reklama
Joanna73
uzależniona od BB
przykro mi że znowu mi sie nie udalo akurat za miesiąć mam następny i akurat bedzie równy rok jak robie prawko
mąz sie zakur.....nie odzywa sie
Egzaminator doczepił sie ze wjechałam w kopertę ale mogłam wjechac tych kilka centymetrów do tyłu bardziej ,wg mnie to byłam w kopercie a wg niego nie
troche sie z nim poklociłam ale uparty był sukinkot 

a do cholery przeciez umiem jezdzic
Najgorzej ze cala ta sytuacja odbiła sie niepotrzebnie na dzieciach ja mężowi powiedZiałam zeby na dzieciach sie nie odgrywal bpo to na mnie jest zly i zreszta sam niech se zrobi prawko tozobaczymy ile razy by zdawał
ide bo bałagan w domu i nic nie porobione ,potem mam isc do biblioteki i do sklepu po warzywa do makaronu no isiostra ma przyjsc Wojtka poduczyc angielskiego bo juz pałę dostal z kartkówki

Egzaminator doczepił sie ze wjechałam w kopertę ale mogłam wjechac tych kilka centymetrów do tyłu bardziej ,wg mnie to byłam w kopercie a wg niego nie

Najgorzej ze cala ta sytuacja odbiła sie niepotrzebnie na dzieciach ja mężowi powiedZiałam zeby na dzieciach sie nie odgrywal bpo to na mnie jest zly i zreszta sam niech se zrobi prawko tozobaczymy ile razy by zdawał

ide bo bałagan w domu i nic nie porobione ,potem mam isc do biblioteki i do sklepu po warzywa do makaronu no isiostra ma przyjsc Wojtka poduczyc angielskiego bo juz pałę dostal z kartkówki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam
Mlody juz wszkole,ja zdazylam sie wykapac i posprzatac caly syf ktory narobily mi mlode

Niedlugo zrobie jakies sniadanko bo zaczynam robic sie glodna:-);-)
JOANNA
Nie wiem co powiedziec:-(
AGNES
Super focie-zreszta jak zwykle:-)
Widac ze Oliwka zadowolona
Mlody juz wszkole,ja zdazylam sie wykapac i posprzatac caly syf ktory narobily mi mlode

Niedlugo zrobie jakies sniadanko bo zaczynam robic sie glodna:-);-)
JOANNA
Nie wiem co powiedziec:-(
AGNES
Super focie-zreszta jak zwykle:-)

luna665
Mama grudniowa 2007
Asiu no bardzo mi przykro, ale to fakt, teraz jest 100x ciężej zdac prawko. Mam nadzieje, ze dzieci za bardzo nie ucierpia na zlosciach twojego. Trzymaj sie dziewczyno.
Oj, ja tez chyba juz odejde od kompa, choc na chile i sie za cos wezme. Mala sie budzila ale dostala kaszke i przysnela, nie na dlug, ale zawsze. Jakos w dzin nie chce juz spac, no chyba, ze bardzo bardzo meczoco bylo.
Oj, ja tez chyba juz odejde od kompa, choc na chile i sie za cos wezme. Mala sie budzila ale dostala kaszke i przysnela, nie na dlug, ale zawsze. Jakos w dzin nie chce juz spac, no chyba, ze bardzo bardzo meczoco bylo.
B
Beata1988
Gość
Ja nigdy nie będę swoich farbowaća ja wczoraj mialam farbowac włosy ale jakos się do tego nie zabrałam,odechciało mi siędzis muszę już to zrobić
![]()

Głowa do góry będzie dobrzewitam :-( chyba sie powiesze:-( mam dosc juz tego prawa jazdy będe chyba zalatwiac

Witam we wtorek, już chciałam napisać poniedziałek

Jakaś zakręcona przez tą pogodę jestem. Kuba śpi już jakiś padnięty bidak jest

Pranie się robi, jeszcze dwa przede mną, na zakupy i obiad zrobić i koniec na dzisiaj roboty

A wczoraj mnie coś wywaliło z BB i nie mogłam już wejść

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Joanna73
uzależniona od BB
musialam sie jeszcze na chwile zalogowac ;-) DOBRZE ZE MAM WAS KOBIETKI
i moge sie wyżalic
no teraz juz spadam bo pranie czeka na powieszenie i chyba jeszcze jedno natawie bo pogoda fajna do suszenia na razie

B
Beata1988
Gość
Zamówiłam sobie katalog z quelle bo ostatnio mi nie przysyłają nie wiem czemu
no cóż ale już będę mieć 
Ja też spadam bo pranie trza powiesić i do sklepu iść chociaż mi się nie chce
Zaglądnę potem jak dam radę
Miłego południa życzę i oby słonko świeciło a nie jak u mnie pochmurno

Ja też spadam bo pranie trza powiesić i do sklepu iść chociaż mi się nie chce

Zaglądnę potem jak dam radę

Miłego południa życzę i oby słonko świeciło a nie jak u mnie pochmurno

Jadźka
mama 2 synów
Ja do lasu mam w sumie niedaleko ale jakoś się boje chodzić z dzieciakami. U nas męża kuzyna dziecko zachorowało od kleszcza. Mój tez blady ale to po mnie i nawet robiłam mu wyniki ale to było straszne. Wyszła mu wtedy niewielka anemiaLuna dzięki za namiary, paczka się powiększa co chwilę
Patrysiu no to już masz koniec z bankami itd... teraz tylko na swojegratuluję :-)
Ja nie szczepię się ani nikogowole nie ryzykować. Moja siostra się zaszczepiła z mężem i oboje 2 tyg w łóżku leżeli
oj nie, ja sobie nie mogę na to pozwolić
co mam być to będzie
A ja dzisiaj do lasu na przejażdżkę jadę z małym. Niech pooddycha świeżym powietrzema nie z kronopolu
![]()
Moje lekarka ostatnio stwierdziła że Kuba jakiś bladyto się kobieta skapła hehe
i wysłała mnie z nim na morfologię
oj będzie się działo w przychodni. On tak się kręci i wierci jakby owsiki w dupie miał
nie da rady go utrzymać w miejscu. Będę musiała tv wziąć ze sobą i reklamy albo piosenki mu puścić żeby zawiechę złapał i siedział spokojnie hehe
![]()
Mnie to cena przerażaJa ostatnio chodzę i na wózki patrze tylko nie wiem po coale jeden sobie upatrzyłam i powiedziałam M że taki chce następnym razem
oto link Bebecar
Normalnie tak mi się spodobał że szokale M powiedział że jak chcę taki to mam na niego zbierać kasę
![]()
Boże ja to już zapomniałam że istnieją takie cukierki a bardzo jue lubiłama ja się zajadam Michałkami- no co zostały z imprezki![]()
Oj to dobrze że nikomu się nic nie stałoello
wpadlam w chwili miedzy plackami ziemniaczanymi dzis zakrecony dzien
Od rana nic dobrego ehhhhh
Chlopaki od Bogdana mieli kolizje i autko z jednej strony wyglada nieciekawieBabka wymusila pierwszentwo
Bylismy w ADAC po zastepcze auto trzeba bylo az do Viersen jechacporazka tyle dobrze ze Lali w aucie mi zasnela i nie marudzila
Oliwcia sto lat kochana mnostwa zdrowka i radosci!!!!
No to duże gratulacjePatrysia chyba faktycznie jakies fatum
Moglo byc gorzej ale jak narazie ok moje cale wiec sie nie martwie
A ja zapomnialam sie pochwalic ze Laura od 3 dni sama korzysta z toalety.Elegancko sie podcieraTak wiec wkladka na wc poszla do szfy
![]()
Mój Seweryn tak tuli i całuje Sebka że aż mał sie denerwuje bo ma dosyc i niemozna mu wytłumaczyc. On mówi ze on chce bo go kochajeeeeeeee no to super ze Laura sama sobie daje rade
No ale Sewek po wczorajszej wizycie malego dzidziusia zaczal jakos dziwnie reagowac.....
tzn bierze male ubranka i przytula je do sibie i mowi "dzidzi" "moja moja"
hehe fajnie to wyglada az normlanie ze wzruszenia plakac sie chce![]()
ja tez juz bym chciała ajeszcze musze czekacnom 21 tydzien....
hehe no ja abede miala duuuuuuuuuuuuuzo sprzatania bo duze mieszkanko
ale moj m mi pomoze wiec nie bedzie tak zle :-):-):-):-)
oj ja juz chce remonty....
nie wiem oc teraz robic....
cos tzra zjesc
bo maly juz tez "jesc" wola![]()
mi tez sie podoba:-)PATRYSKA
Ale masz cudowny avatarek
dobreTeraz czepił się i "Wodzionkę" z każe włączać a tu coś fajnego
YouTube - Pijany naćpany czy trzeźwy techno fan ?

swietneProssssssssssssz,mój mały konstruktor
Zobacz załącznik 164996
Fajny i cena też super. A ja tą bluze nike tanią jeszcze nie dostałam dobrze że to za pobraniem. pisałam meila podobno wysłane zostało w czwartek a u mnie dalej niema. Dres który kupiłam na allegro wysłany w piątek wczoraj już był. Ale mam nerwazobaczcie jak tanio udało mi sie kupic szlafrok dla Oliwki.fajniusi
SZLAFROK ROZ 110 DLA DZIEWCZYNKI (736849728) - Aukcje internetowe Allegro
łał to nie żleJa jak ostatnio na ciemny blond farbowałam to mi prawie czarny wyszedł![]()
Może witaminki Ci są potrzebneCoś nie mam nastroju ostatnio na nicnie wiem co się dzieje ze mną
jakaś nie do życia jestem
ach oby przeszło. A teraz sobie oglądam czesia na comedy central
![]()
Świetne foteczki już niedługo mnie czeka imprezka no wsumie mam jeszcze troche czasu ale to tak szybko leciA to pare fotek z urodzinek Oliwki.
A konik Pony interaktywny to chyba najlepszy prezent sie okazał bo stale się nim bawi i wsze dzie z nim chodzi,nie odstępuje go na krok![]()
Słyszałam rano w telewizji też go lubiałam:-Hejka :-):-):-):-)
lunka ja Ci dam zdjęcia do kitu
dziewczyny słyszeliście Patric Swayzenie nie żyje !!!!! :--
-
-
-
-
-
-(
bardzo lubiałam tego aktora![]()
Oj to szkoda, ale o to im chyba chodzi żebyś miała dość i im daławitam :-( chyba sie powiesze:-( mam dosc juz tego prawa jazdy będe chyba zalatwiac
W koncu skonczyłam.
A teraz się witam. Seweryn w przeczkolu a ja zamiast wziąść się za robote to siedze z wami ale zaraz się wezme.
Ale mnie wczoraj wieczorem Seweryn zdenerwował. Kazałam mu założyć piżame a on że nie i nie a wkońcu mówi że w spodniach od piżamy sznureczki go w nocy cisną to ja żeby dał to je obetne. Przyniusł i obciełam a on wtedy w ryk że on chce te sznureczki i czemu je obciełam myślałam że go rozszarpie

luna665
Mama grudniowa 2007
Wybrałam się dołazienki pranie wstaić, głowe umyć, a tu niespodzianka, wody nie ma!
Żeby chociaz jakąś kartkę wywiesili, to po co!
I ani za zakupy wyjsc nie moge, ani bigosu gotowac, bo nie ma za bardzo z czego, jestem uziemiona!

Żeby chociaz jakąś kartkę wywiesili, to po co!
I ani za zakupy wyjsc nie moge, ani bigosu gotowac, bo nie ma za bardzo z czego, jestem uziemiona!
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
dziendoberek
)
My wstalysmy o 9 Laura dzis miala jakas ciezka noc w wyniku czego jestem nie wyspana bo musialam ja wziasc do nas do lozka
miala jakies koszmary i co chwile plakala
Luna no to niezle Cie zalatwili z te woda
Jadzka czasami dzieci same nie wiedza co chca
Beata widac ze bojowo jestes nastawiona
Joanna bardzo mi przykro jakis dupek z tego goscia
Anabuba jeszcze takiego kolorku nie widzialam bardzo ciekawa jestem.Oczywiscie foteczki wkleisz
Agnieszka Ty oszalalas tak dlugo w karty grac
David na nocke to spac nie mozesz
Agnes piekny torcik!!!!
Sylcia baw sie dobrze
My wstalysmy o 9 Laura dzis miala jakas ciezka noc w wyniku czego jestem nie wyspana bo musialam ja wziasc do nas do lozka

Luna no to niezle Cie zalatwili z te woda

Jadzka czasami dzieci same nie wiedza co chca
Beata widac ze bojowo jestes nastawiona

Joanna bardzo mi przykro jakis dupek z tego goscia

Anabuba jeszcze takiego kolorku nie widzialam bardzo ciekawa jestem.Oczywiscie foteczki wkleisz

Agnieszka Ty oszalalas tak dlugo w karty grac

Agnes piekny torcik!!!!
Sylcia baw sie dobrze
Podziel się: