reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No my juz zjedlismy kolacyjke :-)
mlody oglada bajke
a ja zasiadlam na BB :-D

No a to moja mala gwiazda w tym komleciku z allegro :-D
bla0158169514.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
pati Sewi wyglada bombowo :tak::tak::tak::tak::tak: rewelacja,przystojniak :-):-):-)

OLiwka jak go zobaczyła od razu do mnie na kolana przyleciała :-D:-D:-D:-D:-D i woła Sewi:-D:-D:-D:-D:-D:-D

My też już po kolacyjce.Zjedliśmy kanapki z rybką-makrelą.Oliwka zjadła cała kanapke i wypiła z 200ml kakao:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

Dzieki dziewczyny wkoncu urode odziedziczyl po mamusi hihih :-D:-D:-D:-D

agnes - hehe to zapraszam Was na parapetowe ktora nie wiem kiedy sie odbedzie ale wtedy Oliwka bedzie mogla zobaczyc go na zywca :-D:-D:-D:tak:

aha dziecwyzny zapomnialam ?Wam powiedziec ze .... zepsulam szafe :szok::szok::szok:
na tym zdjeciu co jest Sewi ta ciemna przesuwana z lustrem deska mi wypadla - na szczescie nic sie nie stalo bo spadlo mi od nog i z dala od nas
ale jak moj to zobaczy to mnie chyba przechrzci - a ja tylko chcialam ja przesunac z tym ze tam trzebabylo by wymienic te prowadnice bo tam plastikowe byly i pewnie siezlamaly ale normlanie az mi serce do gardla podeszlo :baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzieki dziewczyny wkoncu urode odziedziczyl po mamusi hihih :-D:-D:-D:-D

agnes - hehe to zapraszam Was na parapetowe ktora nie wiem kiedy sie odbedzie ale wtedy Oliwka bedzie mogla zobaczyc go na zywca :-D:-D:-D:tak:

pati a co chcesz ich wyswatac ze sobą?????:-D:-D:-D:-D:-D

aha dziecwyzny zapomnialam ?Wam powiedziec ze .... zepsulam szafe :szok::szok::szok:
na tym zdjeciu co jest Sewi ta ciemna przesuwana z lustrem deska mi wypadla - na szczescie nic sie nie stalo bo spadlo mi od nog i z dala od nas
ale jak moj to zobaczy to mnie chyba przechrzci - a ja tylko chcialam ja przesunac z tym ze tam trzebabylo by wymienic te prowadnice bo tam plastikowe byly i pewnie siezlamaly ale normlanie az mi serce do gardla podeszlo :baffled:
no to zdolna bestia z Ciebie żeby szafę zepsuć :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D dobrze ze nikomu nic się nie stało na szczęscie :tak::tak::tak::tak:

Oliwka już wymyta,lezy w łóżeczku o dziwo spokojna bez wariacji.mam nadzieję ze szybko usnie:tak::tak::tak::tak:

No widze ze nie tylko ja jestem fanka brzyduli, ale bede skazana na jutrzejsza poranna powtorke, bo o 18 maz oglada pierwsza milosc. Niestety malzenstwo to kompromisy.

No to sobie obejrzalam 2 ostatnie zdania w Brzyduli. Zagapiłam sie w kompa a mała wlaczyla bajki no i dupa jest blada.:tak:
Ja to chyba na omnibusa poczekam,bo tez mi przepadła:angry:.
Patrysia,szkoda,że nie ma córeczki:tak:,bo takiego zięcia bym chciała;-):tak::-D:-D:-D.
Natalineczkę
i Mamitkę poproszę o GG - pilne!!!:tak:

reklama
Do góry