reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
No no no Patrysia chlopak slodziaczek 
pati Sewi wyglada bombowo 

rewelacja,przystojniak :-):-):-)
OLiwka jak go zobaczyła od razu do mnie na kolana przyleciała

i woła Sewi

My też już po kolacyjce.Zjedliśmy kanapki z rybką-makrelą.Oliwka zjadła cała kanapke i wypiła z 200ml kakao

:-):-):-):-)

OLiwka jak go zobaczyła od razu do mnie na kolana przyleciała

My też już po kolacyjce.Zjedliśmy kanapki z rybką-makrelą.Oliwka zjadła cała kanapke i wypiła z 200ml kakao

Dzieki dziewczyny wkoncu urode odziedziczyl po mamusi hihih 

agnes - hehe to zapraszam Was na parapetowe ktora nie wiem kiedy sie odbedzie ale wtedy Oliwka bedzie mogla zobaczyc go na zywca

aha dziecwyzny zapomnialam ?Wam powiedziec ze .... zepsulam szafe

na tym zdjeciu co jest Sewi ta ciemna przesuwana z lustrem deska mi wypadla - na szczescie nic sie nie stalo bo spadlo mi od nog i z dala od nas
ale jak moj to zobaczy to mnie chyba przechrzci - a ja tylko chcialam ja przesunac z tym ze tam trzebabylo by wymienic te prowadnice bo tam plastikowe byly i pewnie siezlamaly ale normlanie az mi serce do gardla podeszlo

agnes - hehe to zapraszam Was na parapetowe ktora nie wiem kiedy sie odbedzie ale wtedy Oliwka bedzie mogla zobaczyc go na zywca

aha dziecwyzny zapomnialam ?Wam powiedziec ze .... zepsulam szafe

na tym zdjeciu co jest Sewi ta ciemna przesuwana z lustrem deska mi wypadla - na szczescie nic sie nie stalo bo spadlo mi od nog i z dala od nas
ale jak moj to zobaczy to mnie chyba przechrzci - a ja tylko chcialam ja przesunac z tym ze tam trzebabylo by wymienic te prowadnice bo tam plastikowe byly i pewnie siezlamaly ale normlanie az mi serce do gardla podeszlo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Natalineczka555
kocham kochać :)
jaki słodki przystkojniakNo a to moja mala gwiazda w tym komleciku z allegro
![]()
witam was kochane po raz drugi
pojawilam sie i mam nadzieje ze w koncu ie znikne

tak mi sie tesknilo
Dzieki dziewczyny wkoncu urode odziedziczyl po mamusi hihih
agnes - hehe to zapraszam Was na parapetowe ktora nie wiem kiedy sie odbedzie ale wtedy Oliwka bedzie mogla zobaczyc go na zywca![]()
pati a co chcesz ich wyswatac ze sobą?????

no to zdolna bestia z Ciebie żeby szafę zepsućaha dziecwyzny zapomnialam ?Wam powiedziec ze .... zepsulam szafe
ale jak moj to zobaczy to mnie chyba przechrzci - a ja tylko chcialam ja przesunac z tym ze tam trzebabylo by wymienic te prowadnice bo tam plastikowe byly i pewnie siezlamaly ale normlanie az mi serce do gardla podeszlo![]()

Oliwka już wymyta,lezy w łóżeczku o dziwo spokojna bez wariacji.mam nadzieję ze szybko usnie

Marta1981
Rodzyneczka
No widze ze nie tylko ja jestem fanka brzyduli, ale bede skazana na jutrzejsza poranna powtorke, bo o 18 maz oglada pierwsza milosc. Niestety malzenstwo to kompromisy.
Ja to chyba na omnibusa poczekam,bo tez mi przepadłaNo to sobie obejrzalam 2 ostatnie zdania w Brzyduli. Zagapiłam sie w kompa a mała wlaczyla bajki no i dupa jest blada.![]()

Patrysia,szkoda,że nie ma córeczki

Natalineczkę i Mamitkę poproszę o GG - pilne!!!

Natalineczka555
kocham kochać :)
najpierw musze sobie to gg zainstalowacJa to chyba na omnibusa poczekam,bo tez mi przepadła.
Patrysia,szkoda,że nie ma córeczki,bo takiego zięcia bym chciała;-)
.
Natalineczkę i Mamitkę poproszę o GG - pilne!!!![]()

ale za chwile to uczyni i podam

reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Dobra,poczekam;-)
,to drinkacza zdążę zrobić
,bo nerwa mam ogólnego
i specjalnie colę zakupiłam
.

Podziel się: