Joanna73
uzależniona od BB
ide dziełuszki nakramic Gabi i może mi sie uda zjeść 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na razie takbedziesz robic tak jak na pudełuk?
Zdróweczka,Julu dziś zachrypnięty wstałA naszą rodzinę chyba choróbsko bierze, mąż dycha i prycha, ja dziś z katarem się obudziłam, tylko patrzeć jak Maję zarazimy i wszyscy na dobre się pochorujemy:--
-(
Syropki to lepiej po konsultacji z lekarzemJa juz trace cierpliwosc bo chcialabym miec chwile chociaz dla siebie a nie mam.Mimo ze m. w domu to malo co zajmuje sie dzieckiem a ja wysiadam, gdy go bierze a maly zaczyna marudzic to tylko slysze "gdzie mamusia" to mnie trafia. zastanawiam sie nad podawaniem jakiegos syropku na przesypianie nocy.
Moze akurat.
To nie bylo by takie zle gdyby nie to ze moj m siedzi i gra.Ja z malym siedze,bawie sie itd...chodze na spacery,kapie,daje jesc itd.co innego gdyby go nie bylo albo ciezko pracowal.
nic nie zrobi a ja mam dosc.
Ewelinka Ty musisz zrobić rewolucje w domu nie moze tak bycja mam trójkę dwoje w szkolniaków i Gabi Jak bym nie zrobiła rewolucji to juz dawno by mnie zamknęli w warjatkowie Kiedys juz mialm dosc i rano wyszłam z domu zostawilam męża na cały dzien i przekonał sie jak to sie "siedzi w domku " Komórka dzwoniła co chwile ,sms ze nie moze ubrac Gabi bo nie wie gdzie ubranie a ja odpisałam ze poszukaj sobie
i tym podobne
Teraz juz wie jak to jest i mówi ze on to na wszystko pracuje i zarabia
NIE DAJ SIE KOBIETO![]()
Ja się zmuszam po Olka do przedszkola pójść.Julu zjadł 6 pierogów
.