reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
helo elo

na wstepie musze sie pochwalic.dzis Weronika ani razu nie zalatwila sie poza nocnik:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nawt po kapieli jak ja juz w pampersa ubralam to krzyczy ze chce "kaa" a jak ja zapytalam czy :siusiu" to ona "pa siusiu"(tzn tak):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

jak milo.
wszyscy juz spia.ja juz nawet wykapana.ale kurcze mala znow mi kicha ostro i mnie chyba akis katar dogania,nie usmiechami sie na sobote byc chora,a jeszcze @ mam dostac w sobote:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
normlanie full wypas na panienski:crazy:

jak ja dotarlam to jak zwykle psuto:baffled::baffled::baffled::baffled:

My dzisiaj bylismy SUPER mieszkanko ogladac normalnie sie w nim zakochalam ale czy go wezmiemy to jeszcze nie wiem bo troche drogie jest tzn miesiecznie 900Euro czyli prawie 4 tys zl ale to jeszcze nie wszystko bo facetowi z firmy ktory nam to pokazywal musimy zaplacic 2 tys Euro tylko za to ze on nam mieszkanie pokazal :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no tego kaucja za mieszkanie 1800Euro :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No i jeszcze mieszkanie cale do remontu tzn wszedzie panele klasc tapetowac i malowac tez trzeba a moj m nie ma pojecia o laminacie tak wiec nastepny wydatek za firme:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nic tylko sie wkur...c mozna za co oni chca tyle kasy dobra mieszkanko serio super 150m2 goscinny dwa razy wiekszy niz teraz mam a ja mam naprawde duzy goscinny potem 2 dziecinne pokoje i duza sypialnia do tego ogromny balkon i ogrodek jedyny minus ze bez garazu no ale coz musimy sie nad tym mocno zastanowic bo koszty sa naprawde duuuuze :confused::confused::confused::confused::confused:

many many many,.,,,,,,,

lunka skarbie dołłczam się do życzeń:happy:

dowikluś masz zdecydowanie za dużo słodyczy w domu musisz się nimi z kimś podzielić:rofl2::rofl2:

kochana dużo zdrówka zaglądaj tu do nas teraz częściej:tak:

biedna olisia:-:)-:)-(mój adam do dziś ma szramę nad okiem jak miał 2 lata to spadł ze stołu na kant łóżka on też był akrobata z ławy spadł ze schodów wystarczyło go na chwilę spuścić z oka zaraz gdzieś się wspinał:szok:
pokój dzieciaków sprzątnełam już po malowaniu korytarz nadal w trakcie malowania:angry:jak do końca malowania i pietruszki urlopu się nie pozabijamy to będzie jakiś cud:wściekła/y:oj jak my się wzajemnie irytujemy do tego mały chory to marudny ja przed okresem to wredna i zaczepna adam upierdliwy julka wszędzie włazi nwet w farbę i jak ja już chcę żeby było po malowaniu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
joasiu zobaczyłam po suwaczku że znów czeka cię egzamin z prawka:-:)-:)-(tulam mocno:tak::tak::tak:
wczoraj wywiadówkaa u adama komitet 85 zł ubezpieczenie 30zł składka klasowa 50 zł ksero 10 zl no nic tylko się pochlastać:wściekła/y:u julki jutro aż się boję:szok:tym bardziej że julka moja dzisiaj rzuciła do mnie tekstem a mówiłam pani że piotrek popsuł ci wibrator ale naprawi:szok::szok::szok:ja julka jaki wibrator wibrcję w telefonie.......a julka a pomyliło mi się ale to to samo:szok::szok::szok::szok:normalnie wstyd iść:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:bo co jeszcze ona powiedziała:szok::szok::szok::szok:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
tego mi bylo trzeba na poprawe humoru:rofl2:
u nas zebranie za tydzien.ubezp juz zpalcilam 28zl jakos i 2zl na papier ksero.a komitte nie wiem.w tatmtym roku bylo 80 a zaplacilam 50zl,ale wiecej nie moglam dac.nie jest obowiazkowy zreszta.

Witam!
Męża wysłałam znowu do stolicy:-p ale w piątek wraca:tak:.Dzionek minął spokojnie:tak:.

Gorąco się dołączamy;-):tak::tak:.

U mnie z Julem to samo:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::crazy:.

Zdróweczka,ja w piątek na USG cycoli i trochę dygam się:zawstydzona/y:.

Koffana,jakby co to u mnie słowo droższe niż pieniędze;-):tak:.

powodzenia na usg!

witajcie wieczorem
ja juz normalnie padam n a pyścior :sorry2:
nie mam juz na nic sil...
wogole to zapomnialam Wam napisac ze wczoraj z racji tego ze Panstwo G. okazali sie slowni to moj postanowil isc do moich rodzicow i "pogadac" :sorry2: no oczywiscie nie po suchemu :sorry2:
i tak spalismy w 3 na lozku (ja, Sewek i moj m) bo pokoj byl wolny bo braciszek wyleguje sie w Grecji :szok::-D
No i w nocy juz nie umialam zasnac - bolal mnie brzuch, co chwile wiercilo mi w nim jakbym normlanie miala wybuchnac a te wzdecia uuuuuuu wole nie wpsominac... :sorry2::zawstydzona/y:
no i dopiero niedawno zaczelo cos przechodzic... ale caly dzien bylam bez sil :-(

chyba mi wybaczycie :confused:

maly teraz spi no a ja bede czekala na m - hmmmmm raczej chcialam czekac ale nie wiem czy dotrwam :-D zrobie mu kolacje pojde sie kapac i chyba w wyrko :tak:

a czy Ty sie aby czyms nie strulas?a moze sliwek za duzo zjadlas czy cos?

O witam na nocnej zmianie,ja tylko na Naznaczonego się ukradkiem wymknę i wróce,na 1000%;-):tak::tak::tak:.

nocna zmiana to po 22:-)

Ja tez wkoncu WOLNA od dziecka siedze sobie.MOj m gra.
Zdal dzisiaj wszystkie testy do nowej pracy,teraz pozostalo czekanie na działania wujka.
A ja znalazlam dorywczo - roznoszenie ulotek 3 dni w tygodniu (czw-sob) godziny jakie ja chcem,oni teraz dają(u mnie w miescie) poki nie dostane stazu to zobacze co to i jak wyglada.

gratuluje,zawsze to cos

Witam pozwole sie wtrociac do rozmowy. Ja nie mam z mezem problemu, nie uslysze od niego ze nic nie robie. Znalazlam na to sposob :) W jedna z wolnych sobot meza, zostawilam mu dziecko i powiedzialam ze jade do mamy. Wytrzymal z nim 3 godziny :-) Potem zaniosl go do swojej i juz nie slyszalam ze nic nie robie.

witamy.tak my to wszytsko wiemy.pierwszy post byl napisany bardzo dawno temu.aktua;nie na tapecie szkola:-)

Ja zmykam mamuski:-)
Dobranoc:-)

dobranoc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wieczornie:-):-):-)
Miałam trochę popisać ale Maja się obudziła i do teraz musiałam ją usypiać więc dokończę tylko tego posta i zmykam spać:-:)-(

W sumei to mam taka szafke do gory ale ona tez jest pelna slodyczy:-D
Juz nie wiem dlaczego mi tak wyja a szczegolnie Wiktoria:no::no::no:Doslownie od samego ranca wyje i wyje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Juz nawet po dupie dostala i kary i Jej tlumacze,tule Ja itd i nic nie dziala

Bunt dwulatka pełną parą:tak::tak::tak:

My dzisiaj bylismy SUPER mieszkanko ogladac normalnie sie w nim zakochalam ale czy go wezmiemy to jeszcze nie wiem bo troche drogie jest tzn miesiecznie 900Euro czyli prawie 4 tys zl ale to jeszcze nie wszystko bo facetowi z firmy ktory nam to pokazywal musimy zaplacic 2 tys Euro tylko za to ze on nam mieszkanie pokazal :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no tego kaucja za mieszkanie 1800Euro :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No i jeszcze mieszkanie cale do remontu tzn wszedzie panele klasc tapetowac i malowac tez trzeba a moj m nie ma pojecia o laminacie tak wiec nastepny wydatek za firme:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nic tylko sie wkur...c mozna za co oni chca tyle kasy dobra mieszkanko serio super 150m2 goscinny dwa razy wiekszy niz teraz mam a ja mam naprawde duzy goscinny potem 2 dziecinne pokoje i duza sypialnia do tego ogromny balkon i ogrodek jedyny minus ze bez garazu no ale coz musimy sie nad tym mocno zastanowic bo koszty sa naprawde duuuuze :confused::confused::confused::confused::confused:

Koszty faktycznie spore ale skoro czujesz że tam mieszkałoby ci się super to może warto spróbować:tak::tak::tak:

Tak więc spokojnej nocki dziewcvzynki:-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej dziewczynki, nadrobiłam czorajszą zaległość. Wieczorem siadłam d as, ale udało mi się posiedzieć może z 5 minut, coś przeczytać i zaznaczyć i m wyciągnąl mnie do łózka:tak::tak::tak:
Dziewczyny, tyle zyczen co wczoraj nie dostalam jeszcze nigdy!!! Bardzo dziękuję:-)

Do góry