reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hehe Marta a to jakis dzien dobroci :-D:-D:-D:-p:-p:-p
Dostałam co nieco,to przynajmniej wirtualnie się podzielę;-):tak:.

Akurat w Lidlu były na przecenie i to świeżutkie:tak:
paczki.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marta za bardzo kusisz tutaj nas takimi smakołykami i to jeszzce o tej porze,nieładnie :no::no::no::no::-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja spadam spać wczesniej,może dzis się wyspię ,oby:tak::tak::tak:

dobranoc:-)

Nie pamietam kiedy pączka jadłam i normalnie aż sma w ustach poczulam, hihi

Moja w łózeczku, zobaczymy czy zaśnie. Ogromny płacz był jak rybka na mini mini poszła spać, bo to oznacza, że ona już też musi się zbierac. Jakoś tak zawsze gorzej jak Picia nie ma, nawet jak nie pomaga, to wiem, że mogę go choć szturnąc i cos pomamrotać, a tak to do kogo? Do kota?

Poczekam aż mała pożądnie przyśnie i wstawiam pranie już mam wszytsko naszykowane, tylko zalać i niech się kręci. I do namoczenia też już leży. Nawet wyobrażce sobie, że gladko mi poszło wybranie ciuchów na jutro na roczek. Niby nic, ale impra na sali obok weseliska, więc jakoś jednak trzeba wygladać. No tym bardziej, że męnszczyźni hihi, w gangi sie stroją.

reklama
Do góry