reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Napiszę krótko: miałam operację na dwa guzki w piersi, teraz biorę leki po których jest mi strasznie niedobrze, a na pocieszenie idę sobie zrobi prawo jazdy.

A co do budowy to na razie stanęło na fundamentach bo brakło kaski (wszystkie oszczędności poszły na leczenie)

Ufff, wydusiłam to z siebie...
Mam nadzieje ze teraz wszystko bedzie dobrze:tak::tak::tak:

Witajcie dziewczyny chcialam tylko napisac ze nie mam jak narazie czasu :-(
Ale mamy juz pieniazki....
wierzylismy sprzedajacym na slowo! wiec okazali sie super uczciwymi osobami.... :tak:

Luna z okazji urodzin wszstkiego najleppszego :-D:-D

Lunka wszystiego najlepszego!!!!

Napiszę krótko: miałam operację na dwa guzki w piersi, teraz biorę leki po których jest mi strasznie niedobrze, a na pocieszenie idę sobie zrobi prawo jazdy.

A co do budowy to na razie stanęło na fundamentach bo brakło kaski (wszystkie oszczędności poszły na leczenie)

oj kochana... dużo zdrówka życzę i powodzenia na prawku:tak::tak::tak:

witam przy popoludniowo-poznej kawce ale widze ze jestem sama.mala akurta zjdal i usnela wiem korzystam.wczoraj jej nie kladalam spac ale dzisiaj bardziej zmeczona.zjadla telarz zupy w 5minut(z moja pomoca),doslownie 3 minuty ja polulalam na kolanacah i padla:-D:-D:-D:-D:-D:-D

I ja sie dołączam do życzeń:tak:
A mnie gniotą różne dołki i pisać nie mam siły:baffled:

doły,dołki,dołeczki ja wszytskie was dziewczeki tulic chce.....

mnie tez rozklada.jaka mam za duzo problemow to strasznie spica ajestem.a z dnia na dzien mam ich wiecej......:-(
ajjjjj....

to witaj w klubie dołujących i zadołowanych:confused: ja też nie mam weny do pisania a najchętniej schowałabym się w mysiej dziurze i płakała:-:)-:)-(nic mi się nie chce i nic mnie nie cieszy, ogólnie dupa na całej linii

dupa dupa dupa.dolaczma sie

witam kochane:happy2:
wpadłam się tylko przywitać mamy malowanie i syf jest taki w domu że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a do tego antoni ma katar i kaszle wczoraj miał temp więc trzymam go dzisiaj w domu:-:)-(dzieciaki już mają pokój pomalowany i pól korytarza jeszcze kuchnia i nasz pokój do soboty się musimy wyrobić bo w sobotę grzybki las.....:tak::tak::tak::tak:
madziula co to za dołki i doliny???
agunia to samo??????kochane słońce lato radość życia a na wszystko inne zlewajcie:tak::tak:
ja jak podliczyłam ile kasy mi brakuje to:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:stwierdziłam że po co to liczyć i tak się dzieki temu nie rozmnożą:no::no:no i od razu mi lepiej:-D:-D:-D:-D
buziolki mam nadzieję że chociaż wieczorkiem uda mi się wpaść na bb:tak::tak:

Malina ja tu usycham z teksnoty no.kto ukoi moje zszarpane nerwy no kto???????????????????
maluj raz dwa.
ja gadalam dzis z mama i prosila zebym przyszla jej jutro pomogla sprzatac.
zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Zaglądam kochane do WAS ,ale nie mam czasu odpisywać.:zawstydzona/y:
Przepraszam Was dziewczynki.
Kuba ma kryzys w szkole :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Walczymy o każdą rzecz z Nim ,on się stawia o wszystko.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dziś z szatni do klasy szedł 25 minut...:zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wczoraj z rana ok.8 jak wyszłam z domu to wróciłam z powrotem na 15 ,bo byłam w Ząbkach w przedszkolu z Nilkiem ,potem o 16 znów musiałam wyjśc ,bo Kubusiowe karate.
Na dobre dotarłam do domu po 18 :baffled::baffled:.
Wczoraj 1 dzień pracy z przedszkolakami.
Miałam ich tylko 5
i uwaga za 30 minut zajęć zarobiłam 100 zł.:-D:-D:-D
Coraz bardziej podoba mi się ta praca.
Uciekam kochane ,ponadrabiać trochę w domu.:-p

tez bym chciala tak zarabiac......
wystarczyloby mi 100zl za 8godz.
a Kuba-musi sie przyzwyczaic.nie mozesz mu teraz ustapic bo od razu przegrasz na calej linii.daj mu jakas neospasmine czy melise-zeby sie troche wyciszyl.a nie spi za malo?

Witam z rana:-):-)
Wczoraj jakoś nie dane mi było zasiąść do kompa wieczorkiem bo a to prasowanie a to seriale i szybko poszłam spać. Maja wczoraj wracała z przedszkola z płaczem bo pani ją pokrzyczała że zabawek nie chciała po sobie sprzątać. Jakoś próbowałam jej wytłumaczyć że jakby nikt po sobie nie sprzątał to straszny bałagan byłby w przedszkolu i chyba zrozumiała bo dzisiaj z chęcią znowu poszła tylko wstawać jej się nie chciało ale nie ma co się dziwić skoro wczoraj buszowała do godz.22.30:szok::szok::szok: Muszę ją zacząć wcześniej kłaść tylko jak to robić skoro ona śpi w przedszkolu i potem nie chce jej się wcześniej spać:confused::confused::confused:

Agnes i jak tam kolorek wyszedł, jak tak piszecie o tych farbowaniach to ja też mam ochotę coś zrobić, ale zaczekam chyba jak moja siostra wróci pod koniec października to mi wtedy pasemka zrobi:tak::tak::tak::tak:
Anka26,07 super że zakupy udane, mi też coś nowego by się przydało:tak::tak:
Agnieszka&Emily to skoro tak małą na roczek ubrali to super będzie miała pamiątkę w postaci zdjęć - w domowych ciuszkach:-D:-D:-D
Anabuba mnie to ostatnio szlak trafia jak muszę zakupy dźwigać do domu, w końcu nie jestem tragarzem i sobie obiecałam że albo jedziemy autem i M dźwiga albo kupuję tylko to co lekkie:-p:-p:-p
medeuska to dziwną porę wybraliście na picie kawy:-D:-D:-D:-D:-D
madziulanatasza odpędzaj dołki jak najdalej bo teraz chociaż piękne słońce świeci. A co będzie jak przyjdą deszcze i zimno?
Malinka1 miłego i szybkiego malowania i zrówka dla synia:tak::tak::tak:

Anaconda-zeby miala auto to bym sobie sama pakowala,a ze nie mamy to niestety autobuty i bicepsy....dobrze ze wozek,a czasami rower bo jakbym miala 0kg niesc przez 2,5km to bym sie zes.....:-D:rofl2:

czesc dziewczyny :))

Laura wstala o 8:30
A ja o 10
na szczescie w domu byl Bodzio wiec moglam pognic
Jak wstalam mojego nie bylo a Lali bez sniadania az mi cisnienie sie podnioslo:wściekła/y:
Odrazu wzielam za telefon
dzis na obiad mam dla niego cistka i bajki na mini mini:wściekła/y::crazy:
Zaraz spadam z Lali na spacer a za oknem ponuro i zimno:baffled:

dobry obiadek:-)

anka26,07 co do piszczenia to u nas mimo tłumaczeń trwało to koło 2 lat i nieraz jeszcze teraz nalatuje ją ochota na piszczenie co mnie doprowadza to nerwicy:-D:-D:-D:-D

moja Paulina jak kiedys sie darla i nie chciala przestac to ja tez zaczynalama krzyczec "aaaaa" glosniej od niej wiec ona przestawala ciekawa czemu ja krzycze:-)

No to wloski juz umylam i sie zdarzyłam nawet troszke pomalowac i powiesic pranie:-):tak:Byla cisza i spokoj wiec sie nie spieszylam:-)A mlode w tym czasie oproznily mi pol paczki takich malych cieplych lodow ktore kupilam w lidlu i mschowalam do lodowki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no:Myslalam ze wyjde z siebie jak Je zobaczylam z lodami uciekajace z kuchni:wściekła/y::no:A myslalam ze sie grzecznie bawia a One kursowaly sobie od kuchni do Dominika pokoju i tak w kolko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::rofl2:
ANKA
Smacznego dla Bogdana;-):-)

bo cieplych lodow sie nie trzyma w lodowce:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dnie wiesz mama?:-)chcialy Ci pomoc:-)

Ja też tak kiedyś miałam że cieszyłam się że Maja grzecznie się sama bawi w pokoju a potem wchodzę a tam cała ściana wymazana długopisem:szok::szok::szok:

dziecko jak samo siedzi cicho to albo spi albo broi.sprawdzona prawda zyciowa:-):-)wiec moja jak za dlugo siedzi cicho to ide po cichu i sprawdzam co robi

witaj kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak cos mi sie kojarzylao ze zanim od nas zniknelas to cos o tym wspomnialas.duzo zdrowka i badz dobrej mysli!!!!!!!!!!

[
a ja byłam po wyniki badania histopatologicznego w szpitalu po tamtym zabiegu wycięcia znamienia.I wszystko jest w porządku.ulżyło mi.:-):-):-):-):-)

a Olika wczoraj wieczorem nabroiła i t strasznie.I oczywiście zrobiła sobie przy tym krzywdę.Skakała wczorakj po łóżku rozłozonym i nie wiem jak ona to zrobiła ale chyba za mocno ja wyrzuciło i prosto poleciała głową na ławę która stoi obik.masakra mówię wm.oko podbite,guz w pare sekund wyskoczył,gula wręcz,jak to zobaczyłam wpadłąm w panikę bo pierwszy raz coś takiego widziałam.od razu po mięso z zamrazalnika poleciałam i olady z zimnego,posmarowałam altacetem.ten guz zszedł ale sine okropnie,fioletowe wczoraj az było.a po nocy sine juz zeszło ale całe oko spuchnięte.okropnie to wygląda.czy ona zawsze musi cos takiego wymyśleć że później tylko krzywde sobie robi?:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dobrze ze badanai dobrze wyszly.ja tez nie pozwalam dziewczynim skakac po lozku.jak chca to im daje stary materac gabkowy z lozeczka i sobie po nim skacza

Jestem i ja
Mlode wstaly i oczywiscie mi wyja bo znowu dobieraly sie do lodowki do lodow:no::no::no:
Wyciagnelam je z lodowki i polozylam na mikrofali bo tam przynajmniej nie dosiegna:wściekła/y::no:
Glowa mnie boli i wzielam przed chwila apap.Jak mi przejdzie to wyloze Im zupke

Jestem i ja
Mlode wstaly i oczywiscie mi wyja bo znowu dobieraly sie do lodowki do lodow:no::no::no:
Wyciagnelam je z lodowki i polozylam na mikrofali bo tam przynajmniej nie dosiegna:wściekła/y::no:
Glowa mnie boli i wzielam przed chwila apap.Jak mi przejdzie to wyloze Im zupke

a nie mozesz gdzies do szafki schowac wysoko?zeby nie dosiegly i nie widzialy.jak beda widziec to beada marudzic ze chca.
moja na szczescie lodowki sobie nie otworzy,bo moja nie ma zadnych uchwytow ani zalaman zeby ja otworzyc.trzeba miecduzo sily:-)
ja jak pislaam ze mala mi usnela to byla 15:-)
do 16.30 daje jej spac i pobudka

a nie mozesz gdzies do szafki schowac wysoko?zeby nie dosiegly i nie widzialy.jak beda widziec to beada marudzic ze chca.
moja na szczescie lodowki sobie nie otworzy,bo moja nie ma zadnych uchwytow ani zalaman zeby ja otworzyc.trzeba miecduzo sily:-)
ja jak pislaam ze mala mi usnela to byla 15:-)
do 16.30 daje jej spac i pobudka
W sumei to mam taka szafke do gory ale ona tez jest pelna slodyczy:-D
Juz nie wiem dlaczego mi tak wyja a szczegolnie Wiktoria:no::no::no:Doslownie od samego ranca wyje i wyje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Juz nawet po dupie dostala i kary i Jej tlumacze,tule Ja itd i nic nie dziala

Ostatnia edycja:
reklama
W sumei to mam taka szafke do gory ale ona tez jest pelna slodyczy:-D
Juz nie wiem dlaczego mi tak wyja a szczegolnie Wiktoria:no::no::no:Doslownie od samego ranca wyje i wyje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Juz nawet po dupie dostala i kary i Jej tlumacze,tula Ja itd i nic nie dziala

wiesz to przez pogode.jest goraco az za goraco jak na wrzesiej.do tego jest przesilenie jesienne.ja chodze sama jak z krzyza zdjeta a Paulina tez nie w sosie ostatniojak masz babcie pod reka to je pobujaj w kocu;)zreszta one takie lekkie ze jedna wsadz w koc i bujaj a potem druga:-)
albo daj im kasze,ryz,groch,fasole i rozne naczynia i niech sobie przesypuja:-)

Do góry