reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
helo elo
na wstepie musze sie pochwalic.dzis Weronika ani razu nie zalatwila sie poza nocnik

nawt po kapieli jak ja juz w pampersa ubralam to krzyczy ze chce "kaa" a jak ja zapytalam czy :siusiu" to ona "pa siusiu"(tzn tak):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
jak milo.
wszyscy juz spia.ja juz nawet wykapana.ale kurcze mala znow mi kicha ostro i mnie chyba akis katar dogania,nie usmiechami sie na sobote byc chora,a jeszcze @ mam dostac w sobote

normlanie full wypas na panienski
jak ja dotarlam to jak zwykle psuto

many many many,.,,,,,,,

tego mi bylo trzeba na poprawe humoru
u nas zebranie za tydzien.ubezp juz zpalcilam 28zl jakos i 2zl na papier ksero.a komitte nie wiem.w tatmtym roku bylo 80 a zaplacilam 50zl,ale wiecej nie moglam dac.nie jest obowiazkowy zreszta.
powodzenia na usg!
a czy Ty sie aby czyms nie strulas?a moze sliwek za duzo zjadlas czy cos?
nocna zmiana to po 22:-)
gratuluje,zawsze to cos
witamy.tak my to wszytsko wiemy.pierwszy post byl napisany bardzo dawno temu.aktua;nie na tapecie szkola:-)
dobranoc
na wstepie musze sie pochwalic.dzis Weronika ani razu nie zalatwila sie poza nocnik

nawt po kapieli jak ja juz w pampersa ubralam to krzyczy ze chce "kaa" a jak ja zapytalam czy :siusiu" to ona "pa siusiu"(tzn tak):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
jak milo.
wszyscy juz spia.ja juz nawet wykapana.ale kurcze mala znow mi kicha ostro i mnie chyba akis katar dogania,nie usmiechami sie na sobote byc chora,a jeszcze @ mam dostac w sobote

normlanie full wypas na panienski

jak ja dotarlam to jak zwykle psuto

My dzisiaj bylismy SUPER mieszkanko ogladac normalnie sie w nim zakochalam ale czy go wezmiemy to jeszcze nie wiem bo troche drogie jest tzn miesiecznie 900Euro czyli prawie 4 tys zl ale to jeszcze nie wszystko bo facetowi z firmy ktory nam to pokazywal musimy zaplacic 2 tys Euro tylko za to ze on nam mieszkanie pokazalno tego kaucja za mieszkanie 1800Euro
No i jeszcze mieszkanie cale do remontu tzn wszedzie panele klasc tapetowac i malowac tez trzeba a moj m nie ma pojecia o laminacie tak wiec nastepny wydatek za firme
nic tylko sie wkur...c mozna za co oni chca tyle kasy dobra mieszkanko serio super 150m2 goscinny dwa razy wiekszy niz teraz mam a ja mam naprawde duzy goscinny potem 2 dziecinne pokoje i duza sypialnia do tego ogromny balkon i ogrodek jedyny minus ze bez garazu no ale coz musimy sie nad tym mocno zastanowic bo koszty sa naprawde duuuuze
![]()
many many many,.,,,,,,,
lunka skarbie dołłczam się do życzeń
dowikluś masz zdecydowanie za dużo słodyczy w domu musisz się nimi z kimś podzielić
kochana dużo zdrówka zaglądaj tu do nas teraz częściej
biedna olisia:--
-(mój adam do dziś ma szramę nad okiem jak miał 2 lata to spadł ze stołu na kant łóżka on też był akrobata z ławy spadł ze schodów wystarczyło go na chwilę spuścić z oka zaraz gdzieś się wspinał
pokój dzieciaków sprzątnełam już po malowaniu korytarz nadal w trakcie malowaniajak do końca malowania i pietruszki urlopu się nie pozabijamy to będzie jakiś cud
oj jak my się wzajemnie irytujemy do tego mały chory to marudny ja przed okresem to wredna i zaczepna adam upierdliwy julka wszędzie włazi nwet w farbę i jak ja już chcę żeby było po malowaniu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
joasiu zobaczyłam po suwaczku że znów czeka cię egzamin z prawka:--
-(tulam mocno
wczoraj wywiadówkaa u adama komitet 85 zł ubezpieczenie 30zł składka klasowa 50 zł ksero 10 zl no nic tylko się pochlastaću julki jutro aż się boję
tym bardziej że julka moja dzisiaj rzuciła do mnie tekstem a mówiłam pani że piotrek popsuł ci wibrator ale naprawi
ja julka jaki wibrator wibrcję w telefonie.......a julka a pomyliło mi się ale to to samo
normalnie wstyd iść
bo co jeszcze ona powiedziała
![]()

tego mi bylo trzeba na poprawe humoru

u nas zebranie za tydzien.ubezp juz zpalcilam 28zl jakos i 2zl na papier ksero.a komitte nie wiem.w tatmtym roku bylo 80 a zaplacilam 50zl,ale wiecej nie moglam dac.nie jest obowiazkowy zreszta.
Witam!
Męża wysłałam znowu do stolicyale w piątek wraca
.Dzionek minął spokojnie
.
Gorąco się dołączamy;-).
U mnie z Julem to samo.
Zdróweczka,ja w piątek na USG cycoli i trochę dygam się.
Koffana,jakby co to u mnie słowo droższe niż pieniędze;-).
powodzenia na usg!
witajcie wieczorem
ja juz normalnie padam n a pyścior
nie mam juz na nic sil...
wogole to zapomnialam Wam napisac ze wczoraj z racji tego ze Panstwo G. okazali sie slowni to moj postanowil isc do moich rodzicow i "pogadac"no oczywiscie nie po suchemu
i tak spalismy w 3 na lozku (ja, Sewek i moj m) bo pokoj byl wolny bo braciszek wyleguje sie w Grecji
No i w nocy juz nie umialam zasnac - bolal mnie brzuch, co chwile wiercilo mi w nim jakbym normlanie miala wybuchnac a te wzdecia uuuuuuu wole nie wpsominac...
no i dopiero niedawno zaczelo cos przechodzic... ale caly dzien bylam bez sil :-(
chyba mi wybaczycie
maly teraz spi no a ja bede czekala na m - hmmmmm raczej chcialam czekac ale nie wiem czy dotrwamzrobie mu kolacje pojde sie kapac i chyba w wyrko
![]()
a czy Ty sie aby czyms nie strulas?a moze sliwek za duzo zjadlas czy cos?
O witam na nocnej zmianie,ja tylko na Naznaczonego się ukradkiem wymknę i wróce,na 1000%;-).
nocna zmiana to po 22:-)
Ja tez wkoncu WOLNA od dziecka siedze sobie.MOj m gra.
Zdal dzisiaj wszystkie testy do nowej pracy,teraz pozostalo czekanie na działania wujka.
A ja znalazlam dorywczo - roznoszenie ulotek 3 dni w tygodniu (czw-sob) godziny jakie ja chcem,oni teraz dają(u mnie w miescie) poki nie dostane stazu to zobacze co to i jak wyglada.
gratuluje,zawsze to cos
Witam pozwole sie wtrociac do rozmowy. Ja nie mam z mezem problemu, nie uslysze od niego ze nic nie robie. Znalazlam na to sposobW jedna z wolnych sobot meza, zostawilam mu dziecko i powiedzialam ze jade do mamy. Wytrzymal z nim 3 godziny :-) Potem zaniosl go do swojej i juz nie slyszalam ze nic nie robie.
witamy.tak my to wszytsko wiemy.pierwszy post byl napisany bardzo dawno temu.aktua;nie na tapecie szkola:-)
Ja zmykam mamuski:-)
Dobranoc:-)
dobranoc
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marta1981
Rodzyneczka
Aaaaaaa udało mi się załapać na 10050 stronkę
;-)

.
Nocną zmianę zaczęłam wcześniej;-)
.

Nocną zmianę zaczęłam wcześniej;-)

sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Dobranoc moje kochane
)
Marta1981
Rodzyneczka
Dobranoc Sylcia
.

anaconda27
styczniówka2006
Witam wieczornie:-):-):-)
Miałam trochę popisać ale Maja się obudziła i do teraz musiałam ją usypiać więc dokończę tylko tego posta i zmykam spać:-
-(
Bunt dwulatka pełną parą

Koszty faktycznie spore ale skoro czujesz że tam mieszkałoby ci się super to może warto spróbować

Tak więc spokojnej nocki dziewcvzynki:-):-):-)
Miałam trochę popisać ale Maja się obudziła i do teraz musiałam ją usypiać więc dokończę tylko tego posta i zmykam spać:-
W sumei to mam taka szafke do gory ale ona tez jest pelna slodyczy
Juz nie wiem dlaczego mi tak wyja a szczegolnie WiktoriaDoslownie od samego ranca wyje i wyje
Juz nawet po dupie dostala i kary i Jej tlumacze,tule Ja itd i nic nie dziala
Bunt dwulatka pełną parą

My dzisiaj bylismy SUPER mieszkanko ogladac normalnie sie w nim zakochalam ale czy go wezmiemy to jeszcze nie wiem bo troche drogie jest tzn miesiecznie 900Euro czyli prawie 4 tys zl ale to jeszcze nie wszystko bo facetowi z firmy ktory nam to pokazywal musimy zaplacic 2 tys Euro tylko za to ze on nam mieszkanie pokazalno tego kaucja za mieszkanie 1800Euro
No i jeszcze mieszkanie cale do remontu tzn wszedzie panele klasc tapetowac i malowac tez trzeba a moj m nie ma pojecia o laminacie tak wiec nastepny wydatek za firme
nic tylko sie wkur...c mozna za co oni chca tyle kasy dobra mieszkanko serio super 150m2 goscinny dwa razy wiekszy niz teraz mam a ja mam naprawde duzy goscinny potem 2 dziecinne pokoje i duza sypialnia do tego ogromny balkon i ogrodek jedyny minus ze bez garazu no ale coz musimy sie nad tym mocno zastanowic bo koszty sa naprawde duuuuze
![]()
Koszty faktycznie spore ale skoro czujesz że tam mieszkałoby ci się super to może warto spróbować

Tak więc spokojnej nocki dziewcvzynki:-):-):-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marta1981
Rodzyneczka
Anaconda,coś Cię ominęło;-)

;-);-);-). %%%%

reklama
luna665
Mama grudniowa 2007
Hej dziewczynki, nadrobiłam czorajszą zaległość. Wieczorem siadłam d as, ale udało mi się posiedzieć może z 5 minut, coś przeczytać i zaznaczyć i m wyciągnąl mnie do łózka

Dziewczyny, tyle zyczen co wczoraj nie dostalam jeszcze nigdy!!! Bardzo dziękuję:-)

Dziewczyny, tyle zyczen co wczoraj nie dostalam jeszcze nigdy!!! Bardzo dziękuję:-)
Podziel się: