reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No a to moja mala gwiazda w tym komleciku z allegro :-D
bla0158169514.jpg
No no Pati, chłopak jak malowany!!!A szafą sie za dużo nie przejmuj, nowe prowadnice i po sprawie, ważne, że nei spadło na was.

Marta, a Ty dziewczyno co taka podenerwowana???

Moja szaleje, na złość, że taty nie ma, i że w ogóle bez niej sobie wyszedł sika na podłogę,, no nosi mnie aż. Tak bym jej na dupsko wlała, że od razu by jej się nocnik przypo,mnial, no ale nie o to chodzi, Byłoby zbyt łatwo.

reklama
Barwy Szczęścia się skonczyły a tu nadal cisza ,gdzie wy sie podziewacie bo mi się nudzi :tak::tak::tak::tak:

Oliwka zamiast spać to sie wierci i spiewa,ziewa a spac nie chce,już nie mam do niej siły:no::no::no::no:

pati a co chcesz ich wyswatac ze sobą?????:-D:-D:-D:-D:-D

no to zdolna bestia z Ciebie żeby szafę zepsuć :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D dobrze ze nikomu nic się nie stało na szczęscie :tak::tak::tak::tak:

Oliwka już wymyta,lezy w łóżeczku o dziwo spokojna bez wariacji.mam nadzieję ze szybko usnie:tak::tak::tak::tak:
hehe nigdy nic nie wiadomo a Oliwka ladna dziewczynka :tak:;-)
Sewi tez lezy dostal juz swopje kakao i zaraz zasnie :tak:
Ja to chyba na omnibusa poczekam,bo tez mi przepadła:angry:.
Patrysia,szkoda,że nie ma córeczki:tak:,bo takiego zięcia bym chciała;-):tak::-D:-D:-D.
Natalineczkę
i Mamitkę poproszę o GG - pilne!!!:tak:
hehe no wiesz jak sie postarasz to i coreczka bedzie:-D
Dobra,poczekam;-):tak:,to drinkacza zdążę zrobić:-p,bo nerwa mam ogólnego :crazy:i specjalnie colę zakupiłam:tak:.
poczestowalabys :-p bom dzisiaj chetna na cos drinkowego ale w barku pusto :baffled:
No no Pati, chłopak jak malowany!!!A szafą sie za dużo nie przejmuj, nowe prowadnice i po sprawie, ważne, że nei spadło na was.

Marta, a Ty dziewczyno co taka podenerwowana???

Moja szaleje, na złość, że taty nie ma, i że w ogóle bez niej sobie wyszedł sika na podłogę,, no nosi mnie aż. Tak bym jej na dupsko wlała, że od razu by jej się nocnik przypo,mnial, no ale nie o to chodzi, Byłoby zbyt łatwo.
no ta szafa musi wytrzymac bo chce ja do przedpokoju na nowe wiec tyle rozkrecania bedzie ze :szok: mam nadzieje ze da rade ja potem poskaldac bo instrukcja sie gdzies zapodziala :dry:
heh a co do siusiania to znam to - najpierw pije i pije a potem leje jak najety :sorry2: tyle dobrze ze czasem mu sie popusci :tak:
Julu mi nie spał w dzień :wściekła/y::angry::angry:i wkurzający był i to bardzo :angry::angry::angry::crazy::crazy::wściekła/y: i jeszcze nie śpi :no::szok:a pokąpane oba i po kolacji:sorry2::tak:.
Ale udało mi się jedną sprawę załatwić i mam spokój na jakiś czas.:tak:
no czasem dzieci tak maja - sa nie do pokonania :happy:

Barwy Szczęścia się skonczyły a tu nadal cisza ,gdzie wy sie podziewacie bo mi się nudzi :tak::tak::tak::tak:

Oliwka zamiast spać to sie wierci i spiewa,ziewa a spac nie chce,już nie mam do niej siły:no::no::no::no:
ja juz jestedem :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry