego koloru to żadna farba nie da :-D ale za to umiem farbować. Już tyle osób farbowałam że szok :tak:

witam :-( chyba sie powiesze :zawstydzona/y::-( mam dosc juz tego prawa jazdy będe chyba zalatwiac
Głowa do góry będzie dobrze :tak: moja koleżanka zdała za 9tym razem :-D:-D trochę kasy na to wydała :tak: a u Ciebie będzie dobrze, następnym razem musi się udać :tak:

Witam we wtorek, już chciałam napisać poniedziałek :-D:-D
Jakaś zakręcona przez tą pogodę jestem. Kuba śpi już jakiś padnięty bidak jest :no: jutro chyba z nim pójdę na morfologię, aż się boję co to będzie :no:
Pranie się robi, jeszcze dwa przede mną, na zakupy i obiad zrobić i koniec na dzisiaj roboty :tak: dzisiaj tylko pomidorówka bo nic mi się nie chce robić :no: M ma dwa dni wolnego, oj kaszanka :no: a jeszcze w tygodniu okres dostanę to go albo siebie chyba zabije jak mi na odcisk nadepnie :crazy:

A wczoraj mnie coś wywaliło z BB i nie mogłam już wejść :no: nie wiem czemu :crazy: dobrze że dzisiaj mogłam :-D no i pada :crazy: a chciałam na targ sobie potem skoczyć :no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zamówiłam sobie katalog z quelle bo ostatnio mi nie przysyłają nie wiem czemu :baffled: no cóż ale już będę mieć :tak:
Ja też spadam bo pranie trza powiesić i do sklepu iść chociaż mi się nie chce :no:
Zaglądnę potem jak dam radę :tak:
Miłego południa życzę i oby słonko świeciło a nie jak u mnie pochmurno :no:

Luna dzięki za namiary, paczka się powiększa co chwilę :-D:-D:-D
Patrysiu no to już masz koniec z bankami itd... teraz tylko na swoje :tak: gratuluję :-)
Ja nie szczepię się ani nikogo :no: wole nie ryzykować. Moja siostra się zaszczepiła z mężem i oboje 2 tyg w łóżku leżeli :no: oj nie, ja sobie nie mogę na to pozwolić :no: co mam być to będzie :tak:
A ja dzisiaj do lasu na przejażdżkę jadę z małym. Niech pooddycha świeżym powietrzem :tak: a nie z kronopolu :no:
Moje lekarka ostatnio stwierdziła że Kuba jakiś blady :szok: to się kobieta skapła hehe :-D i wysłała mnie z nim na morfologię :no: oj będzie się działo w przychodni. On tak się kręci i wierci jakby owsiki w dupie miał :no: nie da rady go utrzymać w miejscu. Będę musiała tv wziąć ze sobą i reklamy albo piosenki mu puścić żeby zawiechę złapał i siedział spokojnie hehe :-D:-D
Ja do lasu mam w sumie niedaleko ale jakoś się boje chodzić z dzieciakami. U nas męża kuzyna dziecko zachorowało od kleszcza. Mój tez blady ale to po mnie i nawet robiłam mu wyniki ale to było straszne. Wyszła mu wtedy niewielka anemia

Ja ostatnio chodzę i na wózki patrze tylko nie wiem po co :-D ale jeden sobie upatrzyłam i powiedziałam M że taki chce następnym razem :-D oto link Bebecar
Normalnie tak mi się spodobał że szok :tak: ale M powiedział że jak chcę taki to mam na niego zbierać kasę :-D:-D:-D
Mnie to cena przeraża

a ja się zajadam Michałkami- no co zostały z imprezki :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Boże ja to już zapomniałam że istnieją takie cukierki a bardzo jue lubiłam

ello

wpadlam w chwili miedzy plackami ziemniaczanymi dzis zakrecony dzien

Od rana nic dobrego ehhhhh
Chlopaki od Bogdana mieli kolizje i autko z jednej strony wyglada nieciekawie :baffled:Babka wymusila pierwszentwo

Bylismy w ADAC po zastepcze auto trzeba bylo az do Viersen jechac:baffled: porazka tyle dobrze ze Lali w aucie mi zasnela i nie marudzila

Oliwcia sto lat kochana mnostwa zdrowka i radosci!!!!
Oj to dobrze że nikomu się nic nie stało

Patrysia chyba faktycznie jakies fatum:-D
Moglo byc gorzej ale jak narazie ok moje cale wiec sie nie martwie:-D:-D:-D:-D

A ja zapomnialam sie pochwalic ze Laura od 3 dni sama korzysta z toalety.Elegancko sie podciera:-D:-D Tak wiec wkladka na wc poszla do szfy :)
No to duże gratulacje

jeeeeeeee no to super ze Laura sama sobie daje rade

No ale Sewek po wczorajszej wizycie malego dzidziusia zaczal jakos dziwnie reagowac.....
tzn bierze male ubranka i przytula je do sibie i mowi "dzidzi" "moja moja" :szok:
hehe fajnie to wyglada az normlanie ze wzruszenia plakac sie chce :sorry2::rofl2:
Mój Seweryn tak tuli i całuje Sebka że aż mał sie denerwuje bo ma dosyc i niemozna mu wytłumaczyc. On mówi ze on chce bo go kocha
nom 21 tydzien....
:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

hehe no ja abede miala duuuuuuuuuuuuuzo sprzatania bo duze mieszkanko :szok::szok:
ale moj m mi pomoze wiec nie bedzie tak zle :-):-):-):-)
oj ja juz chce remonty....

nie wiem oc teraz robic....
cos tzra zjesc
bo maly juz tez "jesc" wola :sorry2:
ja tez juz bym chciała ajeszcze musze czekac

PATRYSKA
Ale masz cudowny avatarek:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
mi tez sie podoba:-)

Teraz czepił się i "Wodzionkę" z każe włączać a tu coś fajnego
YouTube - Pijany naćpany czy trzeźwy techno fan ?
dobre:-D
Prossssssssssssz,mój mały konstruktor
Zobacz załącznik 164996
swietne
zobaczcie jak tanio udało mi sie kupic szlafrok dla Oliwki.fajniusi :tak::tak::tak:

SZLAFROK ROZ 110 DLA DZIEWCZYNKI (736849728) - Aukcje internetowe Allegro
Fajny i cena też super. A ja tą bluze nike tanią jeszcze nie dostałam dobrze że to za pobraniem. pisałam meila podobno wysłane zostało w czwartek a u mnie dalej niema. Dres który kupiłam na allegro wysłany w piątek wczoraj już był. Ale mam nerwa

Ja jak ostatnio na ciemny blond farbowałam to mi prawie czarny wyszedł:-D:-D:-D
łał to nie żle

Coś nie mam nastroju ostatnio na nic :no: nie wiem co się dzieje ze mną :no: jakaś nie do życia jestem :no: ach oby przeszło. A teraz sobie oglądam czesia na comedy central :-D
Może witaminki Ci są potrzebne
A to pare fotek z urodzinek Oliwki.

A konik Pony interaktywny to chyba najlepszy prezent sie okazał bo stale się nim bawi i wsze dzie z nim chodzi,nie odstępuje go na krok :tak::tak::tak::tak:
Świetne foteczki już niedługo mnie czeka imprezka no wsumie mam jeszcze troche czasu ale to tak szybko leci

Hejka :-):-):-):-)

lunka ja Ci dam zdjęcia do kitu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dziewczyny słyszeliście Patric Swayzenie nie żyje !!!!! :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
bardzo lubiałam tego aktora :tak::tak::tak::tak::tak:
Słyszałam rano w telewizji też go lubiałam:-:)-:)-:)-(

witam :-( chyba sie powiesze :zawstydzona/y::-( mam dosc juz tego prawa jazdy będe chyba zalatwiac
Oj to szkoda, ale o to im chyba chodzi żebyś miała dość i im dała

W koncu skonczyłam.
A teraz się witam. Seweryn w przeczkolu a ja zamiast wziąść się za robote to siedze z wami ale zaraz się wezme.
Ale mnie wczoraj wieczorem Seweryn zdenerwował. Kazałam mu założyć piżame a on że nie i nie a wkońcu mówi że w spodniach od piżamy sznureczki go w nocy cisną to ja żeby dał to je obetne. Przyniusł i obciełam a on wtedy w ryk że on chce te sznureczki i czemu je obciełam myślałam że go rozszarpie:wściekła/y:. MASAKRA

Wybrałam się dołazienki pranie wstaić, głowe umyć, a tu niespodzianka, wody nie ma!:wściekła/y:
Żeby chociaz jakąś kartkę wywiesili, to po co!
I ani za zakupy wyjsc nie moge, ani bigosu gotowac, bo nie ma za bardzo z czego, jestem uziemiona!

reklama
dziendoberek :))

My wstalysmy o 9 Laura dzis miala jakas ciezka noc w wyniku czego jestem nie wyspana bo musialam ja wziasc do nas do lozka:baffled: miala jakies koszmary i co chwile plakala:baffled:

Luna no to niezle Cie zalatwili z te woda:szok:

Jadzka
czasami dzieci same nie wiedza co chca

Beata widac ze bojowo jestes nastawiona:sorry2:

Joanna bardzo mi przykro jakis dupek z tego goscia:angry:

Anabuba jeszcze takiego kolorku nie widzialam bardzo ciekawa jestem.Oczywiscie foteczki wkleisz:sorry2:

Agnieszka Ty oszalalas tak dlugo w karty grac:szok::szok:David na nocke to spac nie mozesz

Agnes piekny torcik!!!!

Sylcia
baw sie dobrze

Do góry