reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Dostałam co nieco,to przynajmniej wirtualnie się podzielę;-)hehe Marta a to jakis dzien dobroci![]()

Akurat w Lidlu były na przecenie i to świeżutkie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Natalineczka555
kocham kochać :)
mmmmmmmmmm niech sie zastanowieA proszę Cię bardzo,jeszcze jakieś życzenia laseczki,bo hojnie obdarowuję;-).
marta juz poznoAkurat w Lidlu były na przecenie i to świeżutkie
![]()
a ty tak kuzisz

nieladnie nieladnie

aaaaaaaaaaa, takie butyDostałam co nieco,to przynajmniej wirtualnie się podzielę;-).

ojejku na noc takie pysznosciAkurat w Lidlu były na przecenie i to świeżutkie
![]()

Ja dziewczyny sie zmywam bo napisali mi znajomi ze wpadna na malego browarka wiec i zalycze jakiegos redsa

haha a moj m w pracy

Marta1981
Rodzyneczka
No jadłam to się podzieliłammarta juz pozno
a ty tak kuzisz
nieladnie nieladnie![]()

luna665
Mama grudniowa 2007
Nie pamietam kiedy pączka jadłam i normalnie aż sma w ustach poczulam, hihi
Moja w łózeczku, zobaczymy czy zaśnie. Ogromny płacz był jak rybka na mini mini poszła spać, bo to oznacza, że ona już też musi się zbierac. Jakoś tak zawsze gorzej jak Picia nie ma, nawet jak nie pomaga, to wiem, że mogę go choć szturnąc i cos pomamrotać, a tak to do kogo? Do kota?
Poczekam aż mała pożądnie przyśnie i wstawiam pranie już mam wszytsko naszykowane, tylko zalać i niech się kręci. I do namoczenia też już leży. Nawet wyobrażce sobie, że gladko mi poszło wybranie ciuchów na jutro na roczek. Niby nic, ale impra na sali obok weseliska, więc jakoś jednak trzeba wygladać. No tym bardziej, że męnszczyźni hihi, w gangi sie stroją.
Moja w łózeczku, zobaczymy czy zaśnie. Ogromny płacz był jak rybka na mini mini poszła spać, bo to oznacza, że ona już też musi się zbierac. Jakoś tak zawsze gorzej jak Picia nie ma, nawet jak nie pomaga, to wiem, że mogę go choć szturnąc i cos pomamrotać, a tak to do kogo? Do kota?
Poczekam aż mała pożądnie przyśnie i wstawiam pranie już mam wszytsko naszykowane, tylko zalać i niech się kręci. I do namoczenia też już leży. Nawet wyobrażce sobie, że gladko mi poszło wybranie ciuchów na jutro na roczek. Niby nic, ale impra na sali obok weseliska, więc jakoś jednak trzeba wygladać. No tym bardziej, że męnszczyźni hihi, w gangi sie stroją.
wiktoria12
Mama i żona :)
Witajcie pamietacie mnie jeszcze;-)
reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
A jakoś leci dzieci naszczęscie już zdrowe
a tak to dzien za dniem mija i nawet nie mam czasu do was zaglądnąc mam nadzieje ze jak sie odrobie to bede czesciej wpadac na bb.

Podziel się: